Şimdi Ara

1997-98 model Mercedes E200 Hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
17.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1997-98 model Mercedes E200 alma gibi bir durumumuz var.Bu araç hakkında olumlu olumsuz bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.Çünkü daha önce hiç binmediğim bir araç.
    Sizce bu araç alınır mı? Eksileri artıları nelerdir? Piyasası nasıldır,satmak istediğimiz zaman satabilir miyiz?

• w210 kasa kodlu, halk arasında kedi göz olarak bilinir. Zamanında dayımın Avantgarde E2 paket 1998 model E200 aracını kullanmıştım (test anlamında). Çok konforlu bir araç, hızlanması çok iyi. Piyasasını bilemem ancak fiyatları Sahibinden'de 30K larda geziyor. Classic baz donanım, Elegance ve Avantgarde üst donanımdır. Avantgarde Elegance farkı Elegance'da tahta kaplama, Avantgarde'da metal'di sanıyorum. Yani avantgarde sportif biraz daha. Bence alınır ancak parçası ateş pahası dikkatli sürmek gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkebay

w210 kasa kodlu, halk arasında kedi göz olarak bilinir. Zamanında dayımın Avantgarde E2 paket 1998 model E200 aracını kullanmıştım (test anlamında). Çok konforlu bir araç, hızlanması çok iyi. Piyasasını bilemem ancak fiyatları Sahibinden'de 30K larda geziyor. Classic baz donanım, Elegance ve Avantgarde üst donanımdır. Avantgarde Elegance farkı Elegance'da tahta kaplama, Avantgarde'da metal'di sanıyorum. Yani avantgarde sportif biraz daha. Bence alınır ancak parçası ateş pahası dikkatli sürmek gerekiyor.

Hızlı cevabınız için teşekkürler.
    Bizim düşündüğümüz mercedes için de 30.000 diye fiyat söylemişler.Ancak hangi donanıma sahip hiçbir bilgimiz yok. Bir aracıdan aldığımız bilgiler bunlar.O yüzden araştırmaya koyuldum.
    Şimdilik tek olumsuz yanı parçası pahalı sanırım.Tekrar teşekkürler cevap için. :)

• güzel arabadır lpg uyumlu arkadaşım vardı fakat şehiriçi kullanımda üzebilir yakıt konusunda arkadaşım bu yüzden connect ile takas etti, tabi temizini bulmakta var işin içinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

güzel arabadır lpg uyumlu arkadaşım vardı fakat şehiriçi kullanımda üzebilir yakıt konusunda arkadaşım bu yüzden connect ile takas etti, tabi temizini bulmakta var işin içinde.

Lpg ile şehir içinde üzer diyorsanız biraz sıkıntılı bir durum bizim için.Cevabınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stayingfoolish

quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

güzel arabadır lpg uyumlu arkadaşım vardı fakat şehiriçi kullanımda üzebilir yakıt konusunda arkadaşım bu yüzden connect ile takas etti, tabi temizini bulmakta var işin içinde.

Lpg ile şehir içinde üzer diyorsanız biraz sıkıntılı bir durum bizim için.Cevabınız için teşekkürler.

Dediğim gibi şehir içinde çok yakıyor ağır araba dur kalk uzun yolda tüketim normal.

• Yanlış bilgi var. yakıtı üzmez. ayrıca iyi gitmiyor o ara. bildiğim kadarıyla kompresörleri daha sonra üretildi. bahsi geçen modeller sıradan atmosferik motora sahiptir. ve iyi bir gidişi yoktur.

Parçası bulunabilitesi yüksektir. fiyatları renaultun servislerinden ucuzdur. malzeme kalitesi çok iyidir. kolay kolay birşey olmaz. alırsanız otomatiğini alın bakımlı temizse otomatiği çok çok iyi bir şanzımandır. vites geçişleri falan çok çok iyidir.

en doluları yanlış bilmiyorsam avantfart e2 paket diye geçiyor ama daha dolusuda olabilir bilemiyorum. dijital klima olmasına dikkat et. mümkünse ısıtmalı hafızalı koltuk olsun. benim çok yakın arkadaşımda vardı 96 modeli hatta düğün arabam onu yapmıştık, konforuna malzeme kalitesine ve dayanıklılığına diyecek yok. 96 modeli elegance idi 26 milyara satmıştı geçen sene. piyasasıda biraz fazla uçuk gibi. adamda 2000 modeli var 55 milyar istiyor dizeline :) 60 milyarlara kadar olanlarınada rastlamak mümkün. arkadaşın 26 liraya verdiği galeri hala daha satamadı aracı oda ayrı mesele :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LPG'li E200'ün verilip Connect alınması da garip omuş.Yakıt masrafı aynı kalmıştır büyük ihtimalle.(Connect şehir içi 8-9 litre yakar,E200 de en fazla 13-14 litre LPG tüketir)

Araştırıp temizini bulmak önemli.Kolay kolay arıza çıkaracaklarını sanmıyorum.

