Şimdi Ara

2 veya 3 Adres kayıt edebilen telefon tavsiyesi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 1 aya yakın süredir cep telefonu araştırıyorum. Cep telefonu konusun da sürekli takip ettiğim bir konu değil. İstediğim özelliklerde bir telefon biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim. Şu an kullandığım telefon Motorola Accompli 008.

İstediğim özellikler:
    - Telefon defterinin adres defteri olarak da kullanılması. Yani; Şehir, cadde, sokak, not, vb bilgilerin de telefon defterindeki kişi altına kaydedile bilmesi. Çoğu telefonun adres defteri; birkaç tane telefon numarası, email, doğum günü ve resim kaydetmeye izin veriyor. Adres bilgilerini girmek mümkün olmuyor. Bu bilgiler Outlook ile de senkronize olursa daha da güzel olur(şart değil). Şu anki telefonum 3 ayrı adresi her adres için yukarıda belirttiğim detaylarla kaydedebiliyor. Ben iki tanesine razıyım.
    - Radyosunu olması ve radyo sesini istenirse telefonun kendi hoparlöründen dışarı vere bilmesi.(Bu esnada kulaklık kablosu takılı olabilir. Zaten genelde telefonlar bu kabloyu anten olarak kullanıyor. Ama bazı telefonlar radyoyu sadece kulaklıktan verebiliyor [kendi hoparlöründen mp3 çalabildiği halde]).
    -Yazı karakterleri büyük olursa iyi olur.
    -Ekranı büyük olursa iyi olur.
    -Şarjı uzun giderse iyi olur.
    -Data kablosu ile PC’ye bağlanabilsin.
    -Fiyat 500 TL’ye kadar olabilir.

3G, Fotoğraf makinesi, video, MP3, Bluetooth gibi özelliklerin benim için hiçbir önemi yok.

Windows Mobil işletim sistemi kullanan arkadaşlardan ricam; acaba Rehberdeki bir kişi altına hangi bilgiler yazılabiliyor? (Hangi telefon?) Bilgi verebilirler mi?

Şu ana kadar baktığım telefonlar:
    Philips X800 : Telefon defteri ne yazık ki adres almıyor. Onun dışında çok güzel. Forumdaki arkadaşlar bir çok eksisini yazdılar. Umarım firmware update ile düzelir.
    Motorola SLVR L9 : Telefon defteri ne yazık ki adres almıyor.
    MOTOROKR™ Z6 : Modlana bilmesi çok güzel. Eminim ki Adres defteri geniş olan bir mod bulunabilirdi. Ama radyosu yok.
    Samsung L770 : Kullanım kılavuzunda telefon defterine hangi detayların yazılabildiği yazmıyor.
    Baktığım çoğu Samsung’da hangi detayları kişi bilgisinin altına yazılabildiği belli değil. Eğer adres detaylarının yazılabildiği radyolu bir Samsung telefon biliyorsanız burada yazarsanız sevinirim.
    Sonyericsson K530i : En olabilir telefon bu. İki farklı adres kaydedilebiliyor. 3G’si benim için gereksiz. Aynı özellikte daha ucuz telefon olabilir.

Bu özelliklerde telefon tavsiye ederseniz sevinirim.

• se p1i al
  • P1'in fiyatı çok yüksek. Ben 500 TL'ye kadar bir şey arıyorum. Herhalde K530i alacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.