Merhaba arkadsaşlar. Ne yazıkki son fahiş zamlardan sonra 96 TL olan tarifem 450 TL ye yükseltilmiş Türktelekom tarafından haber verilmeden. Tarifem 1000 Dk + 20 GB olmasına rağmen benim için çok pahalı. Suan acilen başka operatöre geçmem gerekiyor bu fahiş fiyatlı tarifeden kurtulmak için. Benim için 500-750 dk arası (hatta 500 dk bile) + olarak 3-5 GB arası interneti olan bir tarife bile yeterli olabilir eğer bu civarlara varsa. Hatta mükünse 200 TL altına varsa daha da iyi olur bu şeklilde bir tarife. Yani istediğim mümkünse 200 tl altı ya da max 250 TL olsun tarife. Bunun için şuan en avantajlı hangi operatörde var buna benzer tarife. Acil olarak operatör değiştirmeme gerekiyor çünkü. Mümkünse minimum 1 yıl taahhütlü olursa daha iyi olur. En azından 1 yıl boyunca bir daha böyle fahiş zamlardan uzak kalırım. Cevaplarınızı bekliyorum... |
200 TL ye tarifesi olan en avantajlı operatör?
-
-
Şuan en uygunu NETGSM
-
Bimcell yada Telekom da yıllık faturasız 2100₺ paket alabilirsiniz. Telekomun sitesinden inceleyin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hattı faturasıza geçirip 1-2 ay paket alarak kullanın. Sonrasında dediğiniz fiyatlardan faturalıya geçiş teklifi gelir sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 5 Ekim 2024; 19:58:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
BİMcell
Hocam hattı faturasıza geçirmek için de ücret istemiyorlar mı? Varsayalım geçtik diyelim. Bahsettiğim özelliklere göre uygun paket var mı şuan TürkTelekomda?
-
Onda da bazı bankalardan SMS gelmiyor diyorlar o yüzden biraz çekiniyorum. Bir de çok yeni bir operatör. Acaba nasıldır? Yeni olduğu için bazı sorunları var mıdır bilemiyorum...?
-
Hocam link var mı bununla ilgilli? Bir de sanırım anladığım kadarıyla bu parayı peşin ödüyoruz bir defada? Eğer bu paraya 1 yıllık taahhüt yapsalar bana daha iyi olacak. Çünkü bir defa peşin olarak vermektense peşin fiyatına taksit öder gibi ödüyorsun her ay faturayı.
-
Araştırıyorum hala ama galiba ne yazık ki öyle gibi duruyor. Yalnız BIMCell in de kötü tarafı taahhüt yok. Yani burada kaldığın sürece adamlar tarife ya da paketleri 2-3 ayda bir zam yapabiliyor hatta yapıyorlar da...
-
Hocam türk telekom faturalıdan faturasıza geçsek yıllık 2100tl olan paketi alabilir miyim. Yoksa numara taşıyanlar için mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alırsın
Evet tek seferde ödersiniz
https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturasiz-paketler/uzun-donemli-12-ay-100-gb-paketi-2
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- paketmatik aylık 30 gb iptal
- numara taşımada eski hat ne zaman kapanır
- yurtdışından aranmak ücretli mi türk telekom
- hat devir ücreti
- tt grup veri işleme izni nedir
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- gizli numaradan arama
- vowifi nedir
- türk telekom internet çekmiyor
- turkcell abone sayısı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X