Bildirim
2.el iphone 2g piyasası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
550-650 Temizliğine göre 2G 8GB
680-750 Temizliğine göre 2G 16GB
Genel itibarı ile satışı böyle gerçekleşiyor.... -
8 mi 16 mı yazmamışsınız?
8 gb için 450-650
16 gb için 600-850
Temizliğine,pasaport kaydına, kılıfına göre değişen fiyatları yazdım.
Ben 850 ye sattım mesela çok yakın zamanda. -
8gb pasaporta kayıtlı, temiz kullanılmış yanında kılıfını da vericem hatta kutusunu da vericem vs vs..camda film var aklıma gelenler bunlar -
şahsen ben alacak olsam vereceğim max. fiyat 650 liradır. -
2g ye 650 veriyorsunuz 3g ye ne veriyorsunuz 2 katı olması lazım onunda 1250 mi? 650 yüksek bir rakam 2g için max 550 fiyatı vardırr. -
1 Yıl önce ilk iPhone 8Gb i 625 YTL ye almıştım.
1,5 Ay önce 600 YTL ye başka bir tane aldım.
Şimdi satsam yine 600 YTL...
Değerini bu denli koruyabilmesinde sanırım 3G ile arasında yeterince kesim tarafından önemsenebilecek farklar yok demekki. -
max 550
sende herkes gibi 650den konu acarsın talip cıkmaya cıkmaya 550ye kadar inersin -
650 ytl den verdim arkadaşlar değerli yorumlarınız ve tahlilleriniz için teşekkür ederim... -
yeni sorumuz daha da kafa karıştırıcı :) iphone'u sattım peki şimdi ne almalıyım? yoksa sony ericsson p1i'mi de mi satayım? onun piyasasını bilen var mı? -
350tl max -
benden ençok 500 çalışır -
bende var arkadaşlar iphone 2g 8gb var 300-350 arası satmayı düşünüyorum pasaporta kayıtlı IMEI si -
500 den fazla vermek mantıksızlık olur zaten 3g ler 600 -700 suan. -
Hortlatmışsınız bea -
Hortlatılmışken sorayım.Bende 2G 8GB iPhone var.Sadece hopörlörü çalışmıyor.Başka arızası yok.Kaça gider? -
arkadaşlar iphone4 gelene kadr iphone 8 gb alıcam satanınız varsa tabi uygun fiyata olmak kaydıyla alabilirim
arkdaşm sana peşin 200 vereyim uygun mu hoparlönde bozukmuş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X