Şimdi Ara

2004 VECTRA C 1.6 COMFORT NASILDIR?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2004 VECTRA C 1.6 COMFORT NASILDIR? 2004 model 24500 etiket fiyatına 95.000 km de bir vectra buldum tahminlerime göre 23.000 tl gibi bir rakama alabilirim sizce fiyat nasıldır? bu araca alternatif olarak 22-23 bin tl yi geçmeyecek şekilde hangi arabayı alabilrim?

• O fiyata güzel arabadır aynı paraya aynı segment o dolulukta araç yok bana göre pişman olmazsınız emin olun lpg ile uyumuda güzeldir , fiyat konusunda fiyatlar sürekli cıkıyor 1 yıl önce 2003 vectramı 20.500 alıp 22.500 satmıştım aynı adama o da 24 e satmış 22 23 arası fiyatlar o aralıkta alabilirsiniz kesinlikle telfonda pazarlık yapmayına aracı görüp yüzyüze pazarlık yapın daha etkili olacaktır
  • cevaplarınız için çok teşekkür ederm
  • 97 98 model bmw 5.20i tavsiye ederim.23 bin liraya alıp 2 bin lira da harcarsanız ne kadar doğru bir hamlede bulunduğunuzu görürsünüz ben 72 bin kmdeki 2004 vectramı satıp bu hamleyi yaptım.sonuç : daha güzel birşey yapmamıştım heralde
  • arkadaşım bence 23000 tl ye değilde 30000 tl bile olsa vectra al derim vectraya bi alışırsan bağlanırsın o kadar güzel bi araç...

OPEL VECTRA 1,6 ELEGANCE
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetkry
    97 98 model bmw 5.20i tavsiye ederim.23 bin liraya alıp 2 bin lira da harcarsanız ne kadar doğru bir hamlede bulunduğunuzu görürsünüz ben 72 bin kmdeki 2004 vectramı satıp bu hamleyi yaptım.sonuç : daha güzel birşey yapmamıştım heralde

aldığınız BMW kaç bin km de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C ELYSEE(1.6 hdi) HAKKINDA
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kullandığım vectra çok temiz bakımlı bir arabaydı.haliyle 3 günde satıldı.ve istediğim fiyata sattım.ama buna rağmen şu an kullandığım bmw 5.20i ile arasında çok fark var.bmw başka birşey.bende zamanında vectradan başkası boş derdim.ama bmwyi bir defa sürdükten sonra çok yanılmışım dedim

arabam 203 binde.97 model 5.20i
  • bende vectradan BMW ye geçtim:) yalnız 1,6 motor olduğu için 100 km hızla yaklaşık 3000 devir sanki çok yakıyormuş gibi geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.