Şimdi Ara

2.El aldığım ürün arızalı çıktı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba sahibinde 500 liraya yazıcı aldım yazcı elime bozuk bir şekilde geldi karşı taraf göndermeden önce cihazı göstermek için vido filan atmıştı cihaz çalışıyordu ama bana ulaştığında cihaz çalışmıyor artı cihazın her tarafı boyalı bir şekilde elime ulaştı servise götürdüğümde ana kart kartuş kafası ve tarayıcı anakart bağlantı kablosu arızalı denildi 1000 lira fiyat çıkardı sartıcı ile görüştümde satıcı kargo şirketinin hatası dava ettim beklemeniz lazım dedi diğer gönderdiğim ürünlere de zara vermişler dedi sizce dava açmalı mıyım savcılığa gidip 500 liram çöp olma olasığıda var karşı tarafın açtığı davayı kargo şirketi kazanma olasılığıda var ne yapmalıyım açarsam kazanma olaslıpım nasıl hiç başına gelen oldumu

• bu benim sorunum değil diyip para iadesi yaptıktan sonra istediğini yapmasını söyleyin yoksa savcılığa giderim diyin
  • söyledim ama adam görüldü attı savcılığa gitsem kazanma olasılığım var mı onu bülmiyorum sonra bana 500 lira 3000 lira olarak dönebiliir
  • hocam isterseniz ben çakma avukatlık yapayım :)
  • korkutma amaçlı
  • eyvallah ama gerek yok sonra işler vasata sarar filan uğraşmaya değmez
  • Adam dava açmış zaten bekleyin yaygaraya gerek yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 20 Şubat 2020; 21:44:39 >
  • Bi bardak su
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    +1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.