Şimdi Ara

20.000 TL araç önerisi 2015

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

20.000 Lira civarında bir araç arıyorum.

tavsiyeleriniz bekler iyi günler dilerim.

• Dacia Logan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

Dacia Logan
    20 bin e 2015 model araç mı olur karşim
  • çek bi 100 bin daha merso ya da bmw al uğraşma hiç
  • O fiyata alacağın 2015 model arabadan pek bir sey alamazsınız gibi.
  • Motosiklet demek istedin sanırım.
    O da araç sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otomobilgini

Motosiklet demek istedin sanırım.
    O da araç sonuçta.
    Arkadaşlar acele ettiğim için biraz anlamsız olmuş haklısınız.

20.000 Liraya kadar otomobil aramaktayım. twingom vardı onu sattım yeni bir araç arıyorum.

2015 yazmamım nedeni de : aramanın 2015 yılın içinde olduğundan ve diğer otomobil arayan arkadaşlar içinde bir kolaylık olması açısındandı.
  • Hocam hiç bilgi vermemişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: atkosturanadam

Hocam hiç bilgi vermemişsin

Clio 1.4 16V RXT 2001 model 165.000 benzinli klimalı mercekli farlı sunrooflu bir araç bakmaya gideceğim akşama 19.000 Lira pahalı olsa da piyasa şu ara çok yüksek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fevcinn

quote:

Orijinalden alıntı: atkosturanadam

Hocam hiç bilgi vermemişsin

Clio 1.4 16V RXT 2001 model 165.000 benzinli klimalı mercekli farlı sunrooflu bir araç bakmaya gideceğim akşama 19.000 Lira pahalı olsa da piyasa şu ara çok yüksek..

Alıntıları Göster
    Hocam twingo'dan memnunmuydunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

Hocam twingo'dan memnunmuydunuz?

2yıl 9 ay kullandım. klimalı kapalı tavan ve lpg vardı. şu zamana kadar hiç yolda kalmadım, konfor yoktu ama iş görüyordu çok taşıdı bizi sağ olsun. İnanılmaz soğutan bir kliması vardı :) Satıldığı gün eşim ağladı çok seviyorduk ve memnunduk.
  • Ben palio kullanıyorum ve oldukça memnunum. Lpgde ortalama 0.20krş yakıyor. Çekişi iyi ve güzel. Bagajı ufak, kaportası zayıf ve hafif ama bu hafiflik çekişte iyi fayda sağlıyor. 1.4 motor 2008 model 4 kapı. İstersenix dizelde tercih edebilirsiniz. Dizel motoru en sağlam motorlardan biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

Bu mesaj silindi.
    opel astra alın temizini bulabilirseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7C61C29A4

opel astra alın temizini bulabilirseniz

Alıntıları Göster
    Ford Fiesta, Opel Corsa , Hyundai Getz , Citroen c3 düşünülebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

Bu mesaj silindi.
    yarın twingoda alamazsın o parayla işin olacağına bak döviz böyle giderse :D
  • O fiyata temiz Albea bulunabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

Ben palio kullanıyorum ve oldukça memnunum. Lpgde ortalama 0.20krş yakıyor. Çekişi iyi ve güzel. Bagajı ufak, kaportası zayıf ve hafif ama bu hafiflik çekişte iyi fayda sağlıyor. 1.4 motor 2008 model 4 kapı. İstersenix dizelde tercih edebilirsiniz. Dizel motoru en sağlam motorlardan biri.

Öncelikle yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar.

akülü araba konusunda da 11 yaşında bir çocuğa göre espri kabiliyetin fena sayılmaz ama matematiğe biraz daha ağırlık vermen gerekir.

Palio daha önce hiç kullanmadım ama bu ara düşünüyorum dizelini özellikle, yıpranmamışını bulmak mesele.

opel astra 2000 model baktım fiyarlar 22-23 yukarıya doğru gidiyor, iyi mal iyi para diyorlar maalesef.

fiesta,getz ve corsa da bakıyorum ama fiyatlar epey yüksek.

Twingo konusunda haklısın 3 yıl önce twingoyu alırken o paraya 5600 $ alabilriken şu zamanda kârlı satmama rağmen 4700 $ alabiliyorum..

Cliolara fena şekilde kafayı takmış durumdayım ama temizini bulmak mesele, dün akşam 2 araç baktım 2 side 18-19 liraydı ikisi de istediğim gibi değildi.

Bakmaya devam ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fevcinn -- 22 Ağustos 2015; 10:10:30 >

• Fevcinn kullanıcısına yanıt
    partner doblo bunları alırsın o paraya başkalarıda var ama onlar kadar temiz olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Android -- 22 Ağustos 2015; 17:26:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Android

partner doblo bunları alırsın o paraya başkalarıda var ama onlar kadar temiz olmaz

Doblo tarzı araç düşünmüyorum .
    Dün araba pazarına çıktım fiyatlar inanılmaz yüksek.
    307 var 22/23 lira 2004 model ama belki biraz Zorlar kendimi öyle birşey alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fevcinn

quote:

Orijinalden alıntı: By_Android

Doblo tarzı araç düşünmüyorum .
    Dün araba pazarına çıktım fiyatlar inanılmaz yüksek.
    307 var 22/23 lira 2004 model ama belki biraz Zorlar kendimi öyle birşey alırım

Alıntıları Göster
    hala bir araba alabilmiş değilim. clio almaya karar verdim. Fakat temiz araçlar oldukça pahalı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.