Şimdi Ara

2 haftadır süren uykusuzluk sorunum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 hafta kadar olacak bi türlü uyku tutmuyor arkdaşlar ve hayatım ailem bu durumdan çok fazla olumsuz etkileniyor. bu süre ıçerısınde uyku ılacı almayı denedım 6. gün 25mglık eczaneden 1 kutu uyku ılacı aldım ılk gece uyuttu 9 gıbı yatıp 7 de uyandım fakat sonrakı gece yıne 9 da ılacı alıp yutunca 2 de uyandım ve ondan sora ılaç fayda etmedı.

21 yaşındayım daha once keyfı olarak uyumadığım olmuştur ama bu sorun ıstem dışı saatlerce yatağın ıçınde konsantre uyumaya çalışıyorum olmuyor olmuyor. aılem odamda ışık yandığında artık rahatsız olup onlarda gece uyanıyor. ve çalışan ınsanlar kız arkadaşım ne kadar destek olduysada başa çıkamadı son 3 gecedır uyuduğumu soyluyorum mecburen. yatak odamı geçen yıl yenıledım yatak rahat ve güzel farklı oda yatakta yattığımda da olay değışmıyor. kendımde gozlemım gece 5:30 a kadar uyanık sonra bı şekılde uyuyup 9-10 gıbı uyanmak.
    şuan yaşadığım tek zorluk ıse altta olan 3 dersı verıp dıplomamı almak. sonrası ış ama çok fazla kafama taktığımda yok bu durumu. he bıde gece uyku esnasında dışlerımı sıkıyoruşum 20 gün kadardır. annem soyledı

ne yapabılırım bı tavsıyenız varmı ( psıkolog fılan demeyın bunda bence gıdılecek bı durum yok )

• Uyudun mu

Ben uyumadım da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 16 Ocak 2015; 6:09:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 haftadir uyumuyorsun.
    Bilincsiz ilac kullandin.
    Ama psikologluk bir durum yok oyle mi?
    Kafan guzelmis.

• Mr. Punk kullanıcısına yanıt
    Evet 5.30 - 6 gıbı uydum yıne
  • yatağan içinde ne kadar uyumak için kasılırsan o kadar çok uyanık kalırsın hocam o yüzden rahatla farklı şeyler düşün ve en önemlisi vücudunu yor
  • Kairos . kullanıcısına yanıt
    çok farklı şeyler düşündüm, genellıkle bırşey düşünmeden sadece uykuya gırmeyı bekledım, ayrıca gün ıçerısınde yoruluyorum.
  • Git adam akıllı bi inşaat işi yap bak nasıl uyuyosun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorun bende de vardı benimki daha fenaydı hatta 5-6 ay boyunca devam etti hala da devam ediyor arada sırada. En büyük nedeni yorulmaman son 3 4 gündür aşırı yoğundum akşam 10 gibi uyuyup sabah 6da kalkar oldum ki normalde sabah 6da uyumaya başlardım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.