Şimdi Ara

17000 YTL'YE DİZEL GETZ ALABİLİR MİYİM?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    17 000 YTL PARAM VAR. NASIL BİR DİZEL GETZ ALABİLRİM? KM'Sİ AZ VGT MOTOR OLMASINI İSTİYORUM. BEYGİR GÜCÜ ÖNEMLİ DEĞİL LPG'Lİ MAREA, MEGANE-I YA DA LAGUNA'YA ALTERNATİF OLARAK DÜŞÜNÜYORUM.

• valla o iş biraz zor

ben öyle bi fiyat duymadım görmedim

belki eski kasa km li bi tane bulursun ama hem yeni hemde kmsi az zor

ama 1-2 daha eklersen üstüne o zaman bulabilirsin eski kasa

bunu gibi mesela

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=3403215
  • o kadar paraya (17.000 ytl) ikinci el alınmaz kardeşim. Hem dünyanın parasını verecen hemde elalemin arabasını kullanıcan.
    Benim tavsiyem , 2000-2001 model accenti 12.000 ytl ye al. kalan paranı da benzin parası yap , gez dolaş.
  • 2004 MODEL ALABİLİRSİN.
  • Peki 2005 model 20-40 bin km arasında 88 beygirlik VGT motorlu getz kaça alınır? (İzmir ya da Manisa'dan alacağım arabayı)
  • VALLA İYİ DÜŞÜNMÜŞSÜN...
  • Hocam o paraya getz değil ama peugeot 206 hdi alabilirsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: yildiz12

Peki 2005 model 20-40 bin km arasında 88 beygirlik VGT motorlu getz kaça alınır? (İzmir ya da Manisa'dan alacağım arabayı)

88 beygirlik, 4 silindirli VGT Getz'ler 2006 modeldir. 2005'ler eski kasa ve motordur (3 silindir, 82 beygir).

2006 modelleri de 17 bine alamazsın.
  • 17.000 YTL'ye Getz alırsın belki ama %90 kazalı veya arızalı olur. 19 civarına eski kasa dizellerden bulabilirsin.
  • 1-2 MİLYAR DAHA EKLMEN LAZIM...
  • 2005 model beyaz dizel Getz. 82 BG, 35000 km, çift hava yastığı, radyo kaset çalar, orijinal. Fiyat 19500 YTL. pazarlık payı var dediler. sizce nasıl?
    Bu bilgileri telefon görüşmesiyle öğrendim. Arabayı görmedim henüz. Piyasası nedir sizce? Bilgisi olanlardan acil yardım bekliyorum. Teşekkür ederim.
  • 2005 80bin km, 17.950 fiyat iyi mi acaba?
  • ALDIKTAN SONRA ELDEN NASIL ÇIKARACAKSIN ONU DA DÜŞÜN BENCE....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rubisco

2005 80bin km, 17.950 fiyat iyi mi acaba?

Fiyatı KM'sine göre biraz yüksek.
  • Merhaba,
    Benim satılık bir getz otomobilim var. Fakat dizel değil.Dizel araçlar araştırmalarıma göre yaklaşık 18.000-19.000 ytl arasında. Benzin olanlar ise yaklaşık 16,500-18,000 arası. Tabi bu fiyatlar kilometresine, modeline ve özelliklerine göre değişiyor.
    Benim aracım benzinli ama doğru devirde ve viteste kullanıldığında diğer araçlara göre daha az yakıyor. Aracın özelliklerini yazayım ilgilenirseniz temiz bir araba almış olursunuz.

2005 MODEL HYUNDAI GETZ (100.000 km GARANTİLİ)
    1.3 MOTOR, 37.000 KM, YAKIT BENZİN
    ABS + EBD FREN SİSTEMİ
    KLİMA
    MERKEZİ KİLİT
    HİDROLİK DİREKSİYON VE DÜZ VİTES
    SÜRÜCÜ VE ÖN YOLCU HAVA YASTIKLI
    ÖN VE ARKA CAMLAR ELEKTRİK KUMANDALI
    KASET ÇALAR VE RADYO
    KATLANABİLEN ARKA KOLTUKLAR
    RENK: OKYANUS MAVİSİ
    Şu ana kadar tüm servis bakımları yapılmıştır, kaskosu vardır, hasarsız ve temiz bi araba. İlk sahibiyim.

Ayrıca forumda birçok şikayette bulunulmuş getz hakkında, şikayetler bana çok uzak geldi. çünkü şuana kadar anlatılanlar gibi hiçbir sıkıntı olmadı. Getz tarzındaki birçok arabadan daha ferah, daha konforlu ve daha seri olduğunu da belirtmek isterim.

• Valla o fıata alman ımkansız 4 sılındır 110 ps veya 88ps almak ıstıyorsan bıraz daha cıkman gerek ancak 3 sılındır olanından rahatlıkla alabılırsın.
  • İlginiz için teşekkür ederim ama dizel almayı düşünüyorum. Eğer benzinli olacaksa almayı düşündüğüm araba Marea ya da Megane-I. Getz'in sadece dizelini düşünüyorum. Yine de teşekkür ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: fika

Merhaba,
    Benim satılık bir getz otomobilim var. Fakat dizel değil.Dizel araçlar araştırmalarıma göre yaklaşık 18.000-19.000 ytl arasında. Benzin olanlar ise yaklaşık 16,500-18,000 arası. Tabi bu fiyatlar kilometresine, modeline ve özelliklerine göre değişiyor.
    Benim aracım benzinli ama doğru devirde ve viteste kullanıldığında diğer araçlara göre daha az yakıyor. Aracın özelliklerini yazayım ilgilenirseniz temiz bir araba almış olursunuz.

2005 MODEL HYUNDAI GETZ (100.000 km GARANTİLİ)
    1.3 MOTOR, 37.000 KM, YAKIT BENZİN
    ABS + EBD FREN SİSTEMİ
    KLİMA
    MERKEZİ KİLİT
    HİDROLİK DİREKSİYON VE DÜZ VİTES
    SÜRÜCÜ VE ÖN YOLCU HAVA YASTIKLI
    ÖN VE ARKA CAMLAR ELEKTRİK KUMANDALI
    KASET ÇALAR VE RADYO
    KATLANABİLEN ARKA KOLTUKLAR
    RENK: OKYANUS MAVİSİ
    Şu ana kadar tüm servis bakımları yapılmıştır, kaskosu vardır, hasarsız ve temiz bi araba. İlk sahibiyim.

Ayrıca forumda birçok şikayette bulunulmuş getz hakkında, şikayetler bana çok uzak geldi. çünkü şuana kadar anlatılanlar gibi hiçbir sıkıntı olmadı. Getz tarzındaki birçok arabadan daha ferah, daha konforlu ve daha seri olduğunu da belirtmek isterim.

• valla bende lgp li otomatik getz arıyorum ama bulamadım
  • 2006 model VGT dizel 88 BG, km'si 30 000'in altında, çift hava yastığı ve ABS olan Getz'e ne kadar verilir sizce?
    Uygun birşey bulursam alacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.