|
1915 Çanakkale Köprüsü'nde son durum ne? Geçiş ücreti, açılış tarihi ve dahası

-
-
Çanakkale artık hakikaten geçilmez.
-
Büyük hizmet . Maaşallah.
-
15 "Euro" ile Çanakkaleyi geçebilirsiniz. Neden Euro, çünkü sürekli zam yapmaktan daha kolay. Türkiye topraklarında neden Euro?
Edit: Daha düşük gösterecekse 5 Kuveyt Dinarı deseydik keşke, hatta 5 tane 1 Kuveyt Dinarı deseydik, dalga geçiyorlar akıllarınca insanla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaximillianFoe -- 22 Eylül 2021; 17:11:54 >
-
bir allahın kuluda 15 euro neden 152 tl demiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romeo84 -- 22 Eylül 2021; 17:14:06 >
-
Dolarla maaş almıyor olabilirsiniz ama Euro ile geçmek zorundasınız :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hahahaha "15 Euro" hahahhahaa, batıya karşı dik duruyoruz
Yargısını da londrada kraliçeye verirler, kaçmaz. İngiliz sevdalısı olmak bunu gerektirir
-
Yol yabdık köprü yabdık. Yapmadınız kardeşim yapsaydınız parayı tl ile ödeyip ülkeme verirdim euro ile ödüyosam köprü başkasına aittir devletime değil. Çanakkale üzerindeki bir toprak parçası şu an ülkeme ait değil ve o toprak parçasını kullanmak için para ödemek istemiyorum
-
işgale mi uğradık para birimimiz değişmiş
-
Kullansak da kullanmasak da 30 yıl için toplamda 5 köprü parası ödeyecekmişiz gibi bir izlenim edindim.
Umarım yanlış bir izlenim edinmişimdir!
-
152TL demeye utanınca xD
-
Maşallah,Hükümetimiz devasa projeleri bitirmeye devam ediyor..
Ücret konusunda laf edenleri görüyorum.Eskisi gibi körfezi dönmeye devam edebilirsiniz zorunlu değil hani biliyorsunuz değil mi ?
Zaman tasarrufu paradan daha önemlidir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk768 -- 22 Eylül 2021; 17:27:8 > -
Kdv dahil mi? Bide otoban ücreti alsana 250 TL.
-
Jskjfkskksjdkdk
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Keriz.avi
-
En çok eleştirenler geçecek merakınız olmasın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
seve seve geçeceksiniz diyorsun yani? geçmesekte parasını alıyolar zaten merak etme
-
2023'de iktidar değiştiğinde umarım 5'li çetenin tüm malvarlıklarına el konulur ve köprünün ücreti oradan karşılanır.
-
Ben de heykel istemiyorum ama bakmasam da parasını ödüyorum, demokrasiye hoş geldin..quote:
Orijinalden alıntı: Naganzoseve seve geçeceksiniz diyorsun yani? geçmesekte parasını alıyolar zaten merak etme
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
olsun ben geçmiyorum ki :) ( bana giren vergiler ile yapılan körpü için savunmam )
Dolarla maaş almıyor olabilirsiniz ama Euro ile geçmek zorundasınız :)
|
işgale mi uğradık para birimimiz değişmiş
|
Yol yabdık köprü yabdık. Yapmadınız kardeşim yapsaydınız parayı tl ile ödeyip ülkeme verirdim euro ile ödüyosam köprü başkasına aittir devletime değil. Çanakkale üzerindeki bir toprak parçası şu an ülkeme ait değil ve o toprak parçasını kullanmak için para ödemek istemiyorum
|
Çanakkale artık hakikaten geçilmez.
|
bir allahın kuluda 15 euro neden 152 tl demiyor.
|
152TL demeye utanınca xD
|
hahahaha "15 Euro" hahahhahaa, batıya karşı dik duruyoruz Yargısını da londrada kraliçeye verirler, kaçmaz. İngiliz sevdalısı olmak bunu gerektirir |
Geçmeyeninde ödeme yaptığını çok iyi biliyorsun ama bahsetmek işine gelmiyor değil mi? seni trol senihttps://tr.sputniknews.com/20190910/osmangazi-koprusunden-garanti-edilenin-yarisi-kadar-arac-gecti-1040134351.htmlhttps://www.sozcu.com.tr/2019/ekonomi/3-milyar-dolarlik-projenin-yarisi-nasil-688-milyon-dolara-satildi-5527622/
|
Heykel işlerine Melih Basgan bakıyor. Ona soracaksınız |
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X