Şimdi Ara

20000 ytl 'ye yeni kasa yaris var mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20.000 ytl'ye kadar en az 1.3 motor yeni kasa yaris arıyorum.
    fakat internette ki fiyatlar bana uçuk geliyor.
    hafta sonları çalıştığımdan otomobil pazarlarına da gidemiyorum.
    acaba bu fiyata yaris var mıdır?
    çok teşekkür ederim..

• 1.0 ve 1.3 motorlu 2006 model yeni kasa yarisler birkaç ay önce 19-20 civarından başlıyordu. Bence acele etmeyin, kışa doğru fiyatlar düşer, o fiyata bulursunuz. Şİmdi nedense ikinci el fiyatları gereksiz yere yukarılarda geziyor, O arabalarda bu kadar kampanya varken.
  • çok teşekkür ederim. internette fiyatlar gerçekten biraz abartılı...
  • Dostum 1.3 terranın 0 fiyatı 30 küsür. o sebeple 22 -23 yazmaları normal bence. bende arıyorum o fiyata ama daha bulamadım . Rastgele diyelim :)
  • Sevgili carino,

Benim de daha önceki niyetim ikinci el 1.3 düz vites yeni kasa Yaris almak idi. Ben de aylarca internet sitelerinde araştırdım, dört-beş kez açık oto pazarlarına gittim. Maalesef eli-yüzü düzgün, masrafsız, temiz bir Yaris bulamadım. Kafama göre bulamayınca geçen Haziran ayında sıfırını aldım. Sabrederseniz 2006 model 20.000-20.500 YTL arası 1.3 motor bulabilirsiniz. Piyasası bu zaten. Ülkemizdeki şu anki ekonomik koşullar da malumunuz. Bu arada satışta işin raconunu söyleyeyim. Gerçi bunu hepimiz biliriz ama, hatırlatmak isterim: Satıcı gerçek fiyatından 1.5000-2.000 YTL fazlasına fiyat koyar. Bu rakam pazarlık payıdır. Bu durum gazete ilanlarında da böyledir, internetteki ilanlarda da, oto pazarlarında da, galerilerde de. Ben ve yakın dostlarım için de şahsımıza ait araç alırken ve satarken böyle olmuştur.

Örneğin geçen Haziranda 2006 model Ford Fusion, 9.000 km civarı, mükemmel olan aracıma (10.000 km bakımını da daha yeni yaptırmıştım) sahibinden.com'da 23.000 YTL fiyat koydum. Bir hafta içinde 21.400 YTL'ye sattım. Bu gönlümden geçen tutardı zaten. Bu arada 17.000 veren de oldu, 18.000 veren de.

Hayırlı alışverişler.

Sağlıcakla kalın.

• quote:

Orjinalden alıntı: HuckleberryFinn

Dostum 1.3 terranın 0 fiyatı 30 küsür. o sebeple 22 -23 yazmaları normal bence. bende arıyorum o fiyata ama daha bulamadım . Rastgele diyelim :)

0 terranın fiyatı kampanyalı 27800. bunu 26800'e kadar veriyorlar.üstüne 1200 ytl'lik kasko hediye. bir de 0 yaris'lerde alaşım jant,krom vites topuzu ve basamak kaplama standart oldu.
    21 milyara yaris bulsan 500 ytl alım-satım 1 milyar kasko...
    bence şu aşamada 0 almak daha mantıklı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.