Şimdi Ara

2004-2006 ASTRA ENJOY 1.6-2006-2008 GRANDE PUNTO 1.3 MULTIJET-2006-2008 POLO 1.4 TRENDLİNE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 18-22 bin TL arası araç arıyorum ve 2004-2006 ASTRA ENJOY 1.6-2006-2008 GRANDE PUNTO 1.3 MULTIJET-2006-2008 POLO 1.4 TRENDLİNE modelleri arasında kaldım. Astra veya polo alırsam kesinlikle lpg ile kullanacağım. Punto ise dizel. Senede ortalama 10-15 bin Km yol katediyorum ve tamamına yakını şehir içinde. Bu araçlar hakkındaki tecrübelerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.

• 2006 Astra Enjoy kullanıcısıyım..Grande Punto lara da bakma inceleme şansım oldu..Polo,VW grubunda asla almayacağım araçlar arasında..Kesinlikle Astra yı gözüm kapalı tavsiye ederim.Memnun etmeyecek tek yanı geniş bir aile varsa küçük gelmesi ki diğerleri de küçük.Onun dışında oldukça tatmin edici ve ekonomik diyebilirim..Spor,şık,konforlu,rahat,seri..
  • G.Punto kullanıcısı olarak bende G.Punto'yu tavsiye ederim hem dizel hemde donanım iyi.90'lık olursa dahada güzel olur.Ayrıca satmasıda kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dranov

2006 Astra Enjoy kullanıcısıyım..Grande Punto lara da bakma inceleme şansım oldu..Polo,VW grubunda asla almayacağım araçlar arasında..Kesinlikle Astra yı gözüm kapalı tavsiye ederim.Memnun etmeyecek tek yanı geniş bir aile varsa küçük gelmesi ki diğerleri de küçük.Onun dışında oldukça tatmin edici ve ekonomik diyebilirim..Spor,şık,konforlu,rahat,seri..

Astradan yakıt konusunda biraz bahseder misinizi? Alırsam 1.6 alacağım ve LPG taktırmak zorundayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmaxx42

G.Punto kullanıcısı olarak bende G.Punto'yu tavsiye ederim hem dizel hemde donanım iyi.90'lık olursa dahada güzel olur.Ayrıca satmasıda kolay.

G.Punto hangi donanım, active mi, dynamic mi. 75 beygirliklere 90 beygirlikler arasında yakıt ve performans açısından çok fark var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06DMR06

quote:

2006 Astra Enjoy kullanıcısıyım..Grande Punto lara da bakma inceleme şansım oldu..Polo,VW grubunda asla almayacağım araçlar arasında..Kesinlikle Astra yı gözüm kapalı tavsiye ederim.Memnun etmeyecek tek yanı geniş bir aile varsa küçük gelmesi ki diğerleri de küçük.Onun dışında oldukça tatmin edici ve ekonomik diyebilirim..Spor,şık,konforlu,rahat,seri..

Astradan yakıt konusunda biraz bahseder misinizi? Alırsam 1.6 alacağım ve LPG taktırmak zorundayım.

Benim aracım da 1.6 ve LPG li..50 TL.lik gazla 300-350 km.yol yapıyor..Ortalama 150 krş. civarında yani..
  • quote:

quote:

quote:

Benim aracım da 1.6 ve LPG li..50 TL.lik gazla 300-350 km.yol yapıyor..Ortalama 150 krş. civarında yani..

Teşekkür ederim dranov, şu an Astra benim için de ilk sırada yer alıyor. Eğer dediğim fiyatlar arasında temiz bir tane bulursam kesinlikle değerlendireceğim. Tek sorun düşük km de temiz bir araç bulmak artık.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim dranov, şu an Astra benim için de ilk sırada yer alıyor. Eğer dediğim fiyatlar arasında temiz bir tane bulursam kesinlikle değerlendireceğim. Tek sorun düşük km de temiz bir araç bulmak artık.

Biz Astra'yı almadan önce yaklaşık 1 sene araştırdık tesadüf olarak bulduk 2 tane.

LPG'li kullanıyorum. Süper memnunum.

Benzinde 8.5 8 litre falan yakıyor. LPG'de 1.2 ile çarpın.

Polo almazdım şahsen. Gereksiz pahalı. Punto'da 90 HP ise alınabilir

• Astra C segmendinde bir araba fakat diğerleri B segmentine giriyor. Aslında Punto FIAT'ın C segmenti gibi fakat nedense B olarak geçiyor.
    Fakat aralarında kesinlikle en iyisi DÜŞÜK KM'li bir Grande Punto. Aracın 90HP lik modeli gerçekten harika. Hem performans hem de yakıt olarak hepsinin üstündedir.
  • Dynamic benimkisi ve de 90'lık.75'liklerden biraz daha iyi performansı ve yakıtı.6 ileri olması,Esp'si,city fonksiyonu en önemli artıları bence.
  • grande punto güzel ve makul bir araç ama polo da kalitede var ben poloyu daha cazip buluyorum her yönden
  • quote:

quote:

quote:

benzinle 8.5 litre yakarsa, yukarıda bir arkadaş gaz için x1.2 diyor. 10.2 litre gaz yapar.

gazın litresi 1.66 ise, 10.2x1.66=16.932 yani km de 170krş yapıyor. Motorun ısınmasına kadar yaktığı benzini hesaba katmazsak...

Ben mi yanlış hesaplıyorum acaba...

• Normal sayılır 17 kuruş. Benzini 1 kere tam depo doldurun en az 4.5 ay benzin almazsınız.

Yazın 7.5 8 falan yakar.
  • hem c sınıfı hemde donanım ve sağlamlık açısından astra derim
  • O fiyata makul bir astra buluranuz kacurmayin. Bende 2008 model 1.3 cdti vardi. G. Puntosu olan bir arkadas arabama binince astranin cok sessiz ve guven verdigini soyledi. Su anda astra bakiyor. Bu arada dediginiz astra halen satista ve test surusu yapabilirsiniz. En dogrusu bu olur
  • Astra bu iki araçdanda bir gömlek üstün bencede.Diğerlerinden daha geniş ve daha donanımlı astrayı tercih ederdim.LPG ile dizel kadar tasaruflu olmasa yeterli olucaktır.Seçim sizin,test sürüşü yapabiliyorsanız yapın.
  • Astra kesinlikle Lpg taktırıldı mı ekonomik olur konfor kalite olarak polo ve puntoya göre üstün bir araçtır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.