Şimdi Ara

2.5 Ayda 800 kelime.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar grammer çalışıyorum 2.5 aydır oturup özellikle kelime çalışmadım karşıma çıkan bilmediğim kelimeleri A4'e geçirdim yalnızca. bugün hesapladım 800 civarı ezberlemişim sizce iyi mi?

• kağıda yazarak mı ögrendin? Biraz açar mısın.
  • Inanılmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolcanoPower

kağıda yazarak mı ögrendin? Biraz açar mısın.

Tabikide hemen aciklayayim. Hocam benim ilk önceliğim grammer yapısını oturtmak yani oturup kelime calismak benim en son hedefim. Ben grammer calisirken kitapta örnekler oluyor örneğin boşluk doldurmalar var ben 25 soruyu atiyorum 4 5 saatte bitiriyorum. Anlamaya çalışıyorum. Cümleyi okurken bilmediğim kelimeyi A4 kağıdına yaziyorum translateden anlamina bakiyorum. Tüm hepsini öyle çözüyorum en sonundada A4 e geçirdiğim o bilmediğim kelimelerin anlamlarini yaziyorum. 2 3 tekrarlamayla ezberime giriyor. Cümle içinde görmek çok daha kalıcı oluyor emin ol yani oturup ayrica kasmadim kelime öğrenmek icin bide reading kitabi okuyorum ondada ayni sekilde ilerliyorum

• günde 10 tane ezberlemişsin işte çok az bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: asertyu

günde 10 tane ezberlemişsin işte çok az bence

Dostum ben kelime ezberlemeye kasmadim hiç. Grammer üzerinden öğrendiklerim bunlar

• Dil öğreniminde vocabulary grammarden çok daha önemlidir. 2.5 ayda 800 civarı kelime çok az. Bu arada a4e yazarak kelime öğrenilmez, context şart

• quote:

Orijinalden alıntı: OttoKotto34

Dil öğreniminde vocabulary grammarden çok daha önemlidir. 2.5 ayda 800 civarı kelime çok az. Bu arada a4e yazarak kelime öğrenilmez, context şart

Kardeşim benim ben diyorum ki kelime öğrenmek için hiç uğraşmadım. grammer çalışıyorum ben sadece. bilmediğim kelimeleride a4 e geçirdim ara ara baktım diyorum. yoksa bende biliyorum 2.5 ayda az olduğunu. yoksa bende biliyorum günde oturup 200 kelime ezberlemeyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dil öğreniminde vocabulary grammarden çok daha önemlidir. 2.5 ayda 800 civarı kelime çok az. Bu arada a4e yazarak kelime öğrenilmez, context şart

context nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: steganography

quote:

context nedir

the circumstances that form the setting for an event, statement, or idea, and in terms of which it can be fully understood.

• Hocam grammer i nasıl çalışıyorsun. Benimde gramer çalışmam lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faatihb

Hocam grammer i nasıl çalışıyorsun. Benimde gramer çalışmam lazım.

Els inside out kitabindan hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: kızgınjapon

quote:

Orijinalden alıntı: steganography

quote:

context nedir

the circumstances that form the setting for an event, statement, or idea, and in terms of which it can be fully understood.

ingilizcem yok hocam. context bir yöntem midir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.