Şimdi Ara

2004 GOLF İÇİN YORUMLARINIZ LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir arkadaşımız için araba bakıyoruz. VOLKSWAGEN GOLF 1.6 FSI MIDLINE 115 HP V 88.000 km de,kazasız araç. Fiyatta en son 22.250 dendi. Golf ün kalitesi tabiki tartışılmaz diyeceksiniz fakat sizce fiyatı nasıl acaba? Ayrıca kulanan var ise FSI MOTOR ne anlama gelmektedir ve arabanın iç hacmi babajı vs. nasıldır? Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

• MIDLINE boş ile dolu arasındaki donanımdır. fsı lpg takılamıyor takılsada sorun çıkarıyor. bildiklerim bunlar
  • Zaten arkadaşımda Lpg taktırmayıda düşünmüyor,cevabın için teşekkürler
  • Golf 5 en çok beğendiğim kasa 6dan daha güzel bence. Fiyat gerçekten çok iyi hem de kazası olmayan bir araç için.. kaçırmayın derim.

Motorun tek sorunu LPG uyumsuzluğu. LPG düşünülmüyorsa da hiçbir sorunu yok normal 1.6 ile tüketimi hemen hemen aynı. Çok konforlu ve kronik sorunu olmayan bir araç. FSI motor emme manifoldu olmayan direk benzin püskürtmeli motor demek zaten bu sebeple LPG takılmıyor.

Şimdiden hayırlısı olsun...
  • Teşekkürler
  • Başka fikri olan yok mu arkadaşlar acaba?
  • donanım olarak ortalarda guzel kasa sorunsuz araç alınır ve guzelce bınılır
  • LPG takılamıyor diyen arkadaşlar yanılıyor.LPG uygulanıyor;ama çalışma mantığı biraz karışık.Bazen sırf benzinle,bazen LPG+benzin ile çalışıyor ve dönüşüm kiti pahalı.

Ama ben de FSI'a LPG önermem.Gerek yok,düz 1.6 alın daha iyi.

Yakıt tüketimi şehiriçinde 8 lt/100 km civarında olacaktır.FSI'ın anlamı ne demişsiniz,çalışma şekli arkadaşların söylediği gibi farklı.Düz 1.6 motora göre fazladan 7 Nm torkunuz ve 13 beygiriniz olacaktır.
  • lpg takılıyordur ama ne derece randıman veriyor ? yada kaç tane fsı golf var kaç tane normal 1.6 102lik 8 v li lpgli golf var ? neyse zaten lpg takılmayacakmış onun için lpgyi konuşmaya gerek yok sanırım.
  • Bende 2004 model 1.6 GolfIV kasa var. Hic bir sorunu olmayan gayet keyifli bir arac. Sorun olarak forumda yazdiklarim ise genelde benim anlamadigim sorun zannettigim kucuk ivir zivir seylerdi. Aracimin tek kusuru cok yogun trafikte ve genelde kısa mesafe yapiyorum sehir ici 12 lt benzin tuketimi. Uzun yolda 120 km ye kadar olan hizlarda 6-7 lt arasinda tuketimi var. Sabit 90 km hizla denedim 6.3 lt ye kadar dustu.

FSI motorlarda benzin direkt silindire puskurtuluyor olarak biliyorum. Normal benzinlilerde ise silindirin disinda hava ile karistirildiktan sonra silindire gidiyor diye biliyorum. FSI larin normallere gore bu yakit puskurtme durumundan dolayi biraz daha avanatjli gibi ama ikinci elde starken ve gaz dusunen oldugu zaman bu aracin degerini etkiliyor.

Fiyat olarak arac temiz ise size extra masraf cikartmiyacaksa alina bilir. Ama 88000 km de aracin 90000km de agir bakimlari var durumu nasil arastirmanizi oneririm. Cunki araci alip 90000 km bakimida yaptirirsaniz extra en az 500 ile 1000 tl arasi masraf olur diye dusunuyorum.

• Aslında lpg ile uyumsuzluğu kötü oldu.satarken problem yaratabilir mi araştırmak lazım.Yorumlar için tekrar teşekkürler.
  • sen boşver fsıyi yemişim 13 beygirini 1.6 8 v al zaten bu benzin fiyatları ile gezemeyecek 2 ay sonra lpg taktıracaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkerem2 -- 21 Aralık 2009; 13:31:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.