Şimdi Ara

2 ekran kartı arasında geçiş nasıl yapabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Konu doğru yerdemi bilmiyorum öncelikle.Bayağı bir araştırdım ancak çözüm bulamadım,elimde lenova 510p var.Sli desteği falan var sanırım ama ben çok anlamıyorum.2 tane 2gb gt 755m var.Sli de 2 si bir çalışması gerekiyo sanırım,ancak çalışmıyor çoğu oyun sli desteklemiyor.Benim sorum şu,geçen bannerlord indirdim bir hevesle orda ekran kartı seçimi geldi.2.sini seçtim ve sağda olan cd gibi takılıp çıkan ekran kartı çalışmaya başladı.Performansı bayağı bir arttı 10 fps den 30 35e kadar çıktı diyebilirim.Ben bunu tüm oyunlarda yapmak istiyorum.Yani soldaki değil hep sağdakini kullanmak istiyorum.Nasıl yapabilirim? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• 2 ekran kartı arasında geçiş nasıl yapabilirim

Şöyle devre dışı diyor nasıl yapabilceğim hakkında bir bilgisi olan var mıdır?
  • pandaa11 P kullanıcısına yanıt
    masaüstünde genelde devre dışıdır(pil tasarrufu için). Uygulamaların menüsünden aktif edebilirsiniz desteği varsa uygulamaların menüsünde olur genellikle
  • Teşekkür ederim,ancak çoğu uygulamada böyle bir seçenek yok.O yüzden direk bilgisayarımın kullandığı ekran kartını diğer gpu seçme gibi bir şansım var mı.İngilizcem çok iyi değil,bilgisayardan da çok anlamıyorum o yüzden araştırma yapamıyorum internette.Nvidia nın sitesinde özellikle,anlayamıyorum yazılanları.
  • pandaa11 P kullanıcısına yanıt
    El ile ayarlayabiliyorsunuz masa üstünde sag tık Nvidia denetim masasına gir orda 3d kısmında 3d ayarlarının yönetilmesi ne bas program ayarları kısmından program oyun ne varsa seçiyorsun entegre olanni değilde digerini seviyoruz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yok hocam ordan da ayarlanmıyor.Herhangi bir grafik kartı seçimi göstermiyor.OpenGL grafik oluşturcak GPU diyor seçebiliyorum bitek,2. ekran kartını seçtiğim zaman gine devre dışı gözüküyor.Birtek bannerlordun oyun içi seçeneklerinde 2.GPU yu seçtiğimde aktif görebililiyorum. Çok ilginç,bir yöntemi vardır illaki ama nasıl bilemedim.Teşekkür ederim yardımlarınız için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.