arkadaşlar herkese merhabalar, piyasadan araba bakıyorum şuan bazı şeyler arasında ikilimde kaldım ve deneyimlerinize ihtiyacım var. Beğendiğim iki araç var Honda civic 2007 üstü ve megane 3 hb ikiside benzinli ve otomotik. civic 2. el ve megane 0 olacak şekilde karşılaştırma yaparsak yorumlarınız ne olur.Megane'nın otomatik şanzımanı nasıldır kullananlar var mı forumda? Fikir ve görüşleriniz için teşekkür ederim saygılar.
0 km araç her zaman iyidir onun için megane
otomatik civic'te performans düşüklüğü olduğunu biliyorum, megane'da ise 1.4 turbo motoru düşünülebilir belki (beni her ne kadar tatmin etmesede) illa otomatik diyorsanız ama megane derim hemde 0 otomobil ve daha yeni yüzlü bir araç.
Megan dıyorum sıfır araba sıfırdır. Bu arada cıvıc manuel bıraz tutumlu degıl sanırım eskı cıvıc ler gıbı sıkayetler var. otomatıgı nasıl yakar soru ısaretı. Ne yakarsa yaksın ster megan dan 1 lıtre az yaksın ben sıfır megan dıyorum her halukarda.....
megan III HB 1.6 bva'nın 4 ileri otomatik olması nasıldır arkadaşlar?
quote:
Orijinalden alıntı: alkuru
megan III HB 1.6 bva'nın 4 ileri otomatik olması nasıldır arkadaşlar?
yakıt tüketimi fazladır, performansı törpüler ama sorun çıkarmaz..
ben şahsi olarak renault markasina güvenmiyorum temiz 2.el kazasiz km si düşük civic bulursan daha ii olur diye düşünüyorum bulcağin temiz 2.el civic megandan daha az sorun çıkarır emin ol
ekleme gereği duydum;
'sorun çıkarmaz' ibaresini 4 ileri otomatik şanzımanlar için sarfettim..
0 araba her zaman tercih edilir. 2 yıl garantisi var zaten. 2 yıl (kasko ile) kafan rahat olur.
ne kadar araştırsanda 2.el araç her zaman için risktir. yorumum sadece 0 2.el kıyaslaması yonünden.
diğer noktalar tartışılır.
Bence Megane alınır gayet kaliteli araç git incele buradaki bazı insanlar körü körüne kötülüyor fransız diye git incele kararını ver derim.
megane nın fazla yakıyor, tüplü kullansam ne gibi farklar olur acaba?
0 araba her zaman daha iyidr benim gözümde.Artık modası geçmiş civic yerine yeni megane 3 ü tercih ederim.Tüplü kullanırsan yakıtını biraz daha azaltabilirsin.
sıfır mirsubishi veya mazda baksanız onlarda japon ve japonların mekanikte tüm avrupalılardan ileri olduğunu düşünüyorum alman otolarıda dahil
Bir düzeltme yapayım; 3 yıl garantili Megane...
quote:
Orijinalden alıntı: askarsa
0 araba her zaman tercih edilir. 2 yıl garantisi var zaten. 2 yıl (kasko ile) kafan rahat olur.
ne kadar araştırsanda 2.el araç her zaman için risktir. yorumum sadece 0 2.el kıyaslaması yonünden.
diğer noktalar tartışılır.
megane
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme