Şimdi Ara

2.El araç Alıcının Kredi Riski

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, aracımı 1.335.000e satacağım alıcı ticari krediyle 1.000.000unu çekecek Kuveyt Türkten ancak ben Ankaradayım o Bursa’dan geliyor. Yapmam gereken dikkat etmem gerekenler nelerdir? Alıcının bankasına gitme imkanım da olmayacak. Plakayı değiştirmek istiyor ancak bir yerde plaka değişirse taşıt kredisi çıkmaz plakaya işleniyor gibi bir şey okumuştum. Bu konuda bilgisi olan var mıdır?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 1 milyon kredi kullanılamıyor araç için. max 400 bin tl diye biliyorum.yani araç kredisi ile aracı ilgilendiren bir durumda üst limit 400 bin. 1 milyon ticari kredi kullanabilir o zaman da arac ile alakası olmaz 1 milyon kredi kullananın hesabına geçer. bursadan gelirken para zaten hesabında olacaktır. dikkatli olun tongaya düşmeyin derim.

• onun ne şekilde kredi çektiği önemli değil, alacak kişinin hesabından gelsin paranız, açıklamayı da plaka araç satışı diye belirterek yapsın.

dekont gösterirse falan inanmayın, paranın hesabınıza geçmesini bekleyin.

• Direk hangi subeden kredi kullanicaksa sube ismini ogrenip temsilcisini arayin, kredi onay yazisini gondersin size. Sizin ve aracin bilgilerinin olmasi lazim yazida. Kesinlikle onay yazisini gormeden satis yapmayin ve bu yaziyi banka personeli size gondersin.
    Ticaride %80e kadar sirket ustune kredi cikar. Burda bilende yaziyor bilmeyende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.