Bildirim
2003 Model Renault Laguna II
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Tek eksisi 2. el başka bişey değil -
km.sinin cok yuksek olmamasina dikkat edin. araci almadan mutlaka yetkili servise giderek bir checkup yaptirin derim. -
tek kelimeyle süper bir araba fakat 1.6 yerine 2.0 motor daha iyidir -
bir tane buldum araba çok temiz 34000 km de garaj arabası makam arabası olarak kullanılmış kullanan da komutan mış arabada çizik yok sanki sıfır gibi fiyatı 23000 YTL fiyat çektiler nasıl sizce iyi mi -
bulduğum araba 2003 model 1.6 16v olanı fiyat da 23000 YTL 34000 km de nasıl sizce -
quote:
Orjinalden alıntı: fat31
bulduğum araba 2003 model 1.6 16v olanı fiyat da 23000 YTL 34000 km de nasıl sizce
km sine göre aslında fiyatı fena değil tabi birde otomobilin cok temiz olduğunu söylemişsiniz.Biraz daha araştırıp daha iyi bir alternatif varmı yokmu bakmakta fayda var yinede -
o fiyata belki 0 km de dizel veya benzinli araç alınabilir fakat bununda km sinin 34000 de oluşu az kullanılmış olması ve konforlu üst segment araç olması beni cezvediyor sizce o fiyata değecek bir araba ileride sorun çıkarır mı servisleri pahalıdır sizce -
2003 model arac 5 senelik olmus, renaultlarda buyuk bakim 60bin km veya 4 sene hangisi once dolarsa. yani araci aldiginizda buyuk bakiminin (triger degisimi vs.) yapilmamis olmasi muhtemel. o da yetkili serviste 1000 ytl civarinda tutuyor.
2.0 aracin vergisi coktur ayni yastaki 1.6 araclara gore sonucta.
sorun cikarmayan arac yok, hepsi cikarir, biraz da sans isi. onun icin muhakkak checkup yaptirin. ama birden fazla alternatifiniz olsun, baska ilanlara da bakin. -
Merhaba ,
Benim arabamda 2003 Laguna Prv. 1.6 senin almak istediğinin aynısı 2 ay kadar önce 21000 e almıştım, devirdi bakımdı derken 23000 e dayandı. Daha önce çok düşünmemiş olsamda kullanımı konforu sürüş keyfi açısından çok memnun olduğumu söyleyebilirim. Yanlız yakıt olarak benzinin fiyat olarak da pahalı olmsı ile 0,35 civarı tüketimi var lpg taktırdım 200 - 250 civarına indi diyebilirim tüketim.
Yanlız bu privilege modeller arasında farklılık olabiliyor anladığım kadarıyla. Benimkinde sunroof, 6 lı cd (bagajda), yarı deri koltuk, iki yönlü klima (sağ ve solun dereceleri farklı ayarlanabiliyor) mevcut. Bu da fiyatı etkiler.
Km de önemli tabi aldığımda 87000 de idi şimdi 90000 civarı temiz olması hasarsızlığına dikkat etmek gerekiyor.
2.0 al diyen arkadaşlara da katılmıyorum hem yakıt hem de vergileri düşündüğünde 1.6 bu kasaya yeterli bence.Bu arada aracın kasko degeri de 23500 civarı gözüküyordu ve 1600 YTL civarında kasko fiyatları (Ben hasarsızlık indirimi ile 1070 ödüyorum).
Umarım fikir verebilmişimdir, yardımcı olabileceğim merak ettiğin bir şey varsa memnun olurum :)
-
Kısaca ben Lag II yi şöyle izah edeyim;
eğer cok performans düşükünü biri iseniz 1.6 motordan kesinlikle memnun kalmıcaksınız,
yedek parcaları pahallıdır,
yakıt tüketimi;eğer sakin bir kullanıcıysanız şehir içi 8lt sehir dısı 6-6,5 ltre arası değişir,
yol tutuşu gayet iyidir, virajlarda otomobilin içindekiler savrulur fakat korkmayın araba yolu bırakmaz,
mükemmel bir konforu vardır,
ön yolcu koltugu biraz sorunludur,yolcunun sol diz kapağı hep torpido gözünün köşesiyle temas halindedir,
arka koltukların rahatlığına diyecek yoktur,
uzun yolda cok keyifli bir otomobildir,
son derece güvenli bir araçtır yalnız 2003 model 1.6 larda ESP varmı onu bilmiyorum bu cok önemli husus,
sehir içinde alışana kadar boyutları biraz büyük gelebilir.
Son olarak sunu söylim;20 küsür milyara alınabilicek en güzel otomobillerden biri.
bunların dışında sormak istediğiniz bişe olursa yardımcı olmaya çalısırım..
-
Benim bulduğum araba 2003 Expression modeli bu modelde ESP yol bilgisayarı var mı -
birde şunu söyliyeyim arabayı incelediğimde müzik göstergesinin yanında araba resmi gibi bir gösterge var bu ne işe yarıyor -
Benim Lag II makyajlı kasa,bahsettiğiniz araba resimli gösterge, makyajlı kasalarda yol bilgisayarının hemen üstünde beliriyor ve o da araba ilk çalıştıgı zaman kapılardan bir veya bir kaçının açık olup olmadıgını gösteren bir gösterge.Tahminimce makyajsız kasalardaki göstergedeki mantığıda budur ama daha farklı bir işlevide olabilir tabi.. -
2003 Laguna II kasetçalar aldığımda orjinal cd changer nerden bulabilirim veya uyumlu sony -
Dostum forumda 'renaultçıkma' diye başlık var onlara bir sor -
sahibindene de bakabilirsin ama calinti olmamasina gercek sahibinden olmasina dikkat etmek gerekiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: fat31
2003 Laguna II kasetçalar aldığımda orjinal cd changer nerden bulabilirim veya uyumlu sony
-
2003 Expression genel özellikleri nelerdir yol bilgisayarı km tükettiğin benzin bilgisi var mı
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- renault teyp kodu alma
- renault latitude paket sıralaması
- renault scenic 2001 otomatik vites yorumları
- lastik ömrü kaç km
- silecek motoru çalışıyor ama su atmıyor
- renault duster 2024 fiyat listesi
- renault megane e-tech türkiye fiyatı
- sıfır araba fiyatları
- yeni renault 5
- renault espace 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X