iyi günler. hiç aklımda araba degistirmek yokken bir arkadasım 2004 yılında sıfır aldıgı sunroofu değişen boya olmayan 82.000 km deki vectrasını satcagını söyledi. bende düşündüm ve suan bindigim higline borayı satsam beni tatmin etcek bir araba olduguna karar verdim. arac okadar temizki kapı kollarında konsolda cizik dahi yok anlicagınız baya titiz :) 45 binde 1500 lira ödeyerek arabanın yag yakma sorununu ortadan kaldırmıs. almanyadan gelen mühendisler halletmiş. ilk sahibi olması titiz olusu arabayı yumusak kullanısı beni arabaya iyice ısındırdı. ve suana kadar tüp taktırmadı. vectranın hantal oldugunu söylediler ama benim bindigim 102 hp otomatik boradan daha hantal olamaz diye düsündüm. vectra kullanan arkadaslarım beni biraz aydınlatabilir mi ? arac için 28-29 arası bir fiyat dusunuyor. 27 ye alabilirim diye dusunuyorum sizce nasıl alınır mı ? (2002 model 162 binde degişen boya olmayan highline boramı 24000 e satmayı düşünüyorum ilgilenenler için) :)
birde vectralara dikkat ettimde kadranların 220-240 ve 260 olarak degişiklik gösterdigini gördüm bu konuda bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim :)
kimse yardımcı olmayacak mı arkadaslar ?
quote:
Orijinalden alıntı: Faruk1638
kimse yardımcı olmayacak mı arkadaslar ?
mrb
bence o fiyata binilecek en konforlu, en sağlam, en iyi araba vectradır.uzun yolda mükemmel bi araçtır ama şehir içinde biraz hantal kalabilir ve bu 1.6 motora göre normaldir.gemi gibi araba. ben vectra hastası birisiyim ve hayalimdeki tek araba.çok yorumlar okudum bu araba hakkında ve kullanların genelde 2 sorunu var.yağ yakma ve biraz hantalolması.yağ yakma sizin alacağınız arabada zaten yok ve çok temiz demişiniz.bence kaçırmayın bora dan çok daha üstündür.servise bakım harici gitmezsiniz.kolay kolay sorun çıkarmaz.bunlar okuduğum yorumlar ve birazda kendi yorumlarım.
(opel vectra için en iyi uyum sağlayan lpg kitleri LANDİ RENZO ve PRİNS tir.taktırırsanız aklınızda bulunsun.)
iyi forumlar...
bende cok tereddut ettm ama kararımı verdm hocam alıyorum. agzı olan konusuyor dostumda vardı arkadasta vardı cok kötüydü vs gibi yorumlar beni sinir ediyor. 2 gun once aracı kullandım bana hantal gelmedi. gayet memnun kaldım. tek sorun boramı satmakta satıldıgın an alıcam Allah izin verirse :)
bildiklerini paylastıgın için ayrıca tesekkür ederm
29 lira falan hikaye.Daha geçen hafta 2004 Vectra C Elegance 1.6 Brc kit 102.000 km de sadece 2 parça boya olan satürn mavi renk aracımı zorla 25 e sattım.Ayrıca 200 binlere yaklaşmış 8-9 yaşındaki bir arabaya 24 lira verirler mi şüpheli ...
arac 23.950 ye satıldı. yarın satısını vericem. keske piyasasını bilip konussan historiyst_45 kardesm. vectrayıda 27 ye alıyorum. arac zamanında 1500 lira yagma sorununu bitirmiş bu önemli birsey. ilk sahibi ve hiç lpg takılmamıs. yani motor hiç yorulmamıs sizin aracınız yorgunsa eger 25 e cok iyi satmıssınız cunku tüm arabalarda böyle ama özellikle yorulmus vectra yaramaz ;)
arac 23.950 ye satıldı. yarın satısını vericem. keske piyasasını bilip konussan historiyst_45 kardesm. vectrayıda 27 ye alıyorum. arac zamanında 1500 lira yagma sorununu bitirmiş bu önemli birsey. ilk sahibi ve hiç lpg takılmamıs. yani motor hiç yorulmamıs sizin aracınız yorgunsa eger 25 e cok iyi satmıssınız cunku tüm arabalarda böyle ama özellikle yorulmus vectra yaramaz ;)
yinede bilgileriniz için tesekkür ederm.
iyi fiyata vermişiniz arabayı. vectrayı alınca sizinde yorumlarınız almak isterim..
ilk işim o olacak merak etmeyin :)
Piyasasını bilmesem konuşmam İnternette 28-29 hatta 30 isteyen tipler dolu.Ama pazara gitsinler bakalım kim verecek o paraları.Adamı döverler hesabı Geldi vatandaşın biri 22-23 lira bu arabanın piyasası dedi çıktı Öldürür müsün sabaha mı bırakırsın Sen şimdi o arabayı 27 ye aldın diyelim 2 lira da lpg koy etti 29 milyar.Pazara götür ya da sahibine koy veya bir plazada takasa girmeye çalış bakalım kaç lira çekecekler.Neyse beni ilgilendirmez.Herkesin kendi bileceği iş ben sadece fikrimi söyledim.Hayırlısı ...
21 e de vectra c var hocam. ben alırken 1-2 fazla veririm her hafta sanayiye gitmem benim huyum böyle. bana sıkıntı cıkarmayacak bir arac oyuzden vercegim en fazla piyasasının 1000 lira üstü bunu herkes söyluyor ama içim rahat bu konuda. piyasada ölücü cok önemli olan binici bulmak bende aracı alıp satmicagım zaten
Ben de satıcı değilim.Ama günün birinde muhakkak elden çıkartmak gerekiyor.Neyse uzatmaya gerek yok dediğim gibi sonuçta tercih meselesi ...
quote:
Orijinalden alıntı: Faruk1638
iyi günler. hiç aklımda araba degistirmek yokken bir arkadasım 2004 yılında sıfır aldıgı sunroofu değişen boya olmayan 82.000 km deki vectrasını satcagını söyledi. bende düşündüm ve suan bindigim higline borayı satsam beni tatmin etcek bir araba olduguna karar verdim. arac okadar temizki kapı kollarında konsolda cizik dahi yok anlicagınız baya titiz :) 45 binde 1500 lira ödeyerek arabanın yag yakma sorununu ortadan kaldırmıs. almanyadan gelen mühendisler halletmiş. ilk sahibi olması titiz olusu arabayı yumusak kullanısı beni arabaya iyice ısındırdı. ve suana kadar tüp taktırmadı. vectranın hantal oldugunu söylediler ama benim bindigim 102 hp otomatik boradan daha hantal olamaz diye düsündüm. vectra kullanan arkadaslarım beni biraz aydınlatabilir mi ? arac için 28-29 arası bir fiyat dusunuyor. 27 ye alabilirim diye dusunuyorum sizce nasıl alınır mı ? (2002 model 162 binde degişen boya olmayan highline boramı 24000 e satmayı düşünüyorum ilgilenenler için) :)
aldınızmı vectrayı?
aldıysanız nasıl hoş dimi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme