Bildirim
2001 astra clasic yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: mr_ram87
babamın 2001 model astra clasic 1.6motor aracına lpg taktırmak isityorum araç garaj arabası 24bin km daha nası bir sistem taktırmam gerekir? hangi firmaya taktırmamı önerirsiniz? taktırdıgımda ortalama km de ne kadar yakar? yardımcı olursanız sevinirim.
ben BRC bayisi olmam sebebi ile tabiiki BRC öneriyorum.
keşke yaşadığınız ili belirtseydinizde size bir bayimizi önerebilseydim :)
www.2a-lpg.com sitesinden bayii listesi ne tıklayarak size en yakın bayilerimizle irtibata geçebilirsiniz.
100 km de kaç lt benzin tüketiyorsanız LPG de
Şehir içinde %20,
Şehir dışında %10
Karışık %15 LPG tüketirsiniz.
Bulunduğunuz ildeki yakıt fiyatları ile tüketiminizi kendiniz bulabilirsiniz.
Yani;
10 lt benzin = ? tl
11,5 lt LPG = ? tl
Tüketiminiz olur.
İyi tatiller
-
Aracınız lpg'ye son derece uyumlu olan araçlardan kaliteli markaların çoğu doğru bir montajla verimlibir şekilde çalışır.quote:
Orijinalden alıntı: faruksevgiliquote:
Orijinalden alıntı: mr_ram87
babamın 2001 model astra clasic 1.6motor aracına lpg taktırmak isityorum araç garaj arabası 24bin km daha nası bir sistem taktırmam gerekir? hangi firmaya taktırmamı önerirsiniz? taktırdıgımda ortalama km de ne kadar yakar? yardımcı olursanız sevinirim.
ben BRC bayisi olmam sebebi ile tabiiki BRC öneriyorum.
keşke yaşadığınız ili belirtseydinizde size bir bayimizi önerebilseydim :)
www.2a-lpg.com sitesinden bayii listesi ne tıklayarak size en yakın bayilerimizle irtibata geçebilirsiniz.
100 km de kaç lt benzin tüketiyorsanız LPG de
Şehir içinde %20,
Şehir dışında %10
Karışık %15 LPG tüketirsiniz.
Bulunduğunuz ildeki yakıt fiyatları ile tüketiminizi kendiniz bulabilirsiniz.
Yani;
10 lt benzin = ? tl
11,5 lt LPG = ? tl
Tüketiminiz olur.
İyi tatiller
Tasarrufunuzu da Faruk beyin dediği gibi düşünebilirsiniz.
Önemli olan kaliteli hizmeti alabileceğiniz bir bayide montajı yaptırmak ve sonrasında da kaliteli bir servis hizmeti alabileceğiniz bir markayı tercih etmek olacaktır.
-
PORSCHE CAYENNE 4.5 V8 Atiker Lpg Çalışıyor. 30 Bin Km Oldu Sorun Yokquote:
Orijinalden alıntı: Prins Recep
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
-
Burada hiç birşey görünmüyor recep ustaquote:
PORSCHE CAYENNE 4.5 V8 Atiker Lpg Çalışıyor. 30 Bin Km Oldu Sorun Yok
Alıntıları Göster
daha detaylı bilgi yada resim verebilirmisiniz kullanıcılara.
+ bu araçlar subap sorunu olan araçlardır bu konuda nasıl bir çalışma yaptınız daha detaylı bilgi verirseniz tüm kullanıcılara daha çok yardımcı olursunuz, Ellerinize sağlık sevgili meslekdaşım.
+ kullanıcı referanslarınıda verirseniz sormak isteyenlre yardımcı olmuş olursunuz.
Kolay gelsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruksevgili -- 8 Kasım 2011; 22:24:36 >
-
quote:
Tabi Resimlerwww.lpgotogaz34.com Montaj Resimleri Var Ordan Bakınız.
Bizim Montajlarımızda Sorun Yok Ne zaman İsterseniz Test Yapmaya Hazırız.
Ya Pardon Hoçam Kusura Bakmayınız Ben Unutmuşdum Sizin opel insignia Ve chevrolet cruze subap Yaktınızı Siz Halen O Psikolojidesin Acınızı Tazeledim sorry
Ya Faruk Bey Brc Valve Care Sistem Yapmış Bilginiz Varmı ??
Faruk Bey Bir Kitap Arıyorum İstanbulda Bulamadım Sizin Rica etsem Bakrızmısınız Oralara Kitapın İsm showman Tabi Yardımcı Olursanız Sevinirim.
