Şimdi Ara

2004 MODEL BORA MI ASTRA CLASSIC MI..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2004 MODEL BORA MI ASTRA CLASSIC MI..?SİZ OLSAYDINIZ HANGİSİNİ SEÇERDİNİZ NEDENLERİNİ SÖYLEYEREK KIYASLARSANIZ SEVINIRIM.KESİNLİKLE TUPLU ARABA DUŞUNMUYORUM.BU YUZDEN BORAYA ASTRADAN FAZLA YAKAR DIYORLAR BU DOGRU MU..?ONUN DIŞINDE BORANIN TIPI BANA DAHA GUZEL GELIYOR.HER YONDEN KIYASLARSANIZ SEVINIRIM.YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM SELAMLAR...

• Ben Olsaydım Bora yı Alırdım...
  • Tüm özellikleriyle yazarsan.
    Bora... Classic...
    Model yılı vs vs.
  • bora daha klas duruyor ve de tok. yakıt az biraz fazladır opel den.parçası pahalıdır.yol tutuş daha zayıf arkası daha dar opele göre.çok esktra özelliği yoksa opelin bora derim bende.
  • astra diyorum

boranın daha fazla yakar.
  • bora çokdaha konforlu ve kaliteli bir araç ,sürerkende bunu hissettiriyor
  • astra daha zarif geliyor bana.eğer njoy veya elegance ise tercihim astradan yana olurdu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: forbest

bora çokdaha konforlu ve kaliteli bir araç ,sürerkende bunu hissettiriyor

4 yıLLık bi bora kuLLanıcısı oLarak sorularını cvplayabilirim
    yakıt bora daha çok yakar
    tip konfor kalite yol tutuşu v.s yönünden bora
    parça diycem ikisininde pahalı ama boranın biraz daha fazladır
    performans sen 2004 alacakmışsın sorun olmaz 16v ler dha atak 8v e göre
    8v biraz hantaldır kalkışlarda
    ama çok kaliteli bi araç ben bora derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: karaman26

quote:

Orjinalden alıntı: forbest

bora çokdaha konforlu ve kaliteli bir araç ,sürerkende bunu hissettiriyor

4 yıLLık bi bora kuLLanıcısı oLarak sorularını cvplayabilirim
    yakıt bora daha çok yakar
    tip konfor kalite yol tutuşu v.s yönünden bora
    parça diycem ikisininde pahalı ama boranın biraz daha fazladır
    performans sen 2004 alacakmışsın sorun olmaz 16v ler dha atak 8v e göre
    8v biraz hantaldır kalkışlarda
    ama çok kaliteli bi araç ben bora derim

Yol tutuşta Bora ile Astra'yı karşılaştırmamalısınız.Astra'nın süspansiyon sistemini Lotus,yani spor araba üreticisi yapmıştır...

Konuyu açan arkadaşın sorusuna gelince,benzin sorun değilse(Sorun olmaması gibi bir durum olamaz tabii de...)Bora öne geçiyor.Bora Astra'ya göre daha konforlu,daha kaliteli bir araçtır.Sağlamdır da...Ama yol tutuş,Bora'ya göre ekonomi,tip(Kişiden kişiye değişir,bence Astra daha sportif.) de Astra da var.Açıkcası Elegance donanımlı,sunroof'lu bir Astra'yı Bora'ya tecih ederdim...Ha ayrıca Bora'nın parçası ve servisleri size sorun yaşatır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 19 Nisan 2008; 23:11:43 >

• VW Bora'yı tercih ederdim..Yol tutuşta elbetteki Opel Astra önde olsa da ve yakıt konusunda Bora'ya göre cimri olsa da ben yine de gerek konforu gerek kalitesi ve göreceli olarak görünüm ve dizaynı ile VW Bora'yı tercih ederdim.
  • bir bora kullanıcısı olarak sana borayı tavsiye ederim
  • bora
  • Borayı teeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkk geçerim
  • 1999 model 1.6 motor 190000 km de bi Astra CD war bizde ve cok cok memnunum araba büyük sorun cıkarmıyo ve cıkarmadı maşallah. sehir içinde az trafikte yakıt ortalamam 7.5lt civarı kesinlikle bora daha cok yakıyor astradan. yol tutuşundan, direksiyonundan ve gaz tepkilerinden cok cok memnunum. ama konfor borada daha iyi buna kesin eminim. Performans olarak da astra daha üstün boradan buna da kesin eminim bizzat yaşadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.