Şimdi Ara

2000 focus ghia mı,2000 primera comfort mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar focus ve primera arasında bır secım yapmak zorundayız.hangısını onerırsınız/onermessınız neden?
    sımdıden herkese tesekkur ederım.

• Primera olacaksa 2.0, inanılmaz kefifli süratli bir araçtır ama 1.6 ise focus...
  • BENCE PRİMERADAN UZAK DUR.ÇÜNKÜ ÇOK ELEKTRONİK ARABA.
    2000 MODEL OLACAĞINA GÖRE 8 YAŞINDA OLACAK .8 YAŞINDAKİ BİR ELEKTRONİK ARABAYI DÜŞÜNEMİYORUM!
    BENDE VECTRA C VAR 5 YAŞINA GİRCEK YAKINDA VE ARABANIN ABS BEYNİ VE DİREKSİYON BEYNİ DEĞİŞTİ YOL BİLGİSAYARINDADA SORUN VAR DEMEK İSTEDİĞİM ELEKTRONİK ARABADAN UZAK DUR.
    HER TÜRLÜ FOCUS
  • Focus Focus Focus hele birde Ghia olunca tadından yenmez. Çok keyifli bir sürüşü war pişman olmassın Ve ekonomikde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerkolik12 -- 25 Ağustos 2008; 18:44:57 >
  • Eski arabam 2001 model 1.6 ZETEC benzinli motor Ford Focus Ambiente idi. 7 sene kullandim. O arabayi yolda yuruyormuscasina rahat kullanirsin, cok kolay paralel parkedersin, inmek istemezsin, yol ve benzin bitmesin diye dua edersin. Koltuklari oyle rahat ve dolgundur ki arabayi evde oturma odana park edesin gelir.

Eger arabam 2.0 motor ESP'li Ford Focus GHIA olsaydi sanirim 10 yasina kadar kesinlikle kullanirdim. Ama arabam GHIA degildi, ESP'si yoktu. 4 hava yastigi + ABS + EBD'si vardi. O yüzden takas verdim gitti. Alan da hayrini görsün gani gani.

Nissan Primera iyidir güzeldir, rahattir. Arkadasin babasi kaza yapmisti Sile yolundan donerken. Kamyonun biri Nissan Primera'larina carpmis, araba total olmustur. Iclerinden burunlari dahi kanamadan ciktilar. Fakat Ford Focus GHIA'nin verecegi surus zevkini ve guven hissini vermez, cunku C segmentinde 2000-2001 yili itibariyla en iyi yol tutan araba Ford Focustur.

Al bu da EURO NCAP'taki 1997 kasa Nissan Primera (2000 ile ayni) - 1999 kasa Ford Focus (2000 ile ayni) carpisma testi mukayesesi: her bakimdan Focus daha güvenli kucuk aile arabasi olarak gectigi halde...

2000 focus ghia mı,2000 primera comfort mu?

• arkadaslar birde focus ve prımera dısında 15.000-17.000 aras onerebılecegınız arabalar varmı.ancak araba kucuk kasa olmayacak.yanı bır fıesta,corsa vb gıbı.benım prımera dakı en begendım sey kasasının bır haylı genıs olmasıydı.bırde ınternette 2000 -2001 model prımeraların fıyatları 15.000-18000 arasında. Gercekten prımeralar bu kadar edermı?yoksa ınternet pıyasası mı bu kadar cok.

yardımlarınız ıcın tesekkur ederım.
  • focus dışında o paraya astra cd yada bora olabilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2000 Polo Otomatik Alınırmı ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tacox

focus dışında o paraya astra cd yada bora olabilir...

borayı o paraya nerden bulacaksın.bulduğun araba işe yaramaz birşey olur.ben de arabamı yakın zamanda aldım.primera tercihlerim arasındaydı ama güvenlik testlerini falan izlediğimde focusa kesin kararım verdim.bence en ideal seçim FORD FOCUS olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bagator816

quote:

Orjinalden alıntı: Tacox

focus dışında o paraya astra cd yada bora olabilir...

borayı o paraya nerden bulacaksın.bulduğun araba işe yaramaz birşey olur.ben de arabamı yakın zamanda aldım.primera tercihlerim arasındaydı ama güvenlik testlerini falan izlediğimde focusa kesin kararım verdim.bence en ideal seçim FORD FOCUS olur.

bir kerede bana muhalefet yapmadan önce araştırma yapın yahu..

http://www.sahibinden.com/search.php?c=3530&c=3611&c=23682&c2%5B%5D=23682&b%5Bdetay_4_min%5D=&b%5Bdetay_4_max%5D=&b%5Bdetay_5_min%5D=&b%5Bdetay_5_max%5D=&b%5Bdetay_3%5D%5B%5D=&b%5Bminprice%5D=14.000&b%5Bpricecurr%5D=1&b%5Bmaxprice%5D=18.999&b%5Bcountry_id%5D=1&b%5Bcity_id%5D=-1&ilceselect=&b%5Bilantarih%5D=&b%5Bsearch_text%5D=

asıl primera fiyatına bulduğun focus lar bir işe yaramaz...focus alcaksan içine sinecek bir tek collection modeli var..2004 model ama onlarda 20 bin ytl civarında hep..99-2000 ghia da sis farı bile koymadıklarının nedenini de çözmüş değilim..

ama benim şöyle bir kanaatim var bilmem katılırmısınız..focus ile bora aynı yıllarda başlandı üretime..ikiside 99 un 2. yarısında çıkmıştı..99 ve 2001 model bora ile focus lara baktığımda bora lar daha diri görünüyor..genel olarak tabiki..fazladan 2 hava yastığı olduğundanmıdır nedir

• Focus
  • arkadaslar vectra nın 2000 2001 modellerı nasıl olur acaba.kımısı bunun 1.6 larının kasayı kaldırmadıgından soz ettı.bırde ınternettekı araba pıyasası gerek pıyasamıdır.
  • Sahibinden.com sitesindeki araba fiyatlari sisirilmis, enflasyonlu fiyatlardir. O yuzden her ne kadar pazarlik payi yok dense de pazarliksiz 2. el bir kibrit copu dahi almam oradan.

Aug 2000 trafige cikisli 2001 Opel Vectra vardi dayimda. 250K km'ye dayanmistir, gayet guzel de kullaniyor otomatik vitesli. Ama tahmin edebilecegin gibi araba 2.0 lt motorlu idi. 2000 model Vectra'yi 1.6 lt almak hata olur bence. Almisken 2.0 alacaksin, nasil olsa vergisi son derece dusmus oluyor ve alirken de %60 ÖTV ödemiyorsun.

quote:

Orjinalden alıntı: kurtm
    arkadaslar vectra nın 2000 2001 modellerı nasıl olur acaba.kımısı bunun 1.6 larının kasayı kaldırmadıgından soz ettı.bırde ınternettekı araba pıyasası gerek pıyasamıdır.

• 1,6 motoru kaldırmıyorlar evet.Bu sebeple de çok yakıyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.