Bildirim
1998 Golf 1.6
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: anelka33
araç 1998 golf 1,6 full otomatik vites, benzinli, 170 000 km de, 12 000 ytl ..
sizce nasıl arkadaşlar fiatı, hesaplılığı ve kullanışı açısından 2 sene sonra satmayı düşünüyorum çok değer kaybetmez diye düşünüyorum ama fikrinizi sormak istedim ..
fiyat gerçekten çok makul... -
1998 de golf 4 ler çıktı galiba.eğer golf 4 ise fiyat gerçekten iyi.Golf kendini kanıtlamış bir araç zaten. -
komple boyalı değilse golf ıv se iyi -
-
Hocam cok iyide.Fiyatın o kadar düşük olması acıkcası beni biraz sasırttı.Ama hosuna gittiyse hiç düşünme al derim.Ayrıca deger kaybedeceginide fazla sanmıyorum. -
topic i açıp kayıplara karışmış anelka33 -
Konuyu açan arkadaş nerede ?? -
bazı arkadaşlar 10 senelik golf bulunmaz diyo du işte varmış değerini de pek fazla kaybetmemiş hemde neyse o fiyata iyi ancak motor kısmını kontrol ettirirsen senin açından iyi olur.. -
quote:
Orjinalden alıntı: CeNgİzHaN.
bazı arkadaşlar 10 senelik golf bulunmaz diyo du işte varmış değerini de pek fazla kaybetmemiş hemde neyse o fiyata iyi ancak motor kısmını kontrol ettirirsen senin açından iyi olur..
10 senelik golf bulunmazmı ??? Cengizhan kardeşim diyenler Golf tarihini bilmiyor sanırım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X