Şimdi Ara

2 farklı ekran kartı aynı nada çalışırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba benim bir hd7450 ekran kartım var yanına hd7870xt almayı düşünüyorum şimdi sorum şu farklı kartların sli yada cf olmadığını biliyorum ama aklıma şu geldi her kardın arkasında dvi hdmi gibi çıkışlar var yani birbirinden ayrı çalıştırabilirmiyim 2 monitörüm olacak birisine 7450yi bağlayıp diğerine 7870 bağlayabilirmiyim bir monitörümde harika oyun oynarken diğerinden face falan bakmak gibi şeyler yapabilirmiyim ?

• 7870 e 3 monıtor baglıyabılırsın dedıgın calıssa bıle gereksız bırsey
  • quote:

7450yi bağlayıp diğerine 7870 bağlayabilirmiyim bir monitörümde harika oyun oynarken diğerinden face falan bakmak gibi şeyler yapabilirmiyim ?

olmaz bu dedigin.guclu tek kart alip cift monitor baglayacaksin ama ayni anda oyun oyanarken faceye girer misin bilmiyorum.ben iki monitor kullandim bir ara ama dedigin gibi bisi yapmamistim.3 tanesini birlestirip oyun oynamadiktan sonra ise yarar bisi degil hatta bana gore.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

quote:

7450yi bağlayıp diğerine 7870 bağlayabilirmiyim bir monitörümde harika oyun oynarken diğerinden face falan bakmak gibi şeyler yapabilirmiyim ?

olmaz bu dedigin.guclu tek kart alip cift monitor baglayacaksin ama ayni anda oyun oyanarken faceye girer misin bilmiyorum.ben iki monitor kullandim bir ara ama dedigin gibi bisi yapmamistim.3 tanesini birlestirip oyun oynamadiktan sonra ise yarar bisi degil hatta bana gore.

Dediği gibi tek kart takıp çift çıkış alabilirsin. Monitör ayarında 1 -2 devam şeklinde ayarlarsan atıyorum solda face açık olur sağda oyununda takilirsin. Ama mouse diğer ekrana falan kayar

İş yerinde Lenovo n200 modelde 17 inç bi ekran ım bağlı. Solda gündelik işler sağda sürekli mail açık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yok tek ekran kartıyla 2-3 monitörü biliyorum sadece 7870xt performans kaybetmesin diye 7450 de başka birşey açıkken yanda oyun oynayabilirmiyiz onu merak ettim yoksa face önemli değil xt performans kaybettirmeden diğer ekran kartı başka bir monitörde çalışabilirmi ?
  • 1 pcdeki 2 ekran kartı ile 2 farklı masaüstü çalışmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lucid ile iki farklı gpuya sahip iki kart bağlanabiliyor ancak yine tek bir çıkış alınıyor!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.