Şimdi Ara

2004-2005 Accord Yardım ve Yorum Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2004-2005 Triptronik Vites 2.0 Accord almaya karar verdim. Hatta 2005 bir araba buldum. 90000 km. Düzenli Servis bakımlı.
    Sormak istediklerim:

1.Araç arkadan hasar almış. Bagaj kapağı , Arka tampon ve Arka Bagaj altı panel değişmiş. Bu önemli bir hasar mı
    (alış-satış açısından sormuyorum, arabayı birkaç yıl kısmetse kullanacağım, acaba genel aerodinamiğinde bir sorun oluşmuışmudur ya da ne biliym anlamsız sesler falan gelir mi, rahatsaızlık verir mi ? )

2.Bu accordların trigerleri zincirli mi ? Triger bakımı var mı ? Bakım periyotlarını biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim. Pahalı bakımı var mı kaç km 'de yapılıyor ?

3. Şanzıman problemleri yaşanıyor mu ?
    4. Kullanıcıları Km'de ortalama kaç Litre sarfiyat yarattığını yazabilirlerse sevinirim.

Teşekkürler şimdiden.

• arkadaki hasar pek küçük bir kaza gibi değil ancak servisten daha sağlıklı bir bilgi alabilirsiniz yakıt tüketimi şehir içi 10 lt civarı sanırım arkadaşım öyle demişti kullanımı keyifli bir araçmış tabi bulduğunuz fiyatta önemli maşallah 30000 altı bulmak pek mümkün değil. Bu arada lpg taktırmanızı tavsiye ederim alırsanız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.