Şimdi Ara

2004 ford focus

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2004 model ford focus 1.6 GHIA Sol ön çamurlukta lokal boya var. 19000 ytl Ye alınırmı ?Birde bu araçların kronik sorunları varmıdır? Tavsiye edermisiniz ?

• Focus I mi.... biz 1999 ghia Hb yi 72000km 15000 ytl ye satmıştık..bence çok iyi fiyat =)
  • sadece tek parça boyalıysa ve başka sorun yoksa fiyat çok iyi. mekanik açıdan kronik bir sorunu yoktur. sadece yaşa ve km ye bağlı çeşitli sorunlar çıkabilir. bu da her araç için normaldir.
  • aracımı 2006'da ikinci el olarak aldım.şu ana kadar da hiç bir sorunla karşılaşmadım,aracımdan çok memnunum,çıktığı döneme göre donanımı gayet güzel(4 havayastığı,abs,cd çalar,otomatik klima,orta kol dayama,kadife koltuklar,alüminyum jantlar,gövde rengi yan ayna-çıta-kapı kolları,krem döşeme-bu değişebiliyor- vs..).performansı yeterli.

eğer araç temizse fiyat çok uygun,öneririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: formula03

Arkadaşlar 2004 model ford focus 1.6 GHIA Sol ön çamurlukta lokal boya var. 19000 ytl Ye alınırmı ?Birde bu araçların kronik sorunları varmıdır? Tavsiye edermisiniz ?

Km si kaç? Fiyat uygun yalnız iyi kontrol ettirmek gerek..
  • Araç Ford focus 1.6 İ GHIA 60000 km. LPG taktırırsak sorun yaşarmıyız. Birde hangi marka bu araçlarla uyumludur. Teşekkürler.
  • fiyat uygundur.(arkadaşların çok iyiden kasıtları değerinde olduğudur)
    Motorun kompresyonunu ölçtürmenizi tavsiye ederim.
    hayırlı uğurlu olsun . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucanhoroz -- 31 Ekim 2008; 10:34:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford focus
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba,

2004 Focus Ghia icin, kilometre ve temizligine gore 18000 ile 19500 YTL normal fiyat araligidir.
    Eger arabanin kilometresi dusuk (20 - 30 bin km. arası) ve cok cok temiz ise 19500 YTL gonul rahatligiyla verilebilir.

Almadan once, mutlaka yetkili bir Ford servisi veya guvendiginiz bir ozel Ford servisinde detayli kontrol ettirmeyi ihmal etmeyin.
    Aracin gecmisi, bakima ihtiyaci olup olmadigi, lastiklerinin degisme ihtiyaci olup olmadigini da inceleyerek, aldiktan sonra yapacaginiz
    masraflari da onceden hesaplamaniz yarariniza olacaktir.

Ek olarak, 2004'un hangi ayi trafige ciktigi da onemli. Zira, 5 yilini doldurdugunda triger kayisi ve gerekiyorsa devirdaim pompasini da degistirmeniz gerekecektir. Ford Focus icin triger degisim suresi 5 yil ya da 90000 km. dir. (Once hangisi dolarsa.)

Kolay Gelsin...
  • Arkadaşım ghia için çok iyi fiyat ben 3 ay önce comfort aldım 18.500'e ve iyi fiyata aldığıma inanıyorum.. 20.000 in altı iyidir bence o araç için, tabi ghia ise.. Arkadaşlar belirtmiş trigeri değişmiş mi ona bak, değişmemiş olması gerekir eğer km ile oynanmışsa değişmiştir, bu oynama işine başvuranlar oluyo biliyosunuz.. Ayrıca debriyajını kontrol ettir, servise gidip kayıtlarına bak garantisi dolana kadar kesin servise gitmiştir sana çok yardımcı olur..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.