Şimdi Ara

2 yıl 20 günde biten akü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mutlu marka aküm 2 yıl 20 günde bitti hala yeşil yanmakta ama aracı takviye ile çalıştırdım kullandım yine aynısı oldu
    Mutlu akünün ömrü bu galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mutlu akü normalde uzun ömürlüdür sizin şansınıza öyle gelmiş ya da 2 yılda 100 bin km yaptınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Garantinin bitmesini beklemiş fazladan 20 gün çalışmış.

• Hemen hemen bütün aküler sanki kronometresi ayarlanmış gibi garanti bittiği gün teklemeye başlıyor. Sadece fabrikadan araç üzerinde gelen aküler 5 seneyi rahatlıkla görüyor.

• Mutlu akü var 2013 ten beri kullanıyorum. 90.000 km yol yaptım sorunsuz

• inci ve hugelden sasma
  • Seninki yine iyi dayanmış forumda yere göge sığdırılamayan herkesin övdüğü varta aküm 1.5 senede tükendi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 ayda ilk 50 bin
    3 yıl önce açıldı
    3 ayda olacak değişim ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PatlıcanMusakka

Seninki yine iyi dayanmış forumda yere göge sığdırılamayan herkesin övdüğü varta aküm 1.5 senede tükendi
    Garantiden değişim yaptılar mı?

Ben de arefe günü 550 Liraya Varta aldım da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracta kacak vb olmasın. Sirket aracımın aküsü bu nedenle 2 sene dolmadan bitmişti.Aracta arac takip sistemi vardı.bu sistemde kacak varmıs

• Aküde sıkıntı var. Bizim mutlu akü 1.5 yılda bitti servis 2 defa çağırıldı birinde takviye etti aküyü şarj etti 1 hafta sınra tekrar bitince garantiden yeni aküyle değişti. Normalde 4-5 yıl gitmesi lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 1 Eylül 2019; 13:46:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam mutlu akü yabancılara satıldı kalitesi düştü. Akü alıcaksanız Varta Bosch ya da İnci Akü öneririm

• Benzer durumlar benimde başıma geldi. Şimdi mutlu taktım bu böyle olursa en ucuzunu takip geçeceğim garanti bitince de direk yenisi

• Konuda hiç kimse stop&start sistemine sahip olup olmadığını yazmamış. Bu sisteme sahip aküler hızlı tükenir. Varta mutlu mutsuz inci farketmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Konuda hiç kimse stop&start sistemine sahip olup olmadığını yazmamış. Bu sisteme sahip aküler hızlı tükenir. Varta mutlu mutsuz inci farketmez.
    Gerçekten bu start&stop akünün canını okuyor. Hatta bir de sürekli kısa mesafe sürüyorsanız o akü 1.5 yılda biter. Birde bu start stop akü fiyatları dayanmış 1000 tl ye. O yüzden dur kalk trafikte falan kesinlikle bu start stopu kapatın. Sadece uzun trafik ışığında işe yarar başka da gereksiz.
  • bende mutlu 75 ah akü aldım 1.5 senesinde cortladı akü. gücü zayıfladı, marş basma sayısı düştü .
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Gerçekten bu start&stop akünün canını okuyor. Hatta bir de sürekli kısa mesafe sürüyorsanız o akü 1.5 yılda biter. Birde bu start stop akü fiyatları dayanmış 1000 tl ye. O yüzden dur kalk trafikte falan kesinlikle bu start stopu kapatın. Sadece uzun trafik ışığında işe yarar başka da gereksiz.

Alıntıları Göster
    Benim arabada S&S var ve iki yılını doldurdu bakalım ne kadar gidecek

• Start stop varsa arabada aküler daha az ömürlü oluyor.

• Yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum mutlu çok memnunum. Yine alırım.

• TIGERSHARK kullanıcısına yanıt
    Orjinal araç 3. Yılda aküsü bitti bence şans işi orjinal yan sanayiden çok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.