Şimdi Ara

2 yıl doblo 6 ay caddy kullanan biri olarak avantajları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda böyle başlık gördüm hoşuma gitti :).Doblo 2012 1.6 multijet 105 bg premio ydü.Tabiri caizse dolu bir araçtı.Suan 1.6 tdi yeni caddy var.Doblonun avantajları parçaları uygun fiyatı tam fp bir araç.Arka bağımsız süspansiyonları rahat gayet.Fakat yol tutuşu caddy gibi güven vermiyor.Kaporta iyi değil.Aradaki farka değer mi derseniz bence değer caddy ses sistemi güzel yol tutuş fena degil dobloya göre.Daha tok araç gidişi yağ gibi akıyor.Tek dezavantajı arkadaki makas oda 15 inç jantlarla biraz yumuşuyor arkası ne rahat ne rahatsız ediyor o şekilde.Tasarim olarak caddy dobloyu 5 e katlar.Doblo esnaf arabası yük vurmak isteyen alıyor caddy ise ailemle binerim arada ufak tefek işleri hallederim diyen alıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence yanlış bir kıyaslama yapmışsınız doblo bağımsız süspansiyonlarıyla makaslı caddy den daha konforlu bir araç ki bunu sizde ifade etmişsiniz bana göre doblo aileye daha iyi gider caddy nin kasası eskidi 13-14 senedir aynı kasayı kullanıyor volswagen allayıp pullayıp sürüyorlar önümüze.
  • caddy güzel arabadır. uzun kasası ağırdır ama kasaya göre yol tutuşu iyidir. biraz geç hızlanıyor ama idare eder yine de. yakıt ekonomisi normal.

• Bence yanlış bir kıyaslama yapmışsınız doblo bağımsız süspansiyonlarıyla makaslı caddy den daha konforlu bir araç ki bunu sizde ifade etmişsiniz bana göre doblo aileye daha iyi gider caddy nin kasası eskidi 13-14 senedir aynı kasayı kullanıyor volswagen allayıp pullayıp sürüyorlar önümüze.

• quote:

Orijinalden alıntı: Okumayanadam

Bence yanlış bir kıyaslama yapmışsınız doblo bağımsız süspansiyonlarıyla makaslı caddy den daha konforlu bir araç ki bunu sizde ifade etmişsiniz bana göre doblo aileye daha iyi gider caddy nin kasası eskidi 13-14 senedir aynı kasayı kullanıyor volswagen allayıp pullayıp sürüyorlar önümüze.
    Öndeki konfor caddyde daha iyi iken arkadaki konfor tam tersi haklısınız.Ama biliyorsunuz ki doblo ncapta takla attı bu baya bir güvenlik açığı.Eger bu testi aracım varken görseydim satardım büyük ihtimal.Doblo fp arabası ama güvenlikte önemli bir konu.

• Hocam, ticari krizim tuttu para olsa doblo alacam hatta daha para olsa caravelle alırdım, doblo alabilirimde caravelle zor.

Benim acil işe başlamam lazım o dobloyu alacam.

• Dobloda arka bağımsız süspansiyon olduğunu ilk defa duyuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

Dobloda arka bağımsız süspansiyon olduğunu ilk defa duyuyorum.
    Gerçekten mi ama fiata helal olsun bu konuda öncü oldu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 500l yok muydu hocam :) yine de doblo iyidir fp.

• Ikisi de yaramaz eger binek amacli ariyorsan aile araci mpv segmentidir. Bu ticari araclar sacmaliktan baska birsey degil aile araci falan degiller.

• Bağımsız süspansiyon falan yok. Makas yerine amortisör var. Bağımsız süspansiyonu mercedes, bmw bir de fordlar da vardır.

• EmreGLC kullanıcısına yanıt
    Bu 3 markadan başka bağımsız süspansiyon kullanan yok yani ?

Kalbür üstü markaların çoğu aracı bağımsız süspansiyon ile geliyor zaten. Bağımsız süspansiyon ekstrem bir şey değil. Benim 2001 model arabamda da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Bu 3 markadan başka bağımsız süspansiyon kullanan yok yani ?
    Golfün yüksek beygirli araçlarında var birde. Gti ve 140 hp üzeri modellerinde.

Araştırın, araştırdıkça bol bol çıkacaktır karşınıza. Dobloyu da ekleyin listeye.

• Valla benim bildiğim asıl makaslılar yük arabası.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forduna61

Ikisi de yaramaz eger binek amacli ariyorsan aile araci mpv segmentidir. Bu ticari araclar sacmaliktan baska birsey degil aile araci falan degiller.
    Aracı üretenler küçük mpv olarak adlandırıyorlarken biz ticari demişiz.Birde mpv araç kesinlikle almam zaten tutulmuyorlar.

• 2011 1,3 Multijet 90 beygir olanından kullandım 2 yıl . Gerçekten rahat konforlu araba, aile arabası olarak kullandığımızdan arka camların normal taksi olarak açılabilmesi çok büyük bir artı. Yakıtı az, parçası servisi uygun. Süspansiyonu sert odun gibi değil. Keyifle kullanmıştık. Fakat kamyonet olduğundan dolayı , her yıl muaeyeneden vergiden bıktığımız için satıp normal binek aldım.
  • ne caddy nede doblo bana göre aile aracı değildir tip olatakta al birini vur ötekine
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

ne caddy nede doblo bana göre aile aracı değildir tip olatakta al birini vur ötekine
    Mutlaka öyle hafif ticari zaten. Ama biz hem iş hem aile arabası olarak kullandığım için öyle dedim.
  • valla bizde caddy de vardı kangoo da vardı connect de kullandık ama caddy başkaydı.O kamyon gibi gaz pedalı olsun harikaydı.1.6 tdi 102 bg di.Ah 2.0 olsaydı demekki daha da süper olurdu gerçi 1.6 tdi da iyiydi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.