istanbulda okumak istiyorum yalnız mekatronik devletlerde yok :/ Bu iki bölüm hakkında beni bilgilendirir misiniz tercih dönemindeyiz geç kaldım biliyorum ama neyse :) sınavsız geçiş yapacağım hangi bölüm çok kararsızım sonrada pişman olmak istemiyorum. en önemli kriter iş imkanı ve maaşları. dgs ile 4 yıla çıkartmayı düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: berkiskar
istanbulda okumak istiyorum yalnız mekatronik devletlerde yok :/ Bu iki bölüm hakkında beni bilgilendirir misiniz tercih dönemindeyiz geç kaldım biliyorum ama neyse :) sınavsız geçiş yapacağım hangi bölüm çok kararsızım sonrada pişman olmak istemiyorum. en önemli kriter iş imkanı ve maaşları. dgs ile 4 yıla çıkartmayı düşünüyorum.
dgs ile 4 yıllığa geçmeyi planlıyorsan mekatroniği seç derim. çünkü elektronik haberleşmeyi okuduktan sonra dgs ile elektrik elektronik müh. vs dikey geçiş imkanın varken mekatronikte bunlara ilave olarak makina mühendisliğine de geçiş hakkı var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme