Şimdi Ara

180 cm altında boyun ciddi ciddi kısa olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neden bunu kabullenemiyoruz? Bence Türkiye'de 180 cm altı kısadır. Kas yapsan yakışmaz yapmazsan sıkıntılı.

Mesela sevgilinizle birlikteyken 185 cm boyunda kaslı bir erkek sizi yere yatırıp sevse ne yapabilirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E12A4D8B -- 14 Nisan 2018; 2:30:48 >

• Silah ceksem napa bilir ki ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar kas calis tek m*rmiye bakar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben kabulleniyorum valla.

Ama zerre umrumda degil. Inan bana çok takmıyorum. Yalniz bu konuları açanlara gülüyorum. Boydan dolayı övünmek ne bilim mantıksız geliyor. Sonuçta boy senin elinde olan bir şey degilki. Genetik bir durum cogunlukla.

Misal iyi beslenemeyen, cogu insan gibi mineral, vitamin,protein veya diger besin kaynaklarini almayan biri düşünün lütfen fakir. Belki çevresel nedenlerden dolayı boyu uzamayacak ama imkan yok siz bu cocukla dalga geçebilir misiniz? Kendinizi bunun yanında ovme nedeniniz ne?

Dedigim gibi çokta takmamak lazım boy filan. Ama olanlara da yakısıyor Allah var. Daha uzun boylu olurlar umarim.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brohakkındırxd -- 14 Nisan 2018; 2:41:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adam 178 boyunda, aşağı yukarı döveneyeceği adam yok

180 cm altında boyun ciddi ciddi kısa olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladeGny -- 14 Nisan 2018; 2:33:12 >
  • 1.72 yim 1.85 kişi kaslı olsa dahi beni yere yatırıp sevemez, uzun zamandır vücut geliştirme üstüne güç sporuda yapıyorum dana gücü var bende. Abim, ve yakın arkadaşm +1.80 tek Kolumla rahatlıkla duvardan duvara vuruyorum onlari csb diyenlerle yagli güreş tutabiliriz +1.85 beyler eqleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterkame -- 14 Nisan 2018; 2:35:23 >
  • Herkül de Kratos abiden uzundu ama duvarlara vura vura öldürdü adamı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tekrar söylüyorum, vücut geliştirme hiçbir boya kötü durmaz. bu bir yana, yere yatırıp nasıl öpüyor? gözlerini oyarım. gerkirse yumurtalıkları darmadağın ederim.

bu arada boyum 1,73
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.