Şimdi Ara

1998-2001 arası VW 2.5 Transporterlerle ilgili bilgi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1998-2001 arası bir 2.5 bir taransporter düşünüyorum bu arabaların ikinci ellerinde yaşanabilecek problemler ve araçların artısı eksisi hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum. Yakıt tüketimleri, gösterbileceği arızalar vs.

• yakıtı biraz fazla bence. bizde 2000 caravelle vardı ş.içi 10-11lt/100km yakardı. ş.dışında ise 8lt/100km min yakardı yani daha aşağı pek düşüremezdim. performans açısından fena sayılmaz. ama klima çalışırken ve arac yarıdan fazla yüklüyse ozaman 2000 devirin altında aracda güç yok gibi bişey. bu araclarda turbo 2000 devir civarında devreye giriyo. birde uzun arac oldukları için ş.içi dönüşlerde dikkat gerektiriyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kapadokyalı

yakıtı biraz fazla bence. bizde 2000 caravelle vardı ş.içi 10-11lt/100km yakardı. ş.dışında ise 8lt/100km min yakardı yani daha aşağı pek düşüremezdim. performans açısından fena sayılmaz. ama klima çalışırken ve arac yarıdan fazla yüklüyse ozaman 2000 devirin altında aracda güç yok gibi bişey. bu araclarda turbo 2000 devir civarında devreye giriyo. birde uzun arac oldukları için ş.içi dönüşlerde dikkat gerektiriyo.

arkdaş gayet iyi açıklamış buna ek olarak benim eniştemde 1999 tranporter var 2.5 o da çok arıza fln çıkardı ama bunu tüm tranporterar için genelleme yapmak yanlış olur her ne ollursa olsun sırf o motor sesi için ben transporter alırım

• evet 2.5 TDI lerin sesi çok hoş 1.9 lardan daha iyi bence daha tok bi sesi var. yalnız bu motorun bi sevmediğim yönü daha var 4000 devir civarına yaklaşınca cabuk kesilmeye başlıyo, bunun nedeni de şu transporter ticarı arac olduğu için ve yük taşımaya elverişli olsun diye 2.5 TDI motorlar max. beygir gücü olan 102 hpyi 3500 devirde sağlıyo ve doğal olarak da 3500 deviri gecince arac güç kaybetmeye başlıyo. 1.9 TDI lerde ise genelde 4000 devirde max. hp ye ulaşıyo ve 4000den sonra güç kaybı meydana geliyo 2.5 deki gibi erken değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kapadokyalı

yakıtı biraz fazla bence. bizde 2000 caravelle vardı ş.içi 10-11lt/100km yakardı. ş.dışında ise 8lt/100km min yakardı yani daha aşağı pek düşüremezdim.

demişinde kardeş bence normal bende 2006 model var ben bile verdiğin değerlerin altına düşemiyorum
  • aslında kalıbına göre ağırlığa göre normal yakıyodu arac ama ben caravelleyi satmadan önce bora TDI almıştım eh boranın yakıtı çok az geldi ve oandan sonra caravellenin yakıtı çok gelmeye başladı. bide günümüzde artık ekonomik araclar tutluyo ya o yönden bence fazla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat Marea 1.6 Hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.