Şimdi Ara

2004 model peugeot 206 x-line aldim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2004 model peugeot 206 x-line 1.4 benzin lpg li
    155 bin km de tavan haric boyali ve hasar kaydi yok.
    Ayrica aracin ici disi cok temiz. Koltuklari vs yeni gibi desem yeridir.
    23 bin tl ye aldim.
    Aracin lastikler dahil akliniza gelen herseyi yenilenmis hani alt takim ve motorla ilgili olarak.
    6 hava yastigi var. Tek satirli tarih ve saat ayrica kapi acik yazisi gecen bir ekran var ortada.
    Klimali ve farlari yenilenmis.
    Sizce 23 bine iyi bir tercih yapmis miyim?
    2004 model peugeot 206 x-line aldim 2004 model peugeot 206 x-line aldim 2004 model peugeot 206 x-line aldim 2004 model peugeot 206 x-line aldim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 30 binlere emsal model yılında Polo, 15-20 bin lira aralığında Tofaş satılan bir ortamda bence gayet iyi tercih. Hayırlı olsun. Hava yastıkları yine çalışacaktır, daha eski araçların dahi hava yastıkları çalışıyor. Sadece günümüz araçları kadar yüksek güvenlik beklemeyin, kemerinizi takın yeter. ABS varlığını tespit etmek için kontak açtığınızda ABS lambası yanar, sonra söner. Oradan anlayabilirsiniz. Ya da kaputu açtığınızda ABS beynini görebilirsiniz.
  • X line da 6 hava yastığı yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağ ön kapı civarlarında işlem var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 5 Şubat 2019; 21:56:37 >
  • kompresyon testi ne alemde?
    fiyatı komple boyaya göre normal.
    hayırlı olsun.
  • Tavsiyem hava yastıklarını değiştirmeniz. Yoksa 50 tane havayastığıda olsa 15 senelik arabada eğer havayastıkları değişmemişse onların hiç biri işe yaramaz şuan allah korusun herşeyden önce can güvenliği :) ve arabanız hayırlı olsun iyi günlerde binin çook iyi fiyat gerçekten :)

• güle güle kullanın o fiyata alınacak en tatlı arabayı almışsınız
  • Hocam eger airbag yazilari sahte degilse saydim 6 tane var 2 a sutununda 2 b sutunu uzerinde bas hizasinda 2 side yolcu onu ve direksiyonda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Niye yaramasın? Modern hava yastıkları (daha doğrusu ateşleyicileri) kurcalanmadığı sürece kolay kolay bozulmaz.
  • Ben bu arabada abs varmi onu merak ediyorum bunu ogrenmek icin kendi kendime sert bir fren yaptim hani kaydiracak kadar kaymadi ama tak tak diyede bir vuruntu duymadim.
    Persembe gunu özel servisine gidecegim olmadi ordan baktiricam

• Aurorax kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim gercekten 30 a kadar hic saglikli yuruyeni yok.

• Neden getz yerine p206?

• O Aracın en az 3 parça değişeni var. Sol ve sağ ön çamurluk kaput ve sağ arka kapı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunun otomatiği nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Hocam kaportacima gosterdim degiseni yok dedi

• Getz tecrubem yok ama 2 sini yan yana koyunca ici ve disi cok super pejonun ayrica ben 1.3 getzlerin yag yakma vs motorsal sorunlarini cok duymustum

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    7 bin tl daha pahali tutuluyor oda ama eski tip bir triptonik.
    Ama triptinigi kullanmaz d de kullanirsan uzun yillar birsey olmuyor.

• Saolun herkese tavsiye ederim.
    Tay gibi bir araba

• cesur_0342 kullanıcısına yanıt
    Ayni paraya 2009 getz alırdın. Benimde pejo tecrübem yok. Ama getz in sağlamlığına güvenmiyorum tofaş ın bir üst modeli gibi. Sessiz şirin araba birde getz 1.5 var bizde fazla yakmıyor

• 30 binlere emsal model yılında Polo, 15-20 bin lira aralığında Tofaş satılan bir ortamda bence gayet iyi tercih. Hayırlı olsun. Hava yastıkları yine çalışacaktır, daha eski araçların dahi hava yastıkları çalışıyor. Sadece günümüz araçları kadar yüksek güvenlik beklemeyin, kemerinizi takın yeter. ABS varlığını tespit etmek için kontak açtığınızda ABS lambası yanar, sonra söner. Oradan anlayabilirsiniz. Ya da kaputu açtığınızda ABS beynini görebilirsiniz.
    2004 model peugeot 206 x-line aldim

• Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan. Allah kaza bela vermesin.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.