Şimdi Ara

2. El Uçmuş Ancak Araçlar Satılıyor mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
4.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence araç felan satılmıyor. Kredi faizleri düşmeden ilana koyduğum araç ki o zaman piyasanın bir tık üzerindeydi ilan fiyatı. Faiz indirimi sonrası aynı kategoride neredeyse benim aracımdan makul araç yok 1 kişi istediğim fiyatın 5 bin altını teklif etti. 3 haftadır ilanda ve ne arayan var ne soran. Benim aracıma denk araçlar +10-15k daha pahalı yazılmış durumda varın onlara gelecek teklifleri siz düşünün. Piyasada herkes birbirini kandırıyor. Yazan adam da biliyor piyasasının o olmadığını. Bu arada aracım da hatasız dizel golf öyle piyasası olmayan bir araç da değil hatasız.
  • Sağolun hocam kesinlikle öyle bu araç şubatta sattığımdan çok daha güzel ve diriydi gelen teklifler 140 142bin tl falandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brkleyin bugün satılmazsa bile engeç 1 ay içindeistediğiniz fiyata satılır.

• 2018 Nisan ayında yani neredeyse tam 2 sene önce icon 0.9 aracımı 43.5k ya vermiştim. Dizeleri ise 50-55k civarıydı benim aracımın. Şimdi 130k.Düşünün 2 sene de piyasa nasılda şişmiş.

• Dolar kuru bazından bakılırsa aslında maks 100-110 bin civarı olması gerekiyor verdiğiniz örneğe göre. Fakirleşiyoruz evet tl değer kaybediyor ama otomobilde ayrı bir şişme olduğu kesin.
  • 23'e 2011 model araba aldım fiyatlar uçmadan şanslıyım sanırım.
  • Sıfır 1.0 tce otomatik touch paket 143 bin TL ye kız kardeşimin eşi aldı, evet benzinli ama zaten yeni nesil benzin lilerde dizel kadar az yakıyor. Şimdi altına satsan satarsın vicdan azabı çekersin. Şimdi soruyorum sen bizim yerimizde olsan güvenlik paketili sıfır 2020 model araba mı alirdin yoksa sırf dizel diye senin arabayı mi alırsın. Sen sisik fiyatların kurbanizin bence yoksa araban gayet güzel.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zaten fiyat artışının dolarla alakası da yok.Dolar 1 ay önce 7.30 dan 6.85 lere geldi ama arabalara sırf iki hafta içinde faiz indirimi ile birlikte %25 zam geldi.Arabasına göre düzenli bir şekilde her hafta 5-10000 lira ekleniyor.Millet buldu fırsatı değerlendiriyor.Herkes kendine göre haklı sonuçta şartlar buna zorluyor.Bence bu durum ekime kadar devam eder gibi duruyor.

Şu an elimdeki paraya dolar değil de araba alsaydım daha karlıydım.Dolarda duran para hergün eriyor.İktidarın tek hedefi doları düşürmek ama artık doları düşürmesi de birşey anlam ifade atmiyor.Çünkü herşeyin fiyatı artık dolardan bağımsız bir şekilde kademeli olarak artıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

Zaten fiyat artışının dolarla alakası da yok.Dolar 1 ay önce 7.30 dan 6.85 lere geldi ama arabalara sırf iki hafta içinde faiz indirimi ile birlikte %25 zam geldi.Arabasına göre düzenli bir şekilde her hafta 5-10000 lira ekleniyor.Millet buldu fırsatı değerlendiriyor.Herkes kendine göre haklı sonuçta şartlar buna zorluyor.Bence bu durum ekime kadar devam eder gibi duruyor.

Şu an elimdeki paraya dolar değil de araba alsaydım daha karlıydım.Dolarda duran para hergün eriyor.İktidarın tek hedefi doları düşürmek ama artık doları düşürmesi de birşey anlam ifade atmiyor.Çünkü herşeyin fiyatı artık dolardan bağımsız bir şekilde kademeli olarak artıyor.
    2017 Kasım ayinda 88 bin TL ye o kurdan 22bin dolara aldım

Şuan 22 bin dolar 150 bin TL yapıyor.arabam kaça 153 bin TL diyor.70 bin km yaptim

Hani derler ya o zaman dolar alsaydin.alsaydim zararda değildim.boyle saçmalık olabilirmi ya.dolar artınca araba fiyatları da artar tamamda 2. El fiyatı dolarla birebir artarmi yahu.