Pardon o araca başka marka taktığınızı yazmışsınız burada başka markadan bahsediyorsunuz kafam karıştı, ben aslında sizi tebrik etmiştim ama siz yanlış anlamışsınız sanırsam galiba :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruksevgili -- 8 Kasım 2011; 23:37:07 >
-
quote:
PORSCHE CAYENNE 4.5 V8 Atiker Lpg Çalışıyor. 30 Bin Km Oldu Sorun Yok
Ayrıca bu resimle sonradan oyduğunuz resmin aynı olmadığını ilk okul öğrencileri bile ayırd edebilirler. -
Kafanız Karışmasın Hoçam PORSCHE CAYENNE 4.5 V8 Atiker Lpg Çalışıyor Resimler Sistemizden İnceleyiniz Anlarsınız Bu Araçda Paylaşdım Resim Net Çıkmış Belki Dükana Albüm Yaparsınız Diye Lazım Olursa Bende Çok Opel insignia Resimleride Var Lazım Olursa Size Bir Telefon Kadar Yakınım.quote:
Orijinalden alıntı: faruksevgiliquote:
Tabi Resimlerwww.lpgotogaz34.com Montaj Resimleri Var Ordan Bakınız.
Bizim Montajlarımızda Sorun Yok Ne zaman İsterseniz Test Yapmaya Hazırız.
Ya Pardon Hoçam Kusura Bakmayınız Ben Unutmuşdum Sizin opel insignia Ve chevrolet cruze subap Yaktınızı Siz Halen O Psikolojidesin Acınızı Tazeledim sorry
Ya Faruk Bey Brc Valve Care Sistem Yapmış Bilginiz Varmı ??
Faruk Bey Bir Kitap Arıyorum İstanbulda Bulamadım Sizin Rica etsem Bakrızmısınız Oralara Kitapın İsm showman Tabi Yardımcı Olursanız Sevinirim.
Pardon o araca başka marka taktığınızı yazmışsınız burada başka markadan bahsediyorsunuz kafam karıştı, ben aslında sizi tebrik etmiştim ama siz yanlış anlamışsınız sanırsam galiba :))
Alıntıları Göster
http://www.dailymotion.com/video/xisof4_atyker-porsche-cayenne-4-5-lpg-montaji_auto
Ne Olur Kitaba Bakınız Sizle meslekdaş Olma Büyük Onur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prins Recep -- 8 Kasım 2011; 13:40:41 >
-
quote:
Kafanız Karışmasın Hoçam PORSCHE CAYENNE 4.5 V8 Atiker Lpg Çalışıyor Resimler Sistemizden İnceleyiniz Anlarsınız Bu Araçda Paylaşdım Resim Net Çıkmış Belki Dükana Albüm Yaparsınız Diye Lazım Olursa Bende Çok Opel insignia Resimleride Var Lazım Olursa Size Bir Telefon Kadar Yakınım.
http://www.dailymotion.com/video/xisof4_atyker-porsche-cayenne-4-5-lpg-montaji_auto
Ne Olur Kitaba Bakınız Sizle meslekdaş Olma Büyük Onur.
Çakma resimler koyup da daha fazla rezil olma iki resim arasındaki fark panjurlardan bile belli oluyor,
işte sizin gibiler yüzünden ben resimlerime logo larımı koyuyorum, Bir ton sitede benim resimlerimi görünce ben kendi resimlerimi holigramlamaya başladım, ortalık resim hırsızı dolu :))
İstediğin siteden istediğin resimi indirerek altına istediğin markayı yazabilirsin :))
Ben seni engellemiş olmayayım
-
Ben Doğru Orda Özsoy Mühendislik Lpg Servisim Vardı 34 Plaka Cakıyordum Paylaşım Yapıyorumquote:
Orijinalden alıntı: faruksevgili
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
hocam ben varos cocuğuyum anadoludan tut porsche hepsini bilirim ben sana ondan diyorum benim meslektaşım olamassın diye
Sen Şu Kitapdan Haber Ver Resimleri İtalya Resim Hastası Sensin Benim İşim Olmaz Avrupayla
Ben Oralara Doydum Yerli Malı Yurdun Malı Yani Anlayacğın ülkeme çalışıyorum.
Biggest Turkey's
Good Night...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prins Recep -- 8 Kasım 2011; 14:22:57 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: faruksevgili
Burada hiç birşey görünmüyor recep usta
daha detaylı bilgi yada resim verebilirmisiniz kullanıcılara.
