Şimdi Ara

18-22 bin civarı araba tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

18-22 bin civarı az yakan araç tavsiyesine ihtiyacım var. Bu konuda tecrübelilere danışmak istedim.

Aklımda piyasasının geniş olması nedeniyle Hyundai Getz veya Accent era var.
    Bu ikisi arasında hangisini önerirsiniz ve neden ?
    Bu ikisi dışında piyasası yüksek az yakan önerileriniz neler olur?

Teşekkürler...

• Pego 307
  • hb8 H kullanıcısına yanıt
    Kasası biraz küçük olsa da az yakan ve o fiyatlarda Renault Clio diyebilirim. Çok kullanılan araç olduğundan 2. elde 100.000 km den yukarı var genelde
  • pejo 307 hariç tüm arabalar
  • Teşekkürler değerli fikirleriniz için.
    Peki getz ve era hakkında ne düşünürsünüz?
  • Getze bir kere bindm ve hiç beğenmemiştim. İç konsolu falan plastikten hallice gibi gelmişti bana. Hyundai Era hiç bir fikrim yok ama getze göre ferah ve rahat olucağı kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hb8

Teşekkürler değerli fikirleriniz için.
    Peki getz ve era hakkında ne düşünürsünüz?

era bir adım önde geldi bana
    ama sonuçta ikisi aynı araç hemen hemen

parana göre mitsubishi colt bulabilirsen şahane olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Colt benim de beğendiğim bi araç. Ama piyasasının olmaması ve yedek parça pahalılığı nedeniyle tavsiye etmediler.
  • Piyasa şartı varsa dci clio derim az yakar fena da kaçmaz.

Megane 2 olur ama çok km yapmış olur.

Piyasa değilde 2.el derdi varsa Polo bakılabilir paraya uygun lpgli.

Dizel az yakan 2.eli olan şu an aklıma sadece Clio ve Megane2 geldi.

Az yakma çok giden bir de iyi bir şehirde kötü yollara girmeyecekseniz Cİtroen C3 olabilir ama 2.el düşündürür ama HDİ çok az yakar.
  • Uzun vadeli kullanmayı düşünüyorsan japon araçlarına bak derim, sağlam oluyorlar...
  • peki clio dizel kaç km ye kadar almamız bizim için iyi olur, bir de acemiler için dizel tavsiye etmiyorlar siz ne dersiniz
  • getz muadili araçlar için az yakmaz.. almadan önce iyi araştırın
    fabia, grande, colt, clio düşünebilirsiniz... düşük km li benzinli tercih edin, hatta lpg li de olmasın siz taktırın...
  • zebetosu Z kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk defa acemilere dizel önerilmediğini duydum.Benim bildiğim fazla km yapmayanlara önermezler.

Sanırım Tork vs. fazla diye biri kendi fikrince uydurmuştur ama emin değişim hiç duymadımda.

Hocam çocuklarla Clio işkence olur bence Megane 2 temiz bir araç bulun ailenizle ferah mis gibi binin.Kasko da yapılır mis gibi.

Her yerde ustası var,yan sanayi parçası var.

Kaç km'ye kadar derseniz ne kadar az o kadar iyi ama dikkat edin özellikle çok tutulan dizel araçlarda km düşürme hilesi yapılıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.