• Fiyat 5 bin lira kadar fazla piyasası 130 bin ama beklerseniz iki haftaya yine zam gelir zaten
  • Belki çok yüksek rakamlara gitmiyor. Ancak inanılmaz bir talep olduğunu biliyorum. Galeriler satamadıkca 3-5 indire indire deniyor piyasayı yokluyor. Kredi faizleri düştüğü için herkes ihtiyaç ve araç kredisine saldırmış vaziyette. Bulduğunu alıyor. Ama asıl talep tabiki b segmenti araçlarda var. Peugeot 2008lerin sarı sitedeki fiyatlarını görünce şok oluyor insan ! Ama başından beri söylediğim şu anda en büyük sıkıntı yetkili bayiilerde kesinlikle araç yok. Karaborsa sanki çoğu araç için aylarca beklemek gerekiyor. O dönemde gelecek araçlar da zamıyla vs ne fiyatlara gelir biraz kumar oynamak gibi. Enterasan bir örnek vereyim. Bir yıldır kullandığım aracımı şuan da 0 aracın 10.000tl üstüne satabiliyorum. ( not : aracın fiyatı 70.000tl arttı tamamen saçmalık !!!! ) Tek nedenide şu anda sıfır olanı için en erken ekim-kasım ayı geleceği söyleniyor. O da fiyat ne olur ne olmaz kesinlikle kesin net değil. Yani sipariş vereceğim araç ne yazık ki yok ve sadece galerilerin elinde şuan da var. Bayiiden alsam en erken ekim gibi alacağım. Ben olsam tabiki beklerdim. Enterasanki buna rağmen alan insanlar var. Anlaması gerçekten güç. Corona dönemi, faizler, galeriler ve bayiilerde araç olmaması ne yazık ki piyasayı mahvetti. Üzücü olan gerçekten ihtiyacı olup bu denli yüksek rakamlar verip borçlanan insanlarımız var. Umarım zamanla her şey tekrar yoluna girer. Güzel günlere ihtiyacımız var...

• Çok tuhaf bi piyasadayız şu aralar. Dikkat çekmek isteyenler de cabası. Bir ranger ekledim favoriye, 1 ay önce, xxx şahıs adına opsiyonlanmıştır yazıyodu. Bugün baktım 20.000 ₺ zam yapmış, hala aynı isime opsiyonlanmıştır yazıyo. Satılmayan piyasada bile hala 10 bin zamlar, insanların amacı araba satmak değil, piyasa şişirmek.

• Lanet site sahibindeni kapatsinlar herşey yoluna girer piyasanın içine eden bu sitedir

• Satılıyor izmirde ekspertiziz full mesai yapıyoruz 1 aydır satışlar uçtu yani bizim burda böyle.

• Fiyatlar şişirilmiş ciddi alıcılar bu parayı bu araba etmez kafasında al satçılarda 10 bin altına koparma derdinde

• Öyle veya böyle araçlar satılıyor bence.
  • pctamircisivolkan kullanıcısına yanıt
    Ne zaman aldılar hocam ek paket falan var mıydı?

• babamda niyeyse birden gaza geldi araba alıcam diye tutturdu. fiyatlar şişti bekle diyorum yok inat etti bir kere. zaten sürücülüğü iyi değil, önceki arabayı sattırmıştım. hani olurya bazı insanlar araba kullanamaz, o durum işte. ben öğrenirim filana getiriyor ama yok, ben babamı bilmiyor muyum. iyi araba kullanamıyor. belki kendi yaşında arkadaşları ve tanıdıkları araba kullanınca kendide sürmek istemiştir diye düşünüyorum. lazım olunca bendeki aracı al diyorum onuda istemiyor. benzer durumda olan var mı?
  • Maalesef covid sonrasi talep fazlasi olustu. Galeriler yana done arac ariyor su an.

• satanda var satamayanda var. sarı sitede favoriye aldığım bazı ilanlar birer birer düşüyor. tabi bazıları da çoktan satılmış
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.