Kazandıgımız icin mutluyum ama bu sarkıda dehset be abicim
sarkı mı dehset sarkıcı mı
quote:
Orjinalden alıntı: by leon
sarkı mı dehset sarkıcı mı
Sarkımı dehset sarkıcımı dehset dans eden kızmı dehset danslarmı dehset ?
Harbiden 4 4'luk bir muzikmis.Galiba ben tv'de seyrederken bu sarkıyı dinlememisim.Yoksa oy verirdim.
bu müzik e tükiyeden
türkiye goes to one point
hoş ama o kadar da iyi değil be
resmen karga ya
çok dandik
quote:
Orjinalden alıntı: 3310
kazandığımız için mutsuzum çünkü kazanmamızın tek sebebi meclisin abd askerinin Türkiye üzerinden ırağa saldırmasına izin vermemesiydi yani bildiğimiz tezkere olayı
ama bizim kendi Türk kültürü yabancı bazı insanlarımız dünyadan haberleri yokmuşçasına , ırak olayını bilmiyormuş numarası yaparak bize dediler ki "ingilizce şarkıyla katıldık , birinci olduk. hep böyle yapalım bundan sonra"
batsın ulan ingilizceniz de , "şeyk it up" ınızda
hımmm demek teskere yüzünden kazandık.pühh keşke katılmasaydık.halbu ki ben sertab ın performansını ve şarkısını çok iyi bulmuştum.konuştuğum herkez de mükemmel olduğunu söylemişti.bi daha ki sefere müslüm baba çıksın oraya iyi olur.şöle damar dan girer herkeze.kesin birinciyiz
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: maharaja
quote:
kazandığımız için mutsuzum çünkü kazanmamızın tek sebebi meclisin abd askerinin Türkiye üzerinden ırağa saldırmasına izin vermemesiydi yani bildiğimiz tezkere olayı
ama bizim kendi Türk kültürü yabancı bazı insanlarımız dünyadan haberleri yokmuşçasına , ırak olayını bilmiyormuş numarası yaparak bize dediler ki "ingilizce şarkıyla katıldık , birinci olduk. hep böyle yapalım bundan sonra"
batsın ulan ingilizceniz de , "şeyk it up" ınızda
hımmm demek teskere yüzünden kazandık.pühh keşke katılmasaydık.halbu ki ben sertab ın performansını ve şarkısını çok iyi bulmuştum.konuştuğum herkez de mükemmel olduğunu söylemişti.bi daha ki sefere müslüm baba çıksın oraya iyi olur.şöle damar dan girer herkeze.kesin birinciyiz
"ingilizce olmasın = müslüm olsun" şeklinde mi anlıyorsun gerçekten , yazık
asıl sana yazık.anlama şekline hayran oldum.hafiften matrak geçtiğimi anlayamamışsın.
karga karga gak dedi
quote:
Orjinalden alıntı: hurraboy
karga karga gak dedi
cık şu dala bak dedi
@3310
komik değil.ayrıca sertab ın başarısının teskere ile ilgisi yok.ayrıca sana yazık.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme