Şimdi Ara

2. Mezun Hakkında Fikir Almak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk girdiğim yıl 45k yaptım ve bu yılda 20k yaptım ancak beni şahsen zerre tatmin etmedi ben ayt matematikte 3y beklerken 9y geldi vs. saçma sapan sebeplerden psikolojiden sınav anından dolayı sonucumu mahvettim. Yazacak şahsen hiçbir iyi üniversite mühendislği gözüme çarpmıyor. Hedefim itü veya odtü makine idi, bu hedefleri gerçekleştirmek adına sizce bu yıl hayvan gibi basıp buralara mı girmeliyim yoksa yazıp ortalama bir ünide devam mı etmeliyim? Bir de sizce 2 mezun yılı zaman kaybı mı? (hazırlık atlaycak ingilizcem var.)

• Ben 2019 -50k 2020-24k 2021-6k yapmıştım. Eğer sınav anı sıkıntısı olduğunu düşünüyorsan ve psikolojik olarak kendini pozitif anlamda güdebileceğini düşünüyorsan bence yapabilirsin. Şu an hakkaride dönem 4 tıp öğrencisi olacağıma antalyada kendi başıma 1+1 evimde çok güzel bir yerde ve imkanları gayet iyi olan bir şehirde dönem 3 öğrencisi olarak tıp okuyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zaten neye çalışıp çalımayacağını nasıl bir düzende çalışman gerektiğini her şeyi biliyorsundur ve ikinci mezun senesi çok hızlı geçiyor o yüzden kendine inanıyorsan 1 ay falan kafanı çok dağıt gez dolaş sonra başla bence. Hedefim iyi bi mühendislik olsaydı senin igbi kesin kalırdım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hocam derece yapacağıma neredeyse kesin eminim ondan dolayı 1 yılımı düşüneyim 65 yılımı

• Hocam kendiizde o gücü bulabiliyorsanız kalın 1 yıl daha ama bence büyük bir risk çünkü seneye çok daha fazla kişi giricek aynı zamanda malesef ösym adam akıllı bir sınav yapamıyor emeğinizin karşılığını alamayabilirsiniz bence bu sıralamalarda hacettepe ytü gibi yerler de düşünülebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.