Yetkili servise gidilmediği sürece de bakım masrafı çok olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 22 Şubat 2013; 21:03:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

LPG'li E200'ün verilip Connect alınması da garip omuş.Yakıt masrafı aynı kalmıştır büyük ihtimalle.(Connect şehir içi 8-9 litre yakar,E200 de en fazla 13-14 litre LPG tüketir)

Dediğim 2010 yılında connect ise 2009 dizeldi mantıklı takas oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: askvesen

Yanlış bilgi var. yakıtı üzmez. ayrıca iyi gitmiyor o ara. bildiğim kadarıyla kompresörleri daha sonra üretildi. bahsi geçen modeller sıradan atmosferik motora sahiptir. ve iyi bir gidişi yoktur.

Parçası bulunabilitesi yüksektir. fiyatları renaultun servislerinden ucuzdur. malzeme kalitesi çok iyidir. kolay kolay birşey olmaz. alırsanız otomatiğini alın bakımlı temizse otomatiği çok çok iyi bir şanzımandır. vites geçişleri falan çok çok iyidir.

en doluları yanlış bilmiyorsam avantfart e2 paket diye geçiyor ama daha dolusuda olabilir bilemiyorum. dijital klima olmasına dikkat et. mümkünse ısıtmalı hafızalı koltuk olsun. benim çok yakın arkadaşımda vardı 96 modeli hatta düğün arabam onu yapmıştık, konforuna malzeme kalitesine ve dayanıklılığına diyecek yok. 96 modeli elegance idi 26 milyara satmıştı geçen sene. piyasasıda biraz fazla uçuk gibi. adamda 2000 modeli var 55 milyar istiyor dizeline :) 60 milyarlara kadar olanlarınada rastlamak mümkün. arkadaşın 26 liraya verdiği galeri hala daha satamadı aracı oda ayrı mesele :)

Çok hızlı olmasına gerek yok zaten bizim için.120-130 km/h yeterli.Cevabınız için teşekkür ederim araştırmaya devam ediyorum. :)

• 99 yılı Makyaj öncesi W210 ların en kronik sorunu pas. Satın alırken Mutlaka Karoser kontrolü yapılmalıdır. E200 2.0litre 136 hp ve 190Nm tork üretir. Performansı Tatkinkardır. 5 ileri otomatik şanzıman oldukça sağlam ve uzun ömürlüdür. Ben Avantgarde Donanımını tavsiye ederim. Fiyat anlamında oldukça uç seçenekler mevcut olsa da 30-45 Arası bulunur. Aynı Hacimden Kompressor ile 186 Hp ve 260 Nm tork alınmıştır. Kompressorler 2-5 litre arası daha fazla yakıt tüketilir. E200 ler LPG ye uygundur. Kompressorlere Takanlar var ama Randıman konusunda bir şey diyemem.

Temiz olanı nı bulur zamanında gerekli bakımlarını yaparsanız Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaz. Severek, Keyif alarak kullanacağınız bir otomobil olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

LPG'li E200'ün verilip Connect alınması da garip omuş.Yakıt masrafı aynı kalmıştır büyük ihtimalle.(Connect şehir içi 8-9 litre yakar,E200 de en fazla 13-14 litre LPG tüketir)

Size de cevabınız için teşekkürler.Az çok fikir ediniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTSE100

99 yılı Makyaj öncesi W210 ların en kronik sorunu pas. Satın alırken Mutlaka Karoser kontrolü yapılmalıdır. E200 2.0litre 136 hp ve 190Nm tork üretir. Performansı Tatkinkardır. 5 ileri otomatik şanzıman oldukça sağlam ve uzun ömürlüdür. Ben Avantgarde Donanımını tavsiye ederim. Fiyat anlamında oldukça uç seçenekler mevcut olsa da 30-45 Arası bulunur. Aynı Hacimden Kompressor ile 186 Hp ve 260 Nm tork alınmıştır. Kompressorler 2-5 litre arası daha fazla yakıt tüketilir. E200 ler LPG ye uygundur. Kompressorlere Takanlar var ama Randıman konusunda bir şey diyemem.

Temiz olanı nı bulur zamanında gerekli bakımlarını yaparsanız Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaz. Severek, Keyif alarak kullanacağınız bir otomobil olur.

Olumlu yanları olumsuza göre daha fazla görünüyor.Cevabınız için teşekkür ederim.Tek tereddütüm arabanın yaşıydı ancak pek de önemli görünmemeye başladı gözüme.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.