Şimdi Ara

2 milyon yeni mülteci İran: Komşuluk ilişkisinden öte akrabalık ilişkilerine sahibiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • " İran ülkesinde bulunan 2 Milyon kaçak sığınmacı Afgan’ı sınır dışı etme kararı aldı. "

"İran, kaçak Afganların ülke içinde tehdit olduğunu belirtiyordu."

2 milyon yeni mülteci İran: Komşuluk ilişkisinden öte akrabalık ilişkilerine sahibiz
    2 milyon yeni mülteci İran: Komşuluk ilişkisinden öte akrabalık ilişkilerine sahibizx (formerly twitter)
    ibrahim Haskoloğlu (@haskologlu) on X
    https://x.com/haskologlu/status/1835284848757424281

2 milyon yeni mülteci İran: Komşuluk ilişkisinden öte akrabalık ilişkilerine sahibizwww.aa.com.tr
    İran: Yaklaşık 2 milyon izinsiz yabancı uyrukluyu sınır dışı edeceğiz
    https://www.aa.com.tr/tr/dunya/iran-yaklasik-2-milyon-izinsiz-yabanci-uyrukluyu-sinir-disi-edecegiz/3326606

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 17 Eylül 2024; 15:26:54 >

• Konuyla ilgili olarak o Afganlar tabi ki Türkiye’ye gelecek nereye gidecekler başka. Milliyetçi AKP’ye kalsa zaten sınırdan kuş uçurtulmuyor, damadın ihaları sınırları koruyor. Tabi o zaman şu soruyu sormak gerekiyor be … bu kadar Suriyeli Afgan buraya ışınlandı mı..

Ne diyelim söyleyecek söz yok. Bir halk bir ülke kendini nasıl imha eder film izler gibi izliyoruz
  • "Savaştan kaçan Afganlara düşmanlık yapacak kadar kör muhaliflik yapmayın be kardeşim. Azıcık kaliteli muhalefet olun ya"

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt
  • Siyasal Dinciler radikal islamcı isteyeceğini göz önüne alırsak onların büyük çoğunluğu buraya gelebilir herkes dikkatli olsun.

• ry4n kullanıcısına yanıt

• Ülkemiz iyice sığınmacı çöplüğüne döndü artık.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bütün forum şu çocuğa gıcık kaptı sebepsiz yere, oysaki çocuğun hiç bir suçu yok ve oldukça sevimli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nikita7404 kullanıcısına yanıt

Hayır sevimli falan değil. Trol olduğu için diğer büyük forumlardan banlanmış ve bu forumda tekrar tekrar ispat edilmesine rağmen bu kullanıcının DH’de yorum yazabiliyor olması DH’nin ayıbıdır. Eski forum adabını bilen herkes forumlarda trol barındırılmaması gerektiğini bilir.

Ben vakti zamanında bu forumda ispatsız (linksiz) haber paylaşımı yapıldı diye uzaklaştırma alan üyelerin olduğunu hatırlıyorum. Şimdi ise tescilli ve ispatlı trollerin forumda at koşturmasına izin veriliyor. Bunun bir de Darth Black diye bir yan çarı var..o da mesela karşılıklı yazışma yapmadan forumu internetin trol çukurlarında gördüğü şeyleri kopyala-yapıştır yapma suretiyle kullanıyor. Eskiden bu da direkt uzaklaştırma/banlanma sebebiydi. DH bu trollere bilerek veya bilmeyerek alan açıyor ve forum kalitesi düşüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt
    Bize ne derken?Zaten afganistan’dan kaçıyorlar,pakiler almıyor,ırak’ta zaten köpek bağlasan durmaz,geriye bir biz kalıyoruz,bizim iran mayınları boşuna mı temizlendi?İran daha birkaç ay önce durduk yere(!) gazı kesmişti,üstüne esad’la da görüşmemizi engellemeye çalışıyorlar sürekli.Parçaları birleştirince az çok ne hedefledikleri anlaşılıyor ama size inandıramadığımız için muhalefet suçlu oluyor gene…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

ben resimdeki çocuğu kast ettim :D

ozkan mıdır nedir onun yorumlarını ben okumuyorum bile.

• Konuyla ilgili olarak o Afganlar tabi ki Türkiye’ye gelecek nereye gidecekler başka. Milliyetçi AKP’ye kalsa zaten sınırdan kuş uçurtulmuyor, damadın ihaları sınırları koruyor. Tabi o zaman şu soruyu sormak gerekiyor be … bu kadar Suriyeli Afgan buraya ışınlandı mı..

Ne diyelim söyleyecek söz yok. Bir halk bir ülke kendini nasıl imha eder film izler gibi izliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Airbus A350 XWB kullanıcısına yanıt

Arkadaşım biz Afgan veya Pakistanlı sığınmacı mülteci almıyoruz ki. İran ülkesine 1980'den beri olan kaçak Afganları geri göndermek istiyormuş göndersin BANA NE BİZE NE...

Ülkesinde yakaladığını alacak Afganistan'a yollayacak. Burada koşunnn 2 milyon Afgan Türkiye'ye geliyor ALGISI Yapmak saçma.

Her haberi her olayı koşun kesin Türkiye'ye geliyorlar diye sunmaktan vazgeçin artık. En son yok İngiltere'nin çevirdiği 2 milyon kişi Türkiye ye geliyordan tut yok 3-5 milyon Filistinli Türkiye'ye gelecekmiş miş yok İtalya başbakanı Türkiye'ye geliyor yok oradaki 1-2 milyon sığınmacıyı Türkiye'ye yolylacakmış flan hep aynı yalanları sıkıyor birileri muhalifçik oynayacaklar diye.

• Buyursun gelsinler,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • avrupada büyük bir sınır dışı operasyonuna hazırlanıyor

• Kimin kızı bilmiyorum ama sırf bir trol yüzünden masum bir kız çocuğuna gıcık olduk, Allah affetsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan:

Türkiye bizim dostumuz ve kardeşimizdir.

Komşuluk ilişkisinden öte akrabalık ilişkilerine sahibiz."

2 milyon yeni mülteci İran: Komşuluk ilişkisinden öte akrabalık ilişkilerine sahibizx (formerly twitter)
    3. Dünya Savaşı (@ww3mediaa) on X
    https://x.com/ww3mediaa/status/1836004283772244450

Evet hayırlı olsun diyebiliriz şimdiden

Bir anda nasılsa İran ile kanki olduk, komşuluktan öte akralığımız varmış

• Yolla bize 2 milyon ümmet. Köpekleri de öldürmeye gerek kalmaz skrek öldürürler artık.

• ry4n kullanıcısına yanıt

soyadı "-yan" ile bittiğine göre muhtemelen Ermeni kökenlidir...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.