Şimdi Ara

2004-2007 C/D SINIFINDAN, NEYİN FİYATI HAKETTİĞİNDEN DAHA FAZLA/DÜŞÜK?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Arkadaşlar, soru yeterince açık herhalde. Bir kriter de burada ekleyeyim: 2. elde şu anda 20-30 bin lira arası satılan araçlarla sınırlandıralım alternatifleri.

Cevabın çok subjektif olacağının farkındayım. Ama herhangi bir tartışma, fanatiklik, körü körüne savunma/karalama olsun diye sormadım. Sadece fiyat/fayda açısından en makul aracı bulmak için fikir edinmek istiyorum.

Cevapların aydınlatıcı olması açısından, seçiminizi "süper, üstüne araç tanımam, kimse eline su dökemez" gibi subjektif ve muğlak fikirlerle değil; "daha objektif, spesifik bilgi ve rakam içeren, gerçek hayatta işe yarayacak" gerçeklerle desteklerseniz daha faydalı olur diye düşünüyorum.

Seviye düşmeden ve tribün tezahüratına dönüşmeden bilgiler birikirse, yazılanlar bu konuda mini bir ansiklopedi gibi olur; ve öncelikle ben olmak üzere, okuyan tüm arkadaşlar da faydalanır.

Bir daha özetleyelim:
    1) 2004-2007 arası,
    2) C veya D sınıfı
    3) 2. eli şu anda 20-30 bin lira aralığında satılan

hangi araç(lar), hakettiği fiyatın altında veya üstünde satılıyor? Neden?

Katkı yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAMAN -- 20 Mayıs 2008; 0:52:50 >

• O fiyat ve model aralığında C veya D sınıfı ikinci eli hakettiğinin altında satılan araçların başını Volvolar çekiyor. Golf, Megane, Focus, Bora, Corolla, Civic fiyatına S40 alabilirsiniz mesela. Yine A3 fiyatına iki katı büyüklüğünde S60 da alabilirsiniz.
  • Kesinlikle Volvo'lar gereginden cok düsük fiyata satılıyor...
  • Kesinlikle bir cok volvo modeli ve Nissan Primera değerinin çok altında passatlarda biraz fazla değerinin üstünde satılıyor bence
  • Bence lagunalar bedava gidiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.