Bildirim
2001 Corolla 1.4 ü tavsiye edermisiniz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yakıt sarfıyatı yönunden benzınlıde fark yapmıyor. 1.4 ler kalkışta belki az zorlanır onun dışında devrini aldığında 1.6 motor kadar hız yapabilir kanımca.Ara hızlanmalarda sorun olabılır bıde.Sen bır sur kullan herkesın kullanması beklentısı farklı oluyor o yuzden senin ıhtıyacını karşılayabılır. Ama genelde benzınlı araçta 1.6 motor tercihi vardır.He bu arada tork ta farkeder 1.4 tork 125-133 iken 1.6 150 civarındadır. Bayırlarda avantaj saglar -
Kullanımında bir sorun olmaz. Arkadaşımda vardı ve çok memnundu. Araç çok ağır kalmaz. Ben 97 model 1.4 motor honda civic kulanıyorum, çok ağır kalmıyor. Tek zaafı ekinci elde satışı ağır olur. -
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Özellikle bu modeli kullanan arkadaşlar varsa onlarında görüşlerini bekliyorum. -
1.4 VVTİ COROLLA KULLANMIŞTIM
ASTRANIN 1.6 SI KADAR ATİK..
SADECE SATARKEN BİRAZ UĞRAŞABİLİRSİN
O YÜZDEN BİRAZ UYGUN FİYATLI BUL, ALIRKEN UCUZ AL SATARKEN DE UCUZA HEMEN ELDEN ÇIKARIRSIN
SONUÇTA TOYOTA... 1.4 DE OLSA..... -
ben dizel corolla almadan önce 2004 model 1.4terra sahibiydim 97hp araç çok atak gerçekten çok hoştu -
Bugün; 0:44:43
Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.
http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=69760146
--------------------------------------------------------------------------------
Arkadaslar Merhaba
Aranıza yenı katıldım,3 gun evvel 2001 model 1.4 VVTİ motor toyota corolla terra aldım.
Arac orjınal 43600 km de ılk sahıbınden daha stepnesındekı lastık uzerındekı boya bıle duruyor,ıcı sıfır araba kokusunda en ıcınde en ufak cızık yok alındıgı acenta sevıste yapılmıs bakımları daha hıc dısarda tamırcı yuzu gormemıs,emeklı bı astsubay amcamızdan aldım,
Aracımın hıkayesı boyle yakında fotolarınıda yukleyecegım,
Toyota konforu ve kalıtesı zaten arabanın dıreksıyonuna ılk gectıgınız andan ıtıbaren kendını bellı edıyor(surus keyfı saglamlık ıc malzeme kalıtesı ve yol tutus) ancak yazıları okudukca daha yenı bılgım oldu benım aracın modelındede varmı bılmıyorum ama yag eksıltme problemının klasık oldugunu soyluyorlar...Bıraz moralım bozuldu acıkcası boyle bı durum varmı?dogrumu veya zararı nedır?
Toyota corolla da neye dıkkat etmek lazım...
Bırde aracımda klıma yok ( orjınal klıma takılıyormu?ne kadar?),aracı 15000 lıraya aldım fıyatı nasıl sızce?
Benı bıraz aydınlatırsanız sevınırım...
Herkesın yenı yılını kutlarım
-
quote:
Orijinalden alıntı: sinansinan
Merhaba. 2001 Toyota Corolla almayı düşünüyorum. Çift farlı olanlarından. Bunların 1,4 leri ile ilgili bilginiz varmı acaba. Çekiş konusunda sorun yaşatırmı. Tavsiye edermisiniz almamı. Paylaşımlarınız için teşekkürler.
eniştem zamanında kullanıyordu lpg taktırmamıştı. çok mennunum derdi. şimdi son model toyota aldı ona lpg taktırdı. -
1.6 daha sağlıklı seçenek ama 1.4 corolla da fena sayılmaz
Satıcı araca ne kadar istiyor öğrenebilirmyim? -
1.6 Kullandım çok memnun kaldım.Bence 1.6 alın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kesinlikle 1.6 almalısın çok ciddi söylüyorum -
youtube da bahsettiginiz kasa 1.4 vvti ve 2006 kasa hatchback 1.6 vvti drag ve roll videosu var, 1.4 ile neredeyse kafa kafaya gidiyor inanamadim, youtube da bi aratin bulursunuz mobil oldugum icin linki bulamiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.4 ü tek sıkıntısı 2. eli başkada yok -
amcamda 1.6 luna var uçuyor meret
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X