Şimdi Ara

17000-23000 TL ARASI HANGİ ARAÇ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. 2 aydır araç arıyorum zevkime göre ama sürekli tercih değiştiriyorum ve sizlerden fikir almak istedim. Yolda beni üzmeyecek sık arıza çıkarmayacak spor görünümlü manuel benzinli ya da benzin-lpg li 2000 model üstü bi araç almak istitorum. 2aydır baktığım araçlar golf 4, focus 1 hb, ne kadar spor olmasa da passat 1.8t ve vectra, alfa romeo 147.Bir türlü karar veremedim ve artık sıkıldım fikirlerinizi bekiyorum teşekkürler.Renault,fiat,peugeot düşünmüyorum :)

• 2003-2004 Golf4 Comfortline veya 2004-2005 Focus Ghia en uygun seçenekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoman -- 22 Aralık 2010; 20:30:02 >
  • evet baktığım araçlar arasında ikiside ama focusun sürüş zevki ağır basıyor golfün kalitesi :) karar veremiyorum işte sorun burda ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fnb9333

evet baktığım araçlar arasında ikiside ama focusun sürüş zevki ağır basıyor golfün kalitesi :) karar veremiyorum işte sorun burda ;)

Eski bir Golf sahibi olarak ben Golf derim,hatta şu an aracımı sattım,yıllar sonra yine Golf 4'e dönmeyi düşünüyorum nam-ı diğer ''efsane kasa''.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoman

quote:

evet baktığım araçlar arasında ikiside ama focusun sürüş zevki ağır basıyor golfün kalitesi :) karar veremiyorum işte sorun burda ;)

Eski bir Golf sahibi olarak ben Golf derim,hatta şu an aracımı sattım,yıllar sonra yine Golf 4'e dönmeyi düşünüyorum nam-ı diğer ''efsane kasa''.

Focus hakkında bilgi sahibi değilsin,adama Golf diyorsun.Onu o da biliyor,Golf'ün kaliteli olduğunu yani.

fnb9333,ikisine de bin,sür ve kararını ver.İkisi de birbirinden iyi araçlar.Ben arada kalsam ilk hangisinin temizini bulursam onu alırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cyrtocaramoorii

quote:

Orijinalden alıntı: enoman

quote:

Focus hakkında bilgi sahibi değilsin,adama Golf diyorsun.Onu o da biliyor,Golf'ün kaliteli olduğunu yani.

fnb9333,ikisine de bin,sür ve kararını ver.İkisi de birbirinden iyi araçlar.Ben arada kalsam ilk hangisinin temizini bulursam onu alırdım.

Kendi tercihimi söylemişim ki bu gayet normal ,seni geren nedir anlayamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoman -- 22 Aralık 2010; 21:17:50 >

• herşeyden önce temizini bulmak daha önemli tabiki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben dizel 2008 fiesta alırdım
  • dizel araba sesinden ve performansından dolayı hiç hoşuma gitmedi.alfa romeo ya yabancıyım biraz ama çok şık duruyor alacağım araba kendini göstermeli.aslında sıfır mitsubishi lancer var kafamda ama 1 yıl daha bekleyeceğim onun için ya da 35 civarlarında 1.16 lar a3 ler var aslında
  • fiestadan bahsetmemiştim yanlış yazmışım genel olarak dizel araçlardan bahsetmiştim pardon yanlış anlaşılmasın :D
  • ben 2007 1.6 110 hp tiptronik mitsubishi lancer 2010 haziran da 20.500 e aldım önceki aracımda 2004 lancer idi onu satınca kalite ve fiyat açısından bakınca yine lancer ı tercih ettim. sorunsuz bir japondur tavsiye ederim. ikinci eli kalitesine göre çok uygundur..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.