Şimdi Ara

2001 MERCEDES CLK MI?? 2006 AUDİ A3 MÜ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2006 a3 1.6 ikiside siyah renk
    İkisinden birini düşünüyorum üniversite öğrencisiyim.Hangisi yaşıma daha iyi gider ? Dikkat çeksin biraz piyasa yapıyım istiyorum sizce hangisi iyi gider ?

• Dikkat çekme söz konusu olunca clk önde gider bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabiki clk
  • Performans,konfor,sportif ve dış görünüş olarak etkileyici olan CLK ancak A3'de kötü bir araç değil özellikle model olarakda aralarında fark var ben olsam A3 tercih ederdim sonuçda model olarak daha yeni ve şehir içine daha uygun bir araç yakıt masrafı vs. daha uygun olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Performans,konfor,sportif ve dış görünüş olarak etkileyici olan CLK ancak A3'de kötü bir araç değil özellikle model olarakda aralarında fark var ben olsam A3 tercih ederdim sonuçda model olarak daha yeni ve şehir içine daha uygun bir araç yakıt masrafı vs. daha uygun olur.

Her ikisi içinde lpg düşünüyorum yakıt sorun olmaz.Günde en fazla 10 km yol yapıcam arabayla.Bulunduğum yerdede trafik falan gibi sorunlar yok kasaba gibi biyer.Model olarak a3 ün yüksek olması beni düşündüren şey zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: teksax_dallas

quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Performans,konfor,sportif ve dış görünüş olarak etkileyici olan CLK ancak A3'de kötü bir araç değil özellikle model olarakda aralarında fark var ben olsam A3 tercih ederdim sonuçda model olarak daha yeni ve şehir içine daha uygun bir araç yakıt masrafı vs. daha uygun olur.

Her ikisi içinde lpg düşünüyorum yakıt sorun olmaz.Günde en fazla 10 km yol yapıcam arabayla.Bulunduğum yerdede trafik falan gibi sorunlar yok kasaba gibi biyer.Model olarak a3 ün yüksek olması beni düşündüren şey zaten

Model olarak yüksek birşey almak en mantıklısı sonuçda arabada bir yıpranma oluyor ne kadar düzgün kullanılmış bir araba olsa dahi bana göre A3 daha iyi bir seçim.

• Günde 10 km ve trafik yoksa CLK alıp binilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw 1 mi Audi A3 mü?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2001 clk seni üzer..motor'u elektroniği vs vs..tr'de bmw mercedes gibi premium markalar daha yeni yeni anlaşılabiliyor bundan bi 10 sene önce bu arabalardan doğru düzgün anlayan yoktu..haliyle teknolojide gelişince artık çözer oldular..o yaşlarda ki bir bmw mercedes tr'de alınmaz..+ clk'nın benzin sarfıyatıda yüksek olur..hee gidip araştırırsan temiz bir clk elbette bulabilirsin..tramer kaydına baktırır ekspertiz yaptırır paşa paşa mercedes araba ceplerde para mode on gezersin..a3 ile clk kıyasesi biraz değişik olmuş biri kuş gibi bi araç diğeri ise biraz cüsseli bir araç tabi zevk senin ama bir coupe ve mercedes zevki başkadır..zaman ayırırım gider araştırır temizini bulurum dersen ve yapacağım km'de öyle fazla değil kampus'e bir girim çıkım 2 el freni çekim bana yeter diyorsan kompressör motor CLK 200 Avantgarde

• quote:

Orijinalden alıntı: spacecake

zaman ayırırım gider araştırır temizini bulurum dersen ve yapacağım km'de öyle fazla değil kampus'e bir girim çıkım 2 el freni çekim bana yeter diyorsan kompressör motor CLK 200 Avantgarde

Aynen öyle diyorum zaten bi kaç tane buldum sahibinden com dan onlarla ilgilenip almayı düşünüyorum 1 hafta içinde.Yüzde 90 clk almayı düşünüyorum ama aklımda soru işareti kalmasın diye bi foruma danışıyım dedim.Buna 1 sene binerim sonra pederi ikna edebilirsem bi üst kasasını aldırcam seneye

• muhakkak aracın tramer ve ekspertiz muhabbetini yaptır..hurda almayasın..bu araçların ufak tekef loka boya kazaları fln olmuş olabilir fazla sorun etme ama sıradan kazadan bahsediyoruz..öyle kapı komple değişti kaporta vs vs falan hiç el sürme..neticede neredeyse 15 yaşında araba ufak tefek şeyleri çıkar duruma göre durum değerlendirmesi yap pazarlıkda yap al..bu araçlara pazarlık yap ama muhakkak çünkü 2001 clk fazla rağbet gören tercih edilen bir araç değil..benzin sarfıyatı ve 2.el model olarak zayıflığından dolayı..e2 paket bulabilirsen onlarada bak derim veya amg..
  • 2002-2009 arası üretilen W209 kasa olsa direk Mercedes derdim ama 2001 model W208 çok demode ve 16 yıllık mazisi olan bir araç. Zaten görünüş olarak da sedan E serisinden neredeyse hiç farkı yok ve öğrenci arabasından çok orta yaş aracı gibi duruyor.

A3'e alternatif olarak sadece E46 Coupe düşünürdüm o da 2001 model hurdası çıkmış coupeler yerine 2004-2005 model makyajlı kasa 316ci olurdu muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX35 -- 6 Ekim 2012; 19:13:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacecake

muhakkak aracın tramer ve ekspertiz muhabbetini yaptır..hurda almayasın..bu araçların ufak tekef loka boya kazaları fln olmuş olabilir fazla sorun etme ama sıradan kazadan bahsediyoruz..öyle kapı komple değişti kaporta vs vs falan hiç el sürme..neticede neredeyse 15 yaşında araba ufak tefek şeyleri çıkar duruma göre durum değerlendirmesi yap pazarlıkda yap al..bu araçlara pazarlık yap ama muhakkak çünkü 2001 clk fazla rağbet gören tercih edilen bir araç değil..benzin sarfıyatı ve 2.el model olarak zayıflığından dolayı..e2 paket bulabilirsen onlarada bak derim veya amg..

Bi tane e2 paket bulmuştum 2 gün sonra görücem o aracı.Tam olarak ne anlama geliyor e2
  • fazla detaya girmeye gerek yok..e2 paket donanımsal bazda daha zengin bir clk'dan veya e serisi veya mercedes'in herhangi bir serisinde olan opsiyonel bir özellik..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FxTrader

2002-2009 arası üretilen W209 kasa olsa direk Mercedes derdim ama 2001 model W208 çok demode ve 16 yıllık mazisi olan bir araç. Zaten görünüş olarak da sedan E serisinden neredeyse hiç farkı yok ve öğrenci arabasından çok orta yaş aracı gibi duruyor.

A3'e alternatif olarak sadece E46 Coupe düşünürdüm o da 2001 model hurdası çıkmış coupeler yerine 2004-2005 model makyajlı kasa 316ci olurdu muhtemelen.

Yaşlı heriflerin spor arabaya binmesi nasıl göze hoş gözüküyorsa, bir öğrencininde clk ye binmesi öyle hoş gözükücektir.Üstelik coupe bir araç.O bahsettigin bmwlere falan 5 kuruş vermem heryer e46 kaynıyo zaten.Clk farklılık yaratıcak
  • a3 al keyfine bak, mercedes kötü bir araba değil ama dediğin arabanın ikinci eli fazla yok
    ayrıca modeli düşük ve parçası çok pahalı, çoğu ilde parçasını bulamazsın, hırpalanmamış
    clk bulmakta çok zor
    alacağın a3 2006 model ikinci eli daha iyi, ilerde değiştirmen icap ettiğinde istediğin arabayla takasa girersin
    ama clk yla zor en önemlisi seat vw audi aynı gurubun arabaları motorlar aşağı yukarı aynı parçaları uyumlu
    sıradan bir sanayide bulunan vw özel servisinde a3 yaptırabilirsin ayrıca a3 çok şık bir araba

• tabiki de clk
  • Kesinlikle CLK. Özellikle Cabrio :)
  • millete sükse yapacağım diye paranı heder etme, a3 de ondan aşağı kalmaz
    clk nın modeli çok düşük arıza yapmaya başladığında altından kalkamazsın, yanlış anlama arabaya
    birşey dediğim yok clk benimde favorimdir, mantıklı olan a3 dür duygusal düşünürsen
    clk, iyi düşün derim. ha clk nın masrafı beni sarsmaz diyorsan clk süper olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurt_35

millete sükse yapacağım diye paranı heder etme, a3 de ondan aşağı kalmaz
    clk nın modeli çok düşük arıza yapmaya başladığında altından kalkamazsın, yanlış anlama arabaya
    birşey dediğim yok clk benimde favorimdir, mantıklı olan a3 dür duygusal düşünürsen

Zaten hep duygusallığım yüzünden z3 clk audi tt gibi modellere yöneliyorum ama clk nın pek sorun çıkartmadığını duymuştum.Temizinden bulursam problem olmaz bence 100.000-150.000 km civarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: teksax_dallas

quote:

Orijinalden alıntı: kurt_35

millete sükse yapacağım diye paranı heder etme, a3 de ondan aşağı kalmaz

Zaten hep duygusallığım yüzünden z3 clk audi tt gibi modellere yöneliyorum ama clk nın pek sorun çıkartmadığını duymuştum.Temizinden bulursam problem olmaz bence 100.000-150.000 km civarı

evet haklısın mercedes genel olarak sorun çıkartan bir araba değildir,
    motoru kolay kolay bitmez tabiricaizse ömürlük dür ancak clk nın düzgününü
    bulmak çok zor ama a3 de güzel bir tercih
    ama şunu yapabilirsin a3 alıp bir yıl binip daha sonra bir clk la çok rahat takas edersin
    ama clk alıp a3 le takas etmek istersen çok zor etsen bile çok zarar edersin,
    bence bir taşla iki kuş vur a3 ve arkasından clk okulda daha havan olur

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.