Şimdi Ara

2003 model audi 1.6 ile grande punto 1.3 multijet.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2003 model audi 1.6 ile grande punto 1.3 arasında kaldım 20 25 bin arası bütçem var yardımcı olabilirmisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• punto kaç model. kaç bindeler detay ver biraz
  • Hocam audi 1.6 ambition 148.000de benzinli punto 150.000 de 1.3 multijet active biri dizel biri benzinli tabi kıyaslaması zor tabi araçlarda hasar kayıdı yok bel altı temizlik boyası var ikisindedebnm gönlüm saglam oldgnu düşndüüm için audiden yanaydı ama arkadaslarmda bursada ikamet ettmiz için yedek parça ve yakıt konusunda puntonun cok daha ii oldgnu sölüolar arada kaldm yani bu arada audi tek kapı ancak bn annem ve kardeşimle yaşadığım için tek kapı olması çok sorun işgal etmio kalabalık bi aile değiliz yani cvplarını bekliorm tşkkürler punto 2007 model bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hocanaaptın -- 8 Ekim 2015; 12:09:39 >
  • Audi dediğiniz ney A3 mü?
  • Evet a3 1.6 ambition tek kapı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hocanaaptın -- 8 Ekim 2015; 12:21:49 >
  • a3 kalite ve konfor olarak punto ile kıyaslanmaz ama punto rampada her türlü tokatlar onu. düzdede geride kalmaz. puntonun parçası ve ustası boldur helede bursada. yakıt olarakta punto daha avantajlı olur. iri yarı adamlar değilseniz aile için punto yeter tabi bagaja ihtiyacınız yoksa.
  • Teşekkürler sağol bnde punto düşündümde bn araba alınca ölene kdr binenlerdenim abi hala lada vega kullanıorm mesela ve ladadan snra konforlu bi araba olsun istiyorum ikiside aynı fiyat olunca insan e audi ama dio yani😀

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • A3 tabiki punto neymiş.
  • Arada 8-10 yıl model farkı olsa fiat düşünülür de 2003-2007 kıyaslamasında kesinlikle audi ağır basar.
  • Punto alın geçin, A3 iyidir hoştur ama o yaştaki arabayı alan sanayiden dışarıya çıkamaz.
  • Abi audiylede sanayiden cıkmıcaksak o yıllardaki saglamlık konusunda daha köyü diğer araçlar nasıl hala piyasada fıldır fıldır dehşet paralara satılıp duruolar bn a3 alıcam abi ya exper e sokucaz nasılsa alırken bnm bildiğim aydi bmw merso bunlarda km sıkıntısı olmaz komple bakım yaptrdğn sürece ve her sene aksatmadan yaptrdğn zmn bayaaa gider diye biliyorum ve o yüzden istiyorum yanlış mı düşünüyorum?

• Abi audiylede sanayiden cıkmıcaksak o yıllardaki saglamlık konusunda daha köyü diğer araçlar nasıl hala piyasada fıldır fıldır dehşet paralara satılıp duruolar bn a3 alıcam abi ya exper e sokucaz nasılsa alırken bnm bildiğim aydi bmw merso bunlarda km sıkıntısı olmaz komple bakım yaptrdğn sürece ve her sene aksatmadan yaptrdğn zmn bayaaa gider diye biliyorum ve o yüzden istiyorum yanlış mı düşünüyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Punto alın geçin, A3 iyidir hoştur ama o yaştaki arabayı alan sanayiden dışarıya çıkamaz.

Abartmadık mı biraz?
  • Hocam punto al sakin Audi falan alma. Tamam çok güzel araba buna kimse birsey diyemez fakat parça bakım vs yazik günah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2003 a3lerin tipi bence kötü ya . BEnce punto daha spor ve daha az yakar. birde audinin parçası falan baya tuzlu lur puntoya göre.
  • Peki hocam bişey daha sorucam punto dizel oldğu km si önmli kaç km de olması lazım makul olarak buldğm 150 bindeki uygunmudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hocanaaptın -- 8 Ekim 2015; 16:33:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Discursive

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Punto alın geçin, A3 iyidir hoştur ama o yaştaki arabayı alan sanayiden dışarıya çıkamaz.

Abartmadık mı biraz?

Hayır, 2003 model A3 öneren çoğu kişi de alma mevzusu açılsa Punto tercih eder. O yaştaki A3'ün sanayiden çıkmayacağına emin olabilirsiniz, zaten şehir içi kullanım olacaksa Punto görevini gayet iyi bir şekilde yerine getiriyor. Bugün bile şehir içinde araba kullanmak isteyen insanlara çoğu kişi Punto öneriyor, Punto bu konuda ne eksik ne fazla.
  • Lada vegadan sonra konfor bekliyorsan kardeşim A3 al. büyük ihtimalle hitler motordur 1.6 102 BG 150 Tork LPG uyumu mükemmeldir.

Motor hariç diğer parçalar puntoya göre fazla gelebilir. Alacaksan A3 al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.