17999 TL AMD RYZEN 5600-ASUS DUAL RTX 4060 OC 8GB-PRIME B450M-K II -KIOXIA 500GB-CORSAIR 16GB Donanım Arşiviyoutube Kaliteli Asus bileşenlerle Nvidia isteyenler için Tebilon 'un toplamış olduğu fiyat performans odaklı RTX 4060 oyuncu bilgisayarını A'dan Z'ye detaylıca inceleyip nasıl bir oyun performansı olduğunu test ettim.
BİLGİSAYARIN LİNKİ: https://bit.ly/3YySJds
00:00 RTX 4060 toplama hazır sistem
00:25 Sistemin Fiyat Avantajı ve Stok Durumu
01:40 İşlemci
03:50 Anakart
05:28 Ekran Kartı
07:30 RAM ve SSD
08:10 KASA ve PSU
09:40 Canlı Oyun Testi
Facebook - https://www.facebook.com/donanimarsivi
Instagram - https://www.instagram.com/donanimarsivi
Twitch - https://www.twitch.tv/donanimarsivitv
Twitter - https://twitter.com/donanimarsivi https://www.youtube.com/watch?v=43XQPMkbgR0&feature=youtu.be |
17999 TL AMD RYZEN 5600-ASUS DUAL RTX 4060 OC 8GB-PRIME B450M-K II -KIOXIA 500GB-CORSAIR 16GB
-
-
Linkte sıkıntı mı var?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tükendi
Maalesef kaç stok vardı bılınmez fakat 10 dk da urun bıttı gosterdı
suanda 19995 TL den satılıyor
-
Ürünün linkini alabilir miyim bulamadım bir türlü
en üste yazmış adam
-
Çıkmıyor linle tıklayınca
Ya arkadaş sırf şu 8gb vram’li ekran kartlarını bitirmek için kampanya yapıyorlar. Almayın yav, kasayı düşürün, ana kartın muadil daha uygun fiyatlısını alın, biraz kısın ama vram en az 12 gb olsun.
Çıkıyor pc den giriyorum ama fiyat artmış zaten.
www.tebilon.comAMD RYZEN 5600-ASUS DUAL RTX 4060 OC 8GB-PRIME B450M-K II -KIOXIA 500GB-CORSAIR 16GB Uygun Fiyatları ile Tebilondahttps://www.tebilon.com/amd-ryzen-5600-asus-dual-rtx-4060-oc-8gb-prime-b450m-k-ii-kioxia-500gb-corsair-16gb/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber -
Videoyu çeken kişiyi sevmem ukalanın önde gideni benim gözümde kutuları havada döndürmeler falan triplere bak her neyse sorunuza cevaben videonun altındaki yorumlarda biri 10dk 'da stok mu biter gibisinden bir yorum yazmış belki de siz yazdınız bilmiyorum :) o da Instagram 'dan önden duyurduğunu söylemiş yani herkes tetikte bekliyormuş sözde bunun üzerine başka bir kişi de ne alaka demiş o da 1 hafta içinde 7800 bilmem ne adet sırf Instagram paylaşımı sayesinde sistem satıldı gibisinden cevap vermiş ne ilginç değil mi ülkenin geldiği duruma bak bence firmalar boş yere sigortalı eleman müşteri temsilcisi satış pazarlama uzmanı vs. çalıştırıyor bunun gibileri çalıştırsınlar yeter maaş olarak firmanın aylık cirosundan belli bir komisyon bağlasınlar bunlar da haftada ayda bir video çeksin reklamını yapsın parayı cebe indirsin mis gibi eleman maaşıymış sigortasıymış yemeğiymiş vs. falan boş yani.
-
elemanı bende sevmiyorum,çok ukala forumuda coluk combalak dolu.8gb vramlı kartları yerden yere vurup hala öyle anlastık böyle indirim aldık şöyle pazarlık ettik kopardık diyorlarya ben inanmıyorum.2.el kısmında asus cok satıyor gibi bişey yazmıs bide herneyse sisteme gelecek olursak fena değil 18k icin ama kioxia cok seri düsüyor saglıgı en dandik silikonlu oldugu bilinen corsair ramleri koymuslar ekran kartı 8gb vs vs öyle cok bi alınabilirlik yok kacıranlar üzülmesin.Fırsat sistemler oluyor elbet daha iyileri gelir birde nasıl oluyorsa hersistemleri f/p kralı oluyor bunlarında...
-
Bu eleman tn panel çöp monitörleri falan millete kakalıyor hb'den para alabilmek için. Çer çöpü indirim adı altından okutuyor arada. Sonra ben hep sizi düşünüyorum falan diyor mk.
-
Mobilden gözükmüyordu, pc den girince gözüktü evet. 2bin artmış fiyatı, kasa ihtiyacım var. Bu fiyata alınmaz mı? Rami de 32 yapıp almayı düşünüyorum
-
Dün 3070 ekran kartlı ve 1 TB SSD'li i5 sistem dakikalar içinde Vatan Bilgisayar katakulisi nedeniyle hunharca tükenmişti. 17999₺ idi sanırım. Ben dahi üzüldüm kaçan bir fırsat olduğu için (sadece 3070 ekran kartı 13-15 bin lira görünüyor piyasada).
Bu fırlama Apo'yu sevmesemde bu 4060 kart ile daha büyük bir F/P sistemi gibi duruyor. Muhtemelen üstteki PC Hocası sistemine rakip olarak yayınlanıp hemen tükendi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 14 Ağustos 2023; 1:57:10 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Videonun yayımlandığı günün ertesi günü öğlen 12.00 'den önce mağazadan ödemesini yapıp satın aldım parça tedariki için süre istediler beklerim dedim Vatan konusu altından da paylaştım yaklaşık 15.00 gibi de stok tükenmişti ürün tükendi diyordu siteden de kaldırdılar zaten ürünü ama siz daha geç gördüyseniz kaçırmanız normal.
RTX 3070 candır salt grafik gücü eski nesil olmasına rağmen 4060 'dan daha iyidir 4060 'ın tek avantajı DLSS 3.0 ile oyunlarda bu özellik aktif edildiğinde daha fazla FPS veriyor olması bir de yeni NVENC NV1 kodeği ile daha az kayıplı canlı yayın özelliği eklenmiş ama tüm bunlara rağmen bana göre en kral F/P sistem yine 3070 'li Vatan sistemiydi genele vurduğunda oyunlarda 12400F R5 5600'e kıyasla az bir farkla önde sayılır sistemde kullanılan kasa Çin işi olsa da daha uzun ekran kartlarını desteklemesi güzel fanlar ARGB destekli uygun anakart takılıp renkler ayarlanabilir ayrıca güç kaynağı en azından bilindik bir marka depolama tarafında SSD 1TB en bariz ayrılan yanı burası lakin tek sıkıntı anakart en giriş seviye ve ramler dual kit değil 2 adet tek stick ramden oluşuyor diğer sistemin kasası ise mesh diye yutturulan ama önü dümdüz neredeyse kapalı sadece sağı ve solu az biraz delikli anlatan ukala da önü mesh diyor nasıl meshmiş gözüne gözlük lazım elemanın ayrıca uzun ekran kartları bu kasaya sığmaz fanları da tek renk turkuaz yanıyor değişmiyor SSD 500GB en giriş seviye SSD 'lerden ramlar dual kit o kısmı iyi ekran kartı da yeni nesil ama anakart en giriş seviye özetle kişiden kişiye zevkler ve renkler değişir ama ben 3070 'li sistemin yine de en F/P sistem olarak buldum ve aldım kaç ay öncesinin fiyatlarına 3070 'li sistemim oldu anakartı değiştirip güzel bir BCLK OC destekli modeli taktın mı mis gibi 2-3 yıl daha bu sistem oyunlarda gider OC ile zaten 13600K ayarına geliyor işlemci diğer konuda da aldığım o anakartın hangisi olduğunu söylemiştim.
-
Vatan ilginç işler yapıyor:) + 3x500 liralık steam bakiye imkanı da varmış.
www.vatanbilgisayar.comINTEL I5 13400F-MSI RTX4060 VENTUS 2X 8GBOC-B760 GAMING PLUS-MSI 500GB SSD-32GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-13400f-msi-rtx4060-ventus-2x-8gboc-b760-gaming-plus-msi-500gb-ssd-32gb.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sintai -- 14 Ağustos 2023; 12:37:45 > -
Adam öpüyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran kartı satılıp kasa kullanılabilir. Fena görünmedi bana.
-
Hocam detaylı açıklama için teşekkürler. Videoda GSKILL RIPJAWS 2X8 GB olduğu söyleniyor ama bu haliyle dual channel yani çift kanal olmuyor mu o sistemde? Bu PC Hocası kanalında çift kanal RAM olmayan sistem hiç yayınlanmaz normalde çünkü, videonun her yerinde mutlaka çift kanal RAM kullanın diye söylüyor eleman her daim zira.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 14 Ağustos 2023; 10:58:26 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar yeri değil biliyorum ama yine de sorayım. Konudaki fırsatı kaçırdım. 20-25 bandında, sanal pc olarak bölmek üzere bir pc önerisi yapabilir misiniz? Ram 32, işlemci ryzen 5600 ve üzeri ayarlarda olursa çok iyi olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Videoyu çeken kişiyi sevmem ukalanın önde gideni benim gözümde kutuları havada döndürmeler falan triplere bak her neyse sorunuza cevaben videonun altındaki yorumlarda biri 10dk 'da stok mu biter gibisinden bir yorum yazmış belki de siz yazdınız bilmiyorum :) o da Instagram 'dan önden duyurduğunu söylemiş yani herkes tetikte bekliyormuş sözde bunun üzerine başka bir kişi de ne alaka demiş o da 1 hafta içinde 7800 bilmem ne adet sırf Instagram paylaşımı sayesinde sistem satıldı gibisinden cevap vermiş ne ilginç değil mi ülkenin geldiği duruma bak bence firmalar boş yere sigortalı eleman müşteri temsilcisi satış pazarlama uzmanı vs. çalıştırıyor bunun gibileri çalıştırsınlar yeter maaş olarak firmanın aylık cirosundan belli bir komisyon bağlasınlar bunlar da haftada ayda bir video çeksin reklamını yapsın parayı cebe indirsin mis gibi eleman maaşıymış sigortasıymış yemeğiymiş vs. falan boş yani. |
Benzer içerikler
- msi shout out
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- deepcool morpheus
- phanteks t30
- epson l3260 yorumlar
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X