Şimdi Ara

2002 c5 aldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1 hafta önce 2002 c5 full paket aldım birazcık masrafı var tabı şimdi onları yavaş yavaş yaptırmaya basladım
    bana sağ kapı dış açma kolu ve aynası lazım antalyada bu tarz çıkma parçaları bulmak zor tanıdığı yada satan yer bilen varsa burdan yazarsa sevinirim
    herkese kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: dj_bora

Merhaba arkadaşlar 1 hafta önce 2002 c5 full paket aldım birazcık masrafı var tabı şimdi onları yavaş yavaş yaptırmaya basladım
    bana sağ kapı dış açma kolu ve aynası lazım antalyada bu tarz çıkma parçaları bulmak zor tanıdığı yada satan yer bilen varsa burdan yazarsa sevinirim
    herkese kolay gelsin

Hayırlı günler. Arabanız duruyor mu. Duruyorsa aranız nasıl? Durmuyorsa aranız nasıldı? Çok merak ediyorum. Eski kasa c5 hakkında fazla bir bilgi ve kullanıcı tecrübesi öğrenemedim. Yazarsanız memnun olurum. Teşekkürler. Allah'a emanet olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZNGN 61

quote:

Orijinalden alıntı: dj_bora

Merhaba arkadaşlar 1 hafta önce 2002 c5 full paket aldım birazcık masrafı var tabı şimdi onları yavaş yavaş yaptırmaya basladım
    herkese kolay gelsin

Hayırlı günler. Arabanız duruyor mu. Duruyorsa aranız nasıl? Durmuyorsa aranız nasıldı? Çok merak ediyorum. Eski kasa c5 hakkında fazla bir bilgi ve kullanıcı tecrübesi öğrenemedim. Yazarsanız memnun olurum. Teşekkürler. Allah'a emanet olun.

Bir tanıdığımda vardı. Arac son derece konforlu ve keyifliydi. 2.0 dizel motoru vardı. Parça fiyatlarının yüksekliğinden ve çok yaktığından söylenir dururdu..

• Size zahmet verdim. Teşekkür ederim. Hakkını helal et. Allah'a emanet olun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.