Şimdi Ara

2000_2002 ARASI COROLLA VVTI ALMAYI DUSUNUYORUM, TAVSİYELERİNİZ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar,, ben daha önce 4 yıl 1996 Corolla XEI kullandım ve çok memnun olarak elden çıkartmak zorunda kaldım. Şu anda 2000 2002 arası VVTI motorlu COROLLA almayı düşünüyorum, bu konuda fikir sahibi olan arkadaşlardan yakıt, konfor ve performans olarak düşüncelerinizi alabilirmiyim, teşekkürler.

2000_2002 ARASI COROLLA VVTI ALMAYI DUSUNUYORUM, TAVSİYELERİNİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fahrikaragoz -- 25 Aralık 2006; 22:32:07 >

• Ben de 15 gün önce aldım 2001 corolla sol special. Tek kelimeyle harika. Çok memnunum. Aradığım bütün özellikleri buldum. Yakıtı şehirlerarası yolda lpg li araçlara yakın. Bence çöok ideal bi araç.
  • tesekkurler arkadasim, sağolasın,
  • ne kadara aldın, ben alırken ne kadara kadar para vereyim bilglendirirmisin ?
  • ben pazar gunu buldum 2000 model hasarı yok ek boyası yok 88.000 de araba alayımmı dıye dusunuyorum tutulmayan bır kasa dıyolar varmı aslı kullandım arabayı 110 ps ıı kacıyo sadece arka camları otomatık deyıl gerı kalan hersey kılıma yol bılgısayarı falan var alsammı almasammı kararsızım.bende 97 gli var hasarlı daha onceden yapılmıs ustune 5 yıyo benıma rac takla atmısta hafıften.ben 6-6500 koysam baska araba alabılırmıyım dıyorum ama buda cok temız bır araba aklım akldı yanı
  • Ben 2001 sol special gümüş renk 16500 e aldım. Masrafla 17500 ü buldu.
    Eco ve Terra lar tutulmuyor.ama fiyatı uygun onların da. 12-14000 arası uygun bence.www.araba.com vewww.arabam.com dan fiyatlar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.