Şimdi Ara

1999 C200 Kompressor Sport hakkindaki gorusleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her zaman begendigim bir aracti ve satin almayi dusunuyorum , konuyla ilgili tecrube goruslerinizi paylasirsaniz memnun olurum . Yorumunu esirgemeyen arkadaslara simdiden tesekkurler .

• benimde çok sevdiğim ve almak istediğim bir araç.baya bir zaman araştırdım kesinlikle alınıp binilebilecek bir araç.fakat piyasada orjinal ve az km de bulmak biraz zor.lpg ile uyumlu olduğunu biliyorum fakat o arabayada lpg taktırıpta binmek bana pek mantıklı gelmiyor fakat yakıt fiyatlarından dolayı lpg siz de binmek cebe zarar.eniştemde bir ara c200 vardı otom.vites.gerçekten araba eskide olsa mercedes olduğunu yoldaki yeni model bir çok araçtan rahat süratli ve konforlu olduğunu hissettiriyor.eğerki alıp uzun süre binicem derseniz orjinal mümkünse ilk sahibinden az km li bir kompressör alınabilir.
  • Bu almayi dusundugum arac degil fakat kullanilan jant tipi ve lastik olculeri ile benim yapmayi dusundugum turden bir calisma . Bilmiyorum belki siz orjinal halinde olmasindan daha memnun olursunuz .

1999 C200 Kompressor Sport hakkindaki gorusleriniz
  • evet ben orjinalciyim.mümkünse herşeyi orjinal olsun istiyorum fakat bu araçlarda orjinali bulmak çok zor.sahibinden de iki araç var bunları takip ediyorum.bayadır duruyorlar ama özellikle beyaz olanı çok diri ve bakımlı duruyor.ikiside manuel vites buda benim için çok önemli.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-bekereci-otomotiv-den-c200..boyasiz..emsalsiz-106646225/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-1999-mercedes-kompressor-sport-farkli-ve-ozel-59857514/detay/

• iki ilanida biliyorum zaten fazla sayida da yok malesef . Beyaz olani icin satici ile gorusmesemde galeriden oldugu icin onemsemedim ( acikcasi galeri satislarina pek guvenmiyorum , size gore sol on tampon ve far birlesimindeki aciklikta istah kacirici ) . Fakat ikici ilan favori ilanim . Bahar aylarinda TR'de olacagim o donemde niyetim gidip gormek . Manual vites benim icinde olmazsa olmaz.
    Bir sorun olacak , bu araclarin fabrikasyon kilitli diferansiyel olma ihtimalleri var mi sizce ?
  • beyaz araba konusunda haklısınız arabanın stoplarla farları değiştirilmiş.ikinci arabanın sahibiylede görüşmüştüm hatırladığım kadarıyla biraz uzun zaman oldu.2.sahibiydi sanırım.ama arabada herhangi bir kaza filan yoktu.difransiyel konusundada bende tam bilmiyorum ama biraz nette araştırdım sanırım yok.sonrada kilit takma gibi bir konuda dönüyor nette fakat tehlikeli olduğunu söylüyorlar.
  • Bu arabanın yeni kasası zaten 35bin tl civarı değil mi de bu arkadaslar 32bin lira fiyat biçmiş?
  • Yeni kasasını almak daha mantıklı temizi 40bin Liraya bulunabilir , benim ileride almak isteyip ve satmayacağım tek araç W203 kasadır. Mercedes anlatılmaz yaşanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolojici

Bu arabanın yeni kasası zaten 35bin tl civarı değil mi de bu arkadaslar 32bin lira fiyat biçmiş?

Fiyat'in yuksek oldugu konusunda size katilmamak mumkun degil tabi fakat yinede benim gibi ariza alicilar cikabiliyor iste )) W202 kasa meraki diyelim . Toyota Corolla'nin E100 kasasi misali .
  • quote:

Orijinalden alıntı: circassian1977

quote:

Orijinalden alıntı: Jeolojici

Bu arabanın yeni kasası zaten 35bin tl civarı değil mi de bu arkadaslar 32bin lira fiyat biçmiş?

Fiyat'in yuksek oldugu konusunda size katilmamak mumkun degil tabi fakat yinede benim gibi ariza alicilar cikabiliyor iste )) W202 kasa meraki diyelim . Toyota Corolla'nin E100 kasasi misali .

Para sizin keyif sizin , ama bu parayı verecekseniz bide üst kasalara göz gezdirin derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.