Şimdi Ara

20 yillik turkcell maceram yarin turk telekom ile son bulacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20 yillik turkcell maceram yarin turk telekom ile son bulacak

Zam oranina bak yavrum be. Berber bile bu kadar zam yapmadi. 4 ay once 200tl oduyordum sonra 250tl oldu simdi direkt 320tl yapmışlar. Faturali hatta gecmek istersem onerilen paket ve fiyatlar rezillik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 18 Ekim 2024; 14:18:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her taahhüt süresi sonunda başka yere taşınmak gerekiyor zaten.

• Hayırlı olsun

• Ben vodafonedan 700 tl cayma bedeli odemeyi goze alarak ttye geçtim. Babam da 600 tl odedi turkcelllden ttye gecti. Tt suan bircok yerde cekmesi ile ve nispeten hizli internet sunmasi ile cok daha iyi. Ben vodafoneda sehir gobeginde bile internette kastığını görüyordum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BF.Skinner kullanıcısına yanıt

Cayma bedelinin bitimine kaç ay kalmıştı ? Ayrıca, TTNET'in çekim gücü nasıl ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Negatif Statü Hakları

Cayma bedelinin bitimine kaç ay kalmıştı ? Ayrıca, TTNET'in çekim gücü nasıl ?

5 ay kaldiydi herhalde. Cayma bedelinin ne kadar tutacagini arayarak sorabilirsiniz. İnterneti cogu yerde lte cekiyor ve hizli. Genelde 50 ustu mbps. Yukleme desen 10 mbps. Arama acisindan ise vodafonedan gram geri kalir yani yok. Hatta sehirler arasi yollarda ben daha cok memnun kaldim diyebilirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Türkcell cok kazik cidden. Faturalida olup hic kullanmasaniz bile kullanim bedeli aliyorlar aylik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.