Merhaba Arkadaşlar Şu Sıralar 1996 1998 Arası Volvo 850, V70 ve S70 Arıyorum Özellikle 2.0 T5 Motor Olanlarını Biliyorum Aslan Besleyen Yemini Düşünmez Gibi Tabirler Var Fakat Buradaki Amacım Tamamen Bilgi Ki Aracında Aslanlık Bir Fiyatı Yok Çok İyi Özelliklerde Konforlu Bir Araç Hoşumada Gidiyor Almak İstiyorum Kulanıcılarından, Otomobil Ustalarından veya Oto Fan'lardan Deneyimlerinden ve Bilgisinden Bana Bilgi Verirse Çok Sevinirim.
Sorularım
1-) Araç Çok Arıza Çıkaran Bir Model midir? 2-) Aracı Satın Alırken Nelere Dikkat Etmem Ve Nasıl Test Etmem Gerek? 3-) Parça Bulunma Ve Fiyat Ortalaması Nasıldır Pahalı mı Ucuz mu? 4-) Yakıt Tüketimi Ortalama Şehir İçi Ve Şehirler Arası Kaç krş? LPG'de.
Eğer Elinde Volvo Aracı Olan Ve Satmak İsteyen Arkadaşlar Bana Forumdan Mesaj Atabilirsiniz.
Şimdiden Hepinize Çok Teşekkür Ederim
selam temizini bulursan keyifli bir araç bakımlı olursa hiç yolda bırakmaz yani bozulmaz parçası biraz pahalı yerli otolara göre yakıt akıllı gidersen normal 100 km de 10-12 litre lpg basarsan limit yok şehir içide yaklaşık 140 km ye 45 lira yaktı lpg 2 tl bu arada hangi şehirdesin iyi bir usta bul gerisini dert etme çok keyifli araba 1996 t5 Volvo
1-Eski volvolar mekanik arızadan ziyade elektronik arıza çıkartır ama fazla değil gözünüz korkmasın bir Bmw e39 gibi arıza canavarı araçlar değiller. 2-Otomatik şanzıman problemlidir genelde muhakkak şanzımana baktırın bunu siz anlayamazsınız güvenebileceğiniz bir volvo servisinde baktırın. 3-Motor parçaları her yerde var çünkü çok kullanılan bir motor ama bazı abuk parçaları pahalı ama aşırı değil. 4-Lpg de 2.0T 30kr civarı yakar fazla yakmaz turbo olduğu için tüketim düşük
2. elde istediğiniz zaman istediğiniz fiyata elden çıkatamazsınız onu bilin. Uzun süre binerim nasılsa diye çok temiz bir araba bulup yüksek fiyattan satın almayın. Fiyat olarak ortalama bir araç bulup hevesinizi alıp satın derim iyi pazarlık yapın birde piyasası zayıf olduğu için fiyatı indirme şansınız fazla olur.
Sizin önceki aldığınız volvo ne oldu hocam ?
700 km ıstanbul / bodrum 2 depo gaz ile ( 145 TL ) ile gittim. Izmir aydın otobanı hariç 90/100
şehir içi 1 depo gazla ( 72 Tl ) 260 km yol yapıyorum ortalama