Şimdi Ara

2000 SYMBOL RNA polent filtresi yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, forumdada araştırdım ancak, aracımda sağ sileceğin orayı söktüm fakat filtrenin olduğu yer sabit yani yeri belli ancak öyle sökülecek gibi değil. bi kaç yerdede görüm bazılarında filtre olmuyormuş. şimdi aracımda filtre yokmu? havayı direkmi veriyor klima içeriye.

2000 Clio symbol RNA 1.4 benzinli 8 valf.

birde klimayı açıyorum 4. kademeye getiriyorum çok soğuk ve hızlı üflemiyor ?
    ne yapmalıyım ?

• hocam klimalı aracta mutlaka polen filitresi vardır. kliması olmayanda bile polen flitresi yeri vardır... bazı araclarda yolcu koltugunun oralarda oluyor diye biliyorum. eger ön silecek tarafında yoksa..

arabanın bakımı gibi klimanında belirli sürelerede bakımı oluyor. fakat sizin aracta polen filitresi varsa ve polen filitresi dolmuşsa iceriye rahat hava cekemediğinden üfürmesi az olabilir hızlı dönsede, polen filitresi yoksa yani takılı degilse, üfleme motoru özeliğini kaybetmiş olabilir belki kabloları eskidiğinden direnci düsmüş olabilir.. klimanın bakımı yapılmadıgından dola bilir...

birsürü nedeni var aslında bence sen ilk önce polen filitresini taktır veya yenile... düzelmediyse üfleme motrounu temizlet yaglat. sonrası servislik eger şikayet devam ediyorsa...

bu arada bu baslık altına yazan kimse olmaz denk gelmediği sürece , bu formun altındaki misal clio symbol formuna, clio 2 formunun altına yazarsan senin icin daha iyi olur...

bu form oltındakiler dha cok işliyor bilgi yönünden kimse tek baslık altında ilgilenmiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon_312 -- 30 Temmuz 2011; 3:16:52 >

• 2004 bende de yok yani aslında yeri var ama açılıp kapanmıyor kapaklı birşey değil sabit koymuşlar duruyor orda
    http://www.boschautoparts.co.uk/pdf/Clio.pdf
    bu linktende bakabilirsiniz
  • renaultun koydugu yerler gercekten cok sacma polen filitresinin cerde oldugu nerde görülmüş. tamamen işcilik ücretini arttırmak icin yapılan sistem bence...

bu linkte her iki yönlü polen filitresi mevcut, kapalı olmasına anlam verimiyorum lahsen...

http://forum.donanimhaber.com/m_14784364/tm.htm
  • o zaman üst kapağın komple sökülüp bakılması gerekiyor. ustama götürcem bi bakalım, çünkü klimanın mantığı kalmıyo şu haliyle son ayarda üfürmede az soğutmada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.