+ bu araçlar subap sorunu olan araçlardır bu konuda nasıl bir çalışma yaptınız daha detaylı bilgi verirseniz tüm kullanıcılara daha çok yardımcı olursunuz, Ellerinize sağlık sevgili meslekdaşım.
+ kullanıcı referanslarınıda verirseniz sormak isteyenlre yardımcı olmuş olursunuz.
Kolay gelsin.
Biriniz diyor LPG'e uygun. Otekisidiyor problemli araç. Ben bu ikincisini daha önce okudum buralarda.
Ben de X14Xe motorlu 2000 astra (G) lpg ceirmek isitiyorum. Bana 880Tl fiyat verildi Atiker Fast için. Yapacak usta da becerikli ve tecrübeli bir arkadaş. Yalnız, o sistemde OBD bağlantısı yok galiba. OBD bağlantısı şart mıdır? Bir başka usta Baykan marka sıralı sistem önerdi.
Şikayetvar.com'da Atiker ve Opel Astra G için şikayetler var. Benim de sınırlı bir bütçem var. Atiker, Aldesa, Baykan arasında kaldım. Baykan yapan usta da tecrübem var.
-
Evet de onlarda katalitik converter var mı? Yani arıza lambası yakar mı araba, OBD baglantısı olmazsa bu bir. Ikıncisi, LPG araclarin kullanimdan sonra gaz ayarlarinin bozuldugunu okudum. Modern benzin enjeksiyon sistemlerinde bir cok sensor vardir, bunlara gore atesleme ve besleme yapilir.quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Mesela Atiker'de Fast 1, Fast 2, Multi Fast, Safe Fast gibi farkli mamuller var. bunlarin bazilari OBD, OBD2 vs. baglantili. Atikerde LPG ECU markasi farkli oluyor, Safe Fast galiba Italyan AEB marka imis. Bunu kendimiz de ayar yapabiliyor musuz. Benim gibi dizustu bilgisayarlari ile hasir nesir olanlar icin kablo ile olur.
http://forum.donanimhaber.com/m_38452024/tm.htm
http://www.mscsi.net/en/online_satis.html
OBD2 cikisi var, burada cok parametre bilgisi var. Bende Autel Maxitrip marka bir yol bilgisari var, gosterge tablosunda mpg veya l/100km bilgisi var.
OBD veya OBD2 baglantilari faydali olur mu (bir cok parametre, motor sicakligindan manifolt basincina kadar)?
Benim icin hangi tip sistem en randimanli olur? Marka ve model bilgisi rica edecegim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c4zf6 -- 9 Kasım 2011; 11:57:48 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: c4zf6
Evet de onlarda katalitik converter var mı? Yani arıza lambası yakar mı araba, OBD baglantısı olmazsa bu bir. Ikıncisi, LPG araclarin kullanimdan sonra gaz ayarlarinin bozuldugunu okudum. Modern benzin enjeksiyon sistemlerinde bir cok sensor vardir, bunlara gore atesleme ve besleme yapilir.
Mesela Atiker'de Fast 1, Fast 2, Multi Fast, Safe Fast gibi farkli mamuller var. bunlarin bazilari OBD, OBD2 vs. baglantili. Atikerde LPG ECU markasi farkli oluyor, Safe Fast galiba Italyan AEB marka imis. Bunu kendimiz de ayar yapabiliyor musuz. Benim gibi dizustu bilgisayarlari ile hasir nesir olanlar icin kablo ile olur.
OBD2 cikisi var, burada cok parametre bilgisi var. Bende Autel Maxitrip marka bir yol bilgisari var, gosterge tablosunda mpg veya l/100km bilgisi var.
OBD veya OBD2 baglantilari faydali olur mu (bir cok parametre, motor sicakligindan manifolt basincina kadar)?
Benim icin hangi tip sistem en randimanli olur? Marka ve model bilgisi rica edecegim.
Katalitik converter Yok Haliba Benim Hatırladım Kadar Benim Montaj Yapdım Araçda Yokdu Arıza Lambası Yakmıyor.
AtikerFastSystem-7.0.0.6 Daha Çok Özeliklere Sahipdir.
-
quote:
Evet de onlarda katalitik converter var mı? Yani arıza lambası yakar mı araba, OBD baglantısı olmazsa bu bir. Ikıncisi, LPG araclarin kullanimdan sonra gaz ayarlarinin bozuldugunu okudum. Modern benzin enjeksiyon sistemlerinde bir cok sensor vardir, bunlara gore atesleme ve besleme yapilir.
Siz Kendiniz Kaplo Alınız Size Ayar Şemasını Gönderiyim Siz Kendiniz Şemaya Bakarak Ayarlarsınız.
-
quote:
quote:
Siz Kendiniz Kaplo Alınız Size Ayar Şemasını Gönderiyim Siz Kendiniz Şemaya Bakarak Ayarlarsınız.
Recep Usta,
İlginiz için çok teşekkür ederim. Opel Astra G X14XE'de oxygen sensor ve catalytic converter var. 4 telli ısıtmalı oxygen sensor var. Bu sayede size gelmeden oxygen sensor kullanrak eksoz gaz testi yapabiliyoruz ve laptop ile ayar mümkün.
Burada okuduğum ve piyasada sorduğum kadarı ile Atiker Fast takılıyor. Belki ustaların tecrübesi olduğu için.
Anladığım kadarı ile bunlar arasındaki ana fark LPG ECU denen beyin. Neden OBD veya OBD II baglantılı bir sistemi takmıyorsunuz? Fiyat farkı nedir?
-
Fiyat Farkı Yok Fast Modeli Daha iyi Hakim Oldumsuz İçin Fast Kullanıyorumquote:
Orijinalden alıntı: c4zf6quote:
quote:
Recep Usta,
İlginiz için çok teşekkür ederim. Opel Astra G X14XE'de oxygen sensor ve catalytic converter var. 4 telli ısıtmalı oxygen sensor var. Bu sayede size gelmeden oxygen sensor kullanrak eksoz gaz testi yapabiliyoruz ve laptop ile ayar mümkün.
Burada okuduğum ve piyasada sorduğum kadarı ile Atiker Fast takılıyor. Belki ustaların tecrübesi olduğu için.
Anladığım kadarı ile bunlar arasındaki ana fark LPG ECU denen beyin. Neden OBD veya OBD II baglantılı bir sistemi takmıyorsunuz? Fiyat farkı nedir?
Alıntıları Göster
sizin Araçda Obd Girişi Var 16 pin deyilde Eski Model Söketli Var OBD Sistem Takabilirsiniz.
-
Sen Kültürlü Adamsınız Anlat Ona Benim Kim Oldumu Ne Anlatmaya Çalışdımı.quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Kimden: faruksevgili
Kime: Prins Recep
Tarih: 8 Kasım 2011; 11:45:12
Başlık: Cevap: dikkat
Benim özür dileyecek bir durumum yoktu ki :)
Siz devamlı BRC ye saldırıyordunuz,
Ben kibarca sizi sukunete davet etmiştim, ama
Siz bana saldırmıştınız...
Bütün yazılanlar ortada (Siz silsenizde benim bilgisayarımda duruyor)
Ben Prins hakkında tek olumsuz kelime etmediğim gibi Üniversitelerde Prins eğitimi verdiğimi ve Prins kiti hediye ettiğimi bile yazdım. Bu konuda üniversite dekanından teşekkür mektubum bile var. siz bana Prinsci olamazsınız dediniz, sanki Prins ci olmak karakter gerektiriyormuş gibi ama sizin karakteriniz karşısında nasıl Prinsci olduğunuzu sorgulamak da gerekir aslında değilmi :)
Üstelik prinsci değilim demiştiniz ama şimdi adınızı prins recep olarak değiştirmişsiniz, Bunları forumda paylaşsam kullanıcıların size saygısı kalırmı sanıyorsunuz.... Ben sizi meslekdaşım olarak görüyor ve daha fazla sizin üzerinize gelmiyorum, siz özür diledikten sonra size tek kelime yazmadım. sizi rencide etmedim. Ama siz BRC markasına, İtalyanlara, Türkiye distribütörüne hakaret ettiniz. ve etmeye devam ediyorsunuz.
Ben başından beri BRC ciyim diyorum hala diyorum, Demekki ben sizden daha karakterliyim.
Siz kimlik arayışı içinde olan birisisiniz.
Dediğim gibi insanlar pişman olacakları lafları etmemeli, ederse de bedeline razı olmalı.
Bu yüzen sizi kutlamak gerek, kardeşlerinize bakmak biraz daha yoracak sizi ama ne yapalım siz bunu kendiniz istediniz.
Size kimlik li günler diliyorum
Benim Cevap
Kimden: Prins Recep
Kime: faruksevgili
Tarih: 8 Kasım 2011; 12:54:10
Başlık: Cevap: dikkat
Benim Brc'le Alıp Veremedim Yok Olmazda.
Ben Size Saldırmadım Siz Prins Formuna Girdiniz Acıklama Yapdınız. Banada Beyaz Karğa Dediniz
Özür Dilemek İstemiyorsunuz
Ben Yazı Silmem Silmişlerdir.
Ben Prinsci Deyilim Demedim Dememde Ben Prins De 5 Yıl Çalışdım ( Yurt Dışında UK ) Prinsci Olmakdan Pişman Deyilim.
İpragazı Arayınız Size Nasıl Prinsci Oldumu Anlatsınlar Onlarda Sizin Gibi Kanundan Anlatıyorlardı Asıyorlardı Kesiyorlardı Sonuç Gördüler.
Bizim Saygımız Sonsuz Tabi Saygılı Olana Bize Saygı Duyan İnsanlar Yeterli :)
Siz Benim Meslekdaşım Deyilsiniz Demişdim Aynen Siz Benim Meslekdaşım Deyilsiniz Olamazsınızda.
Doğru Yazmak Hakaretse Konusmayalım Hoçam Bana İtalyanları Savunma Senden iyi Tanıyotum.
Bende Türkiyede Oldum Zamandan Beri Prins Diyorum Prinsciyim.
Ben Hayatda Pişman Olmadım Yapdım Ve Söyledim Şeylerden.
Benim Bir Kimligim Var Tc Yazıyor Görmek İsterseniz E -mail atayım Prins Kimligim Görmek İsterseniz Montaja ve Test Davetlisiniz Unutmayınız
Tekrar Yazıyorum Elinden Ne Geliyorsa Yap Yapamazsan Ben Yaparım Kanunen Güçüm Yetmedi Yerde Kendi Kanunlarımı Uygularım. ( Adolf Hitler Kavgam kitabını Güzeldir ama Almancası Bir Göz Atınız Anlarsınız ) İngizlerde Güzel insanlardır Çok iyi Oyunculardır Bunu Biliyormusunuz bilmiyorum Ama Bir Ara Ögretirim Nasıl İnsan Olduklarını.Türklerden Örnek:Koça Reis Diyelim Gecelim.
Sen iyi Bir Adamsın Öyle hissediyorum Ama Sizle Ters Tanışdık Çok Konuşsanda Sen Kültürlü Akıllı Adamsın Ben Severim Sizin Gibi Adamları Saygı Duyarım :)
Resimler Çok Güzel Ama Ne Yapmak Lazım İş Yparken Çekmek Lazım Bazen Sizde Montaj Yapnız spor Yapmış Olursunuz Yaşınız Baya Var Hoçam :)
Sizede İİ Şovmenli Günler :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prins Recep -- 10 Kasım 2011; 10:37:37 >
-
Bu arada atikerin garanti şartları nedir acaba yani lpg kaynaklı bir sorun olursa aracımda atiker bunu karşılıyor mu?quote:
Orijinalden alıntı: drive_earth
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
quote:
Bu arada atikerin garanti şartları nedir acaba yani lpg kaynaklı bir sorun olursa aracımda atiker bunu karşılıyor mu?
Haliba Karşılamıyor Bildiyim Kadar. -
sayın drive-earth.eğer montajınız 2 senenin ve 60000 kmnin içerisinde ise güzel TÜRKİYE!nin her yerindeki bayiler ,eğer okudu iseniz,garanti kitapçığının 4.ncü maddesine göre tüm bakım,ayar,kaçak kontrol ve parça değişimlerini hiç bir ücret talep etmeden değiştirmeye,kontrol ve bakmaya mecburlar.tabi ki siz harici bir müdahale etmedi iseniz.bunları yapmıyorlarsa ilk önce ana firmaya,sönra da tüketici mehkemesine baş vurunuz.çok kısa zamanda netice alırsınız.kaliteli cihazlar zaten normal koşullada 2 sene - 30000,40000,kmde peryodik bakımlarının haricinde ayar istemez.şimdiden iyi kullanmalar,saygılarımla.quote:
Bu arada atikerin garanti şartları nedir acaba yani lpg kaynaklı bir sorun olursa aracımda atiker bunu karşılıyor mu?
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pavel usta -- 13 Aralık 2011; 3:18:58 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X