Şimdi Ara

20 iş günü içinde tamir edilmeyen cihazlar hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
13.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Vodafone 945 marka telefonum bir aydan fazla bir süredir teleservice adlı teknik servisde. Bildiğiniz gibi 20 iş günü içerisinde tamir edilemeyen durumlarda yeni cihaz veya para iadesi talebinde bulunabiliyoruz, benim telefonumun üretimi bittiği için yeni cihaz talebinde bulunmayacağım direk para iadesi isteyeceğim. Benim merak ettiğim para iadesi olursa bu parayı kim ödüyor teleservice mi yoksa bu telefonu Türkiye'ye getiren aracı firma mı yoksa satın aldığım yer hepsiburada.com mu? Ayrıca ben teknik servise e-mail attım para iadesi istediğim yönünde ama onlar oralı bile olmadılar alakasız bir cevap yazdılar niye böyle yapıyorlar sizce. Cevap verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• Ağustos'un sonlarına doğru vermiştim garantiye 26 günde geldi iadesiydi ödemesiydi hakem heyeti sayesinde bugün halloldu aldım telefonun bedelini.
  • Ki 2 yılı geçmişti benim tel ek garantideydi teknosa firması tarafından işe yaradı mı yaradı ek garanti kulaklık soketinde arıza vardı yanlışlıkla kvk ya gönderdiler zaman geçirdi cihaz 1 hafta 10 gün sonra yanlışlıkları beni kvk nın aramasıyla farkedildi ve istanbul teknosa tekno garantiye gitti bayaa uğraştık sonunda yatırıldı hesabıma 699 TL:()
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevdadelisi

Ki 2 yılı geçmişti benim tel ek garantideydi teknosa firması tarafından işe yaradı mı yaradı ek garanti kulaklık soketinde arıza vardı yanlışlıkla kvk ya gönderdiler zaman geçirdi cihaz 1 hafta 10 gün sonra yanlışlıkları beni kvk nın aramasıyla farkedildi ve istanbul teknosa tekno garantiye gitti bayaa uğraştık sonunda yatırıldı hesabıma 699 TL:()

Teknosa mı ödedi parayı?
  • Tabii
  • Aksesuarları kutusu kitapçığını aksesuarlarını falan teslim ettim dün iade makbuzunuda hemen verdiler ertesi gün hesaba yatırıldı.
  • Telefonun tamiri yapıldı gel teslim deselerde gitme verilen arıza formuyla git hakem heyetine yaz bir dilekçe 20 iş günü doldurmasına rağmen cihaz tamirden gelmedi sözleşmeyi bozuyorum mağduriyetin giderilmediğini ürün iadesini ve telefona ödenen bedelin tarafına verilmesini istediğini yaz ve bekle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sağol ilgilendiğin için. Benim anlamadığım teknosa ödüyorsa parayı neden bu kadar insanları uğraştırıyor hiç hakem heyetine başvurmadan direk çözse ya sorunu.
  • https://youtu.be/SiFv90KtWfU Bu kisa video ile tamir suresinin asilmasi durumunda para iadesini nasil alacaginizi ogreneceksiniz.
  • pozcufm kullanıcısına yanıt

merhaba ben ps4 ümü para iadesi istedim ama içinden çıkan oyunun biri eksik ne